Je tu niekto zo Svidníka?
niekto zo Svidnika? 😝
Ja ani nechcem nic take special jest.neviem, tiez mi nejak nie je do silvestrovania...ani Vianocovat sa mi velmi nechcelo...sak sme boli dohodnuti, ze pojdem mame pomoct ku bratovi varit a oni mi volali o 12.00 poobede, ze kde som a ja spala, a tak sa mi nechcelo vstavat...ta zase kym sme sa spakovali..ta som mala dost..co to som pomohla, lepit pirohy.. 😀 a zase ked si predstavim to pakovanie veci mam dost 😠 isto i kolisku budeme so sebou brat jak i na vianoce, aby Petko nebol po sedackach, tak vezmeme asi..neviem, ci prideme po pol noci domov, alebo ostaneme u brata, ale ten ak nieco schlipne, tak asi nas neodvezie...
teraz som si spomenula, ze ani Sampanske nemame .....my..neviem ako oni tam.....sice mam jedno doma, ale to bolo velmi drahe a dostal to Petko na narodenie, takze som povedala, ze si to otvori az na jeho svadbe.. 😉 alebo na 18-stku..tak dufam, ze rano budu otvorene nejake obchody, aby sme nieco skocili kupit...mam dost.. 😖
Eni, to tak je s tym prispievanim..sak kukni do pasov nasich a uvidis , kto tu najviac monologuje.. 😝
raz som tu ja a pomonologujem a inokedy zase ty a pomonologujes..... 😠
hej hej my tiez rybu a salat sme furt jedli ale teraz nechcem uz mam salatu dost 😝
No vidis, Eni, zase tu monologujem pre zmenu ja.. 😠
uz aby prisiel John domov a idem sa dat do parady..pokukat, co zajtra obleciem a nechty si nejak zaujimavo urobit, musim pohladat nejake nalepky na nechty ak mam....a vlasky....uz chcem mat spat velmi dlhe a chcem taky melir do vlasov, ale nie husty, ale len asi zo3-4 pramene a chcem ofinu........ 😎
hej no sak kukam do pasu ta vidim 😀 no zaostavas o 2tisic prispevkov no neviem ci ma dobehnes 😝
Mnam, my sme mali na druhy den po veceri salat a mnaaam...ja mam rada, ale nie vela, samozrejme.. 😉
tak ty si tu predsa
hej jani ta my 3x robili salat bo tu oni iny robia ne klasiku zemiakovu ale taky fajny ta najprv po nasom a pak mangelik robil ta este sme nedojedli 😒 ale uz len troska tam je 😖
jeeeeeeeeeeeej jani co taka zmena na teba prisla?ja ymslim na to co skor a ty ze co zo sebolu.........
zajtra bude silvester u nas len neviem co este slavka ci pridu ci nie...............ale ivca bude isto tu........
nestiham vas citat len pisem na skok.....
ja mam naladu pod psa a este nervak tu reve jak vysinuty ta nech si reve uz ma bolia ruky nejde ho uspat a mna to uz nebavi ta snad sa ureve a zaspi 😠 hajzel som hnusna a je mi to jedno ze reve jak keby ho pilili za ziva 😢 no uz ma snad 11kg a to jeho zaspavanie ma uz vytaca 😒
jaaaj uz by som brala slovac asi sa tam odstahujem dnesny depkovsky den by som to hned brala a odisla 🙄
Ahoj Kati, co myslis za zmenu?jaaaj, vlasy hej...no..moja mama furt do mna huci, nech si dam svetle vlasy..nie uplne blond..ale len melir no a ja som videla minule jednu holku, tak krasne mala.ze brutal..mala uplne dlhe rovne vlasy, tmavsie a v tom take tri pramene blon a super to vyzeralo a mala este i ofinu, tak si pockam i ja bude to...uz sa nebojim experimentovat, a uz sa nebojim ani kaderniciek.. 😉
uz som velka slecna
Eni, tu sme..
to ta lutujem normalne..mozno to ma kvoi zubkom, ale nechapem preco ti tak place..ako i Petik sem tam tak reve, ale hlavne, ked pred papanim ma,alebo dame dudku a sa ukludni, on rad telku, tak si kuka, ma rd hluk, on zaspava pri hucani mojej susicky a sam sa stale hranim a rukami v ustach unavi a sem tam ho nemusm ani ukolisat, hned sam zaspi....
😉
KAti, ked tak kradmo citas, tak popraj vsetkym
aj Vam
Stasny Novy rok a len vsetko dobre v nom.... 😉
to od nasej rodinky..
zajtra uz nebudem stihat asi pisat..uvidme..
a mne sa tu Sean dusi dekou.. 😀 😀
je zakryty a vytiahol si ju az ku ustam a olizuje, a nervoznuje sa , ked mu nieco nejde... 😉

No, to hej, sosovica musi byt, i bobalky sem tam robime, tiez ze na peniaze..a salat sa robi ale tusim s rybou...no a na Silvaca, len asi take chleiky..ja vlastne neviem, ale viem, ze kuracie na novy rok nie...