Je tu niekto zo Senice a okolia?
Pochadzam zo Senice ale 9 rokov som zila v BA a teraz 3 roky v Pezinku. Vytvorila som ale tuto temu lebo predpokladam ze tu postretam kamosky minimalne z detstva, skolky alebo skoly 😀
no muz mi hovoril ze mandy je v senici lebo bola u neho na firme aj s drahym joj za chvilku budu mat svadbicku a potom uz bude riadna senicanka dalsia do klubu 😀
mobilne sme len nemame vodičák takže len peši ale nechce sa mi počkam si do menin a kazala som si korčule tak už nebudem chodiť peši 😎
no viem kde ste boli sylverka pri bagetarni aj tam sme chodievali 😅
inak my uz mame dva nove zubky takze tie sople stali za to 🙂 jednu stolicku a konecne aj druhu spodnu dvojku lebo to vyzeralo blbo ked iba tri zubky mal dole 😀
joj vodicak no skoda tak sa dohodnime ze po obede by sme sa stretli niekde napriklad o stvrtej pri lacovi 😕
to uz budem v senici 😉
vyhovuje vam to zavolam aj mandy ak bude mat cas lebo teraz vela vybavovaciek ma a o chvilku aj skolu tak ma co robit ale katka s barus by sli snad a ak aj vy vsetky bolo by nas 5 +-1 mandy
hej sylverka o tom ihrisku kde je plot a hroch to je kusok od bagetarne 😉
joj ja nechcem vidiet co bude ado robit ked mu pojdu ocne lebo teraz so stolickami co mame 😒
26.jul 2008 o 14.00 na smolenickom zamku 😵 😵 😵 😵 😵 😵
zajtra ma byt 20-22stupnov nemalo by prsat a ma byt pod mrakom som cekla shmu 😉
Ali okolo stvrtej u Laca bolo velmi vela deti. Nestretli by sme sa radsej pri modrom hrochovi?
jasne mozeme aj tam to mam aj blizsie vies ja leniva 😝 😀
ako to vam vyhovuje my sa prisposobime 😉
ok dohodnite sa ja sa idem ospršiť tak si to potom prečitam pošlite mi sms zajtra kde ste ahoj papa 😀
som inak natierala malemu zubky citronom teda dasienka a on mi ho potom vykmasol z ruk a zacal ho lizat mali ste vidiet tie ksichticky co robil pri tom a stale ho to lakalo liznut si 😅 maly šťovíček 😀
tak dame napevno ze o 16:00 pri modrom hrosikovi a je 🙂
iba v pripade nepriazniveho pocasia to rusime nie keby lialo ci snezilo 😀
joj tak som rada ze tato tema ozila lebo to tu bolo sakra puste 🙄
Vesle s tym citronom. My nenatierame zatial. My len davame prasok na zabu v ustach a to je des. Reveme, kricime o [retrhy
Inak neviem ako dlho sa budem zapajat, bo nas pocitac permanentne strajkuje. Tak ok o 16.00 pri modrom hrochovi. Ak by som nemala prist dam vediet
jasne ze to mam z oznamka 😀 zas taka dobra nejsom co nevis ze ja hlava mapa zabudnem aj datum narodenia svoj ja na cisla nemam pamät skorej tvare 🙂
maju velmi krasne iznamko romanticke decentne nic precackane ziaden gyc
a co mu davas aky prasok na zabu?
nam velmi zabral roztok sody bikarbony a vody na paradu jednu a este je super sprej candibene nefarbi ako to fialove a zabera super moze sa vsak najviac 7 dni davat 😉 ale zmizne uz po 3-4 dnoch to zarucujem aspon nam zmizla
no idem aj ja o sprsky a hajdy na kute takze sa lucim na dnes dobru nocku a tesime sa na zajtra s adikom 😵
berieme fotak 🙂
no ahojte no pekne ste stihli popisať tak dufam že tam pridem saxanka aj ty prideš ak to budeš čitat pre istotu ti pošlem zajtra sms majte sa a nech sa pekne vyspinkáte ozaj martinka do toho irska ked pôjdem okolo skočim na kafe papa 😝
tak sa vyprsalo hadam uz dnes nebude pojdeme teda tam nie idem skusit zavolat mandy
😵
tak som volala mandy ta je dnes v trnave ale ak stihne prist do senice tak sa isto ozve a rada by prisla tiez chce spoznat nove senicanky 🙂
radka so sabinkou su uz doma v pezinku a budu v senici az za tri tyzdne ☹
ja idem s adom,katka s barbarkou ide a snad aj vy vsetky idete teda cezetko,saxana,sylverka 😵
No caute baby,
az teraz som sa dostala na net....
ak dobre citam tak dnes o 16.00 hod na tom ihrsiku pri tej bageterii kde je ten hroch hej?no my pojdeme von asi uz skor a budeme sa motat po okoli.Tak s Krsitinkou urcite prideme a dufam ze nebude prsat... 😉

no ja zajtra idem na kunov za nasimi na chatu nejdete nikto na kunov pizzerka royal tam ma pobocku na plazi ci kde nejste mobilne? 😅