Je tu niekto zo Senice a okolia?
Pochadzam zo Senice ale 9 rokov som zila v BA a teraz 3 roky v Pezinku. Vytvorila som ale tuto temu lebo predpokladam ze tu postretam kamosky minimalne z detstva, skolky alebo skoly 😀
Vobec. Skusila som mu namocit nohy a to bol velky rev. Nejake dieta ho len oprskalo a on spustil nanovo. Plavaren a ani kupalisko nie su pre nas, zial
veru kazde dieta je ine ten nas je zas vodny zivel my sme mali problem ho z vody dostat 😅
Myslim ze teraz sa na urcity cas odmlcime. Hura ideme na dovolenku!!
Majte sa pekne a ak aj vy idete dovolenkovat, tak vam prajem dobre pocasie a skvely oddych.
Aj ja sa lucim kocky toho 10.8.budeme snad doma majte sa krasne papaaaa a uzite si dovolenky a peknucke pocasie taktiez zelame 😉
a kamze vsetky odchadzate?ale vam je.alci zas budu nove fotky?tak pa,pa a uzivajte si. 😎
jupíííí podarilo sa mi to konečne načítať tak som tu zas babenky užite si dovolenku aj za mna ja dúfam že pôjdem ten posledný augustový dúfam príjemné zážitky a vela lasôčky všetkým
Jej tu som nebola davno myslim v tejto teme. Az sa hanbim.
Zdravim vas babulky hlavne Alenku, Mirku
ahojte ako sa mate dnes som bola na spinningu a zaberák ešte sa dovolenkujete potom sa pripojte zdravim radoslava 😉
Ahoj Sylverka
Pridem do Senice na par dni okolo 20-24 august.
Mozno by som sa pridala na ten spinning kde sa to cviči?
ahoj radoslava spinning je pri agrostave pri autoškole progres a cvičiť teda ja chodim v utorok a vo štvrtok ak chceš pridaj sa pošlem ti tč v ip
ahojte! My uz sme doma! Pocasie nam vyslo skvele. Bolo velmi dobre. S Leom sme zvladli aj dve mensie tury. Na popradske pleso a na obrovsky vodopad z hrebienka. dokonca sme sa boli i kupkat. Radka dufam ze sa konecne uvidime 😉
ahoj mirka ako sa mas dúfam že fajn som veľmi rada že ste prišli v zdraví a toľko toho pozažívali na druhý týžden sa ozvite ak budete chuť ísť s nami von papa
Ahojte kuk kuk kuk tak sme doma uz aj my joj baby ani sa mi nechcelo ist domov ja sa chcem vraaaaatit nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ☹
normalne zacnem navadzat muza nech posatvime dom tam pozemok tam je a malemu ako sa pacilo no na jednu paradu 😵
cau cau sylverka veru dobre bolo dobre uz som dala aj nejake fotecky 😉 mrknite 😵
Zistila som vlaky! 9.22 alebo 12.27
spet 12.25 alebo 13.29 alebo 14.38 alebo 15.29
Neviete ake ma byt pocasie?
Ahojte babenky,
tak som pozerala pocasie na stredu nam v Senici hlasia burky ☹
Mirka ten 9.22 by sa teda asi dal rano vsetkym stihat 🙂 , naspat cca o tej pol druhej?
no ak nebude pršat ak bude neviem ako pôjdeme a zhruba o tej pol deviatej by sme mali vyraziť že ak chceme isť pešo
Babenky ked budete na nete skuste si prečítat vo volnej diskusii tému BLBNU NO A na niektorých príspevkoch som sa išla usušiť. 🙂
ahojte tak mi dnes mame zakaz ist von boli sme na ockovani vraj nemame ist cely den na slnko 🙄 s dvomi deckami budem doma jak trt 😠
ja budem vediet az dnes po obede ci ideme do trnavy ale na 90 % ano 😉
uz sa tesim dnes na spining ty ako tam chodis sylverka peso? ja idem autom keby si chcela ta vyzdvihnem 😉
a dakujem za pochvalu fotiek 🙂
radka vcera som sa sem nedostala mam tu malu segru na prazdninach a bola som rada ked som to ulozila spat a lahla k tv ozaj zistujem ze mi bohate jedno dieta staci 😀

jaj leo sa nesiel kupat vobec 😕