Je tu niekto zo Svidníka?
niekto zo Svidnika? 😝
tiez kukam ze len sama si tu pisem 😠 a ja ze nestihnem a este i na kalendari pracujem 😎
hmmm ta uz mi to zrusilo cely januar je v prdeli 😠 supeeeeeeeeer parada nejak sa mi to zasekalo a zatvorilo mi to ze chyba chyba chyba 😝 kaslem uz dnes na to bo sa mi zas mozog zavari 😖
tam tiez bolo faajne i ked dakedy slabota ze malo ludi no mala i svoje pekne casy...
hej ta ste mi neporadili ktory lepsi na titulku sak na oboch je na oblakoch posledne dve scrapy 😝
hej hej baby, malibu, lord becko... i sts eni.... jasnacka, ked zacalo to vlastnil sesterkin manzel tak hej znama firma... 😀
ja tu, ale nestiham, boze len na zachod som si odbehla a vy pol strany, ta kde to sme zeny... ta kludnejsie...
ten spich by sa mi lubil.... tedaaaaaaaaa muzi doma... ale to uz pocujem, ZE ONI BY DAKDE DO 1 BYTU A TAM POCKAJU NA NAS....
moje nespi, ale zlosti tatka, ale myslim ze za chvilu budem musiet i ja zasiahnut 😒
hmmmm tatko este strasi to cudne no az som zistila ze je vikend tak ho peekne pozdravujem
hmmmm sak susedia a este aj simcaci sa cudujes?eni taze tvoj za hej este janka a ideme nato
no nespi, ale tak ho krutilo uz, aj zival nenormalne, ale ked ja pri pc, a nejak sa mi nece k drobcovi, tak musi on
ale zajtra ide do roboty... na chvilu....
hej eni, to nasi chlapi taki no...
baby ta o tyzden pojdeme asi do nemecka ta som zvedava ci kupime sedacku a co este,len keby viac penez bolo to by sa nakupovalo 😒
no ta moj tiez keby mal partiu ta by mu bolo jedno by pil a pil a tak doma nemoze bo by dostal hned 😀 uz ani nikam naposled bol ked sa timmy narodil tak zapijal a pak uz moze len s mojim ocinom a to skoro vzdy ideme aj my s mamkou 😎
ja tiez cakam na korunky a stromcek hlavne musis a do darcekov sa mi toho roku vobec nechce ani neviem co
sak hej bo uz v tej nemoze byt je mu mala hrozne sak 76cm no sa nedivim to neratali vyrobcovia s tym 😀

baby keby to slo dat spicha na slovaci a vyrazit muzi by strazili a my by sme si vyhodili s kopytka 😵