Je tu niekto zo Svidníka?
niekto zo Svidnika? 😝
hmmm a mne sa po dlhej dobe uz aj chce teraz ale zas zaspim az po 1nej jak sa poznam ta dokoncujem kalendar 😀
ta ja som si tak zvykla ze po polnoci idem spat a timmy furt sa budi ta kym zaspim a aj on ta o 1nej ze uz nevladzem ta zato az tak zaspavam 😒
dikes maji,mne sa prestava pacit no nastastie uz nemam cas prerabat ho po 5ty krat 😠
no mi normal sviha ted som si bola namazat vianocku 😝
halo haloo tak zeby si predsa majus zaspala???
no chcela som to zrusit to slovensko bo som nestastna ze budem bez muzika ale ocino sa tesi jak male decko 😀
aha jasne maji a uz mas pokupene darceky???jaaaj ja to asi nestihnem nakoniec,kupovala som 3mes dopredu a ted musim do zajtra pobalit vsetko aj mikulasa bo pak pridem uz rovno s rodicmi ta nebudem pred nimi ich darceky balit 😝
joj ta co si este ani jeden darcek nemame kupeny...my to nechavame stale na poslednu chvilu 😅 a potom sa len plasime a sme nervozny
jani v obi mali znas taku detsku nocnu lampu s mackom ta chcem aj vankus som tam nasla ta som mu chcela tiez hoci vankusov takych plysakovych mame milion ale macko je macko 😎
ahaaaa..tak ja cakam na johna. bo volal, ze ostane kus dlhsie v praci, okupeme rychlo petka lebo rano ideme na ockovanie..tak drzte palce...uz sa toho bojim...
dufam, ze nebude zas horuckovat ☹
eni, ja neznam ,ci sme my cudni alebo co, ale my mame len zopar plysakov.. 😠
asi to bude niecim inym.. 😠
ta vy teraz kupete???A on ti este nespinka???
Ja prave dokoncujem december ale uz som hotova 😠
jani kedy jak raz 7dni potom 10dni vzdy inac,my tiez moc plysakov extra nemame,ale myslim vankus ze bud hlava plysova abo taky je jak plysiaci z toho matrosu a tam nakreslene tie zvieratka abo postavy a take 😀
jani ja ti este neposlala ale dojde ti to vcas cakam na sobotu a pojdem bo este jednu vec mu chcem sa mi moooc lubi 😀
no,m ja viem, ze nie dobre robime, ale my kupeme dost neskoro ale potom si prespi celu nocku.. 🙂
teraz hajka,. ale zobudi sa o chvilu tusim.. 🙄
Zdravim,ja viem Janicko ze nemusim ale ked idem kupit timmcovi a na nho cislo nemaju ta furt si na seanika spomeniem 😀
no to bolo dnes sme hore od 7mej a uz nezaspal 😒 ja som zaspala sice uz asi o 00.30 a do 7mej sa zobudil tusim 5x 😝 zas sa mi chcel pretacat a pasol kone v spanku a rano si daval vankus na hlavu muz sa smial ze on to robil tiez 😀 ale uz aj ked bol vacsi 😉
ahojky
eni no musi zlato Timmy vyzerat ked v spanku pasie a potom sa vankusom zakryva 😀 takze zas nic moc noc??? hm dievca, utekaj na slovac, nech sa rychlo zregenerujes... 😉
jozko sa tiez rano bavkal od 6 do 7 no mne sa nechcelo, tak som vedla neho spala a on sa hral, potom uz chcel spat, tak som ho nakojila a zaspal pri tom...

tak som sa dnes ponahlala ze kalendar musim dokoncit a zajtra ho poslat bo doma nebudem mat gimp a vsetky doted nastahovane obrazky no muzik vravi ze si mam notas vzat ze on si pc opravi,tak teda sa neplasim az tak 😎