Je tu niekto zo Svidníka?
niekto zo Svidnika? 😝
hej jani ta co je???On sa mi o chvilku zobudi asi a ja by tak rada pisala...vcera som po dlhej dobe volala cez skypa bo z notasu to nejde slaby zvuk a mne sa nikdy nece komp zapinat ta vcera mi michal zapol i nastavil vsetko ta konecne sme pokecali a maly zacal do toho plakat ta nasi hotovy ze len nech ho vezmem na ruky aby ho poculi ze to je jak balzam na ich dusu 😀
Ako mne nevadi, ze ma 50 rokov, ale skor to , ze ja nemam zaujem a vobec ju nepoznam a tak..hlavne, ze nemam zaujem.keby to tak prislo spontanne v parci, tak v poho..sak i ja tu mala kamosky starsie a vpoho boli..
no mas ho zlateho..sa boji..tatko.. 🙂
volam s mamcou, tak kecame, tak sa mi pise ovela pomalsie... 😠
no jasne sak take dohadzovacky ani ja nerada i mne michal by rad jeho spoluziacku dohodil ale ja take nemam rada...bo i ona ma maleho chlapceka ta na kocikovanie a tak 😒
ale ja som tu..stale...joj, hladna som a ani si neviem co urobit papat.. 🙂 tooolko sme toho nakupili..i rezne mam.. i jogurty...joooj...
mnaaam jani ta ja by si dala ted ten serek...tu ich nemaju ale viem ze este v pardubchach ich v lidli mali ale my tu lidl nemame len 7km odtial ale minule som ich tu nevidela 😒 ale ted bych pribinackov zrala jak diva ale to take male a drahe 😠
joooj tak sa tesim na slovac ze az skoda len ze taky blby termin no musim dufat ze sa to podari muzikovi vybavit tu dovcu nech mu presunie...joooj blbe kontroly a prave vtedy mame ockovanie a zas kontrolu kycli 😒
ja ani ne hladna ale mlsala by som 😀 som nenazranec jak Timmycek a tak zlato mi chrapka len trpnem kedy sa zobudi...este mi ide prison break 😅 potom moze a dufam ze mi zaspi a ne jak vcera a aj teraz len hojdat a hojdat 😠
ta to dobre len papaj veeela jogurtov my furt tie pollitrove kupovali az som sa ich prejedla 😝 ale v tehu som ich zrala tak bude mat timmyk pevne kosticky 😎 a ted uz som prejedena jogurtov nijaky mi uz nechuti len pribinacik a tie take podobne kremiky...
😀 no si viem predstavit akotrpnes aby sa nezobudil a neplackal 😀
tak dufam, ze sa vam to vydari dobre s tou dovcou,,ja tu bola v takom obchode co maju i polske i slovenske veci, tak preto ten serek...
jaaaj, hladny som ako vlk.a to som dnes mala ruske vajicko 😉
no eni..ved ja preto nakupila..aby babco malo pevne kosticky.,,,bo ja nic mliecne,..ani mlieko, ani sejra, ani jogurty,,..dnes da mlieko normalne
heeej?Ta ja ne ale ja sklerotik 😀
no si mi chute narobila...a to si robis prdel???Len ruske jajo si zjedla za cely den?
no ..papali sme u ta....v izbe....to asik vtedy jak sme sli na druhy den do divadla 😀
dneska ano..som ale vstavala o jednej poobede a nemala cas nic zahryznut
segre som pisala kedy mas termin a ona ze mozno na jej narody ze budu spolu slavit 😀
ona ma 27meho 😎
a neber to papanie na lahku vahu,fakt bo to neze sebe uskodis ale babatku,bo ono potrebuje a mozes mat malo plodovej vody pak alebo hocijake ine komplikace 😒
no tak super.... 😀 ja tiez neviem, ci nahodou nepretiahneme do 2.9. a to by sa narodilo v den mojho brata narodiek.. 😀
uz som eni dala dnesnu davku mliecka s nesqikom a croisantu k tomu a teraz sa idem vrhnut na rezen..to je kominacia.. 😀
ja inak papam veeelmi vela a stale...len dnes sme nemali ani vela casu posediet v dome...vazne.. 😉
hej a timmyk bude slavis spolu s luckou balu nie.. 😉 presne ci o den ?nepamatam kedy lucka ma..ale tymmika pamatam.. 😵 😵
ahaa tak to je ok...aby bol velky a zdravucky...ja pribrala tolko v tehu a este 7kg sa ma drzi a kazdy vravi ze to na mne nevidno ale vidno sak aj do ziadnych rifli sa takmer nevmestim 😝 a sadlo mi visi 😖 a ted nemam moc casu jest ale snazim sa...
joooj, eni..ta musim normalne pochvalit, ze si nezanedbala konika..no a mna.. 😀
a ivku zase sprdnut... 😠 snad si uziva este cas straveny i s mamcou a jozinkom.. 😉 snad pak zase napise..aspon raz do dnika. 😠
jeeej tak uz mi skoncil serial a timmyk je tisko boban sladky 😉 prvy krat co ma nechal pozret si to...
no ja mam zas hladik 😒 takto asi tie kila nezhodim ale aspon bude mat andilek vela mliecka 😀
no to hej...aspon na chvilku ked spi chapes bo inac keby som nebola lenoch ta by som uklidila ale ja radsej taky bordeeel bo sa mi nece 😖 no ta lenivost mi ostala 😠
jani tu je krasne pocasicko a este ked ma rodinu ta to ani ja nemala cas no mna vtedy i drobec zlostil ta ani na spanie som cas nemala len jemu sa furt venovala 😝 ale je krasnucky,som robila nove fota asi pridam som zabudla 😨 ale bol nervny ta sa mi hybal ta len par vyslo nerozmazanych 😖
ups..tak som sa sekla o par dni.. 😀
no eni, taaak som sa napraskala a to som ani nezjedla vela...nechapem..uz sa neviem ani pohnut..len jeden maly reznik a par zemiackov a 1 croisantu a mliecko..asi vela vody ted vo mne..ale fakt sa nemozem ani hnut..a to esste ked pomyslim, ze mam keksiky..no neviem neviem.. 😀 😀
ale ty vyzeras veeelmi v phode po porode...mozno ze brusko nemas tak pevne ako predtym, ale to sa spravi..(no ja sice neviem, som nevidela tvoje brucho.. 😀 ale ty si pisala..ze mas vraj mlandrave ci co..)sak to je samozrejme..
no a ty to eni tiez neber na lahku vahu..tiez musis papat a dobre.. 😠
aby tvoje mliecko malo vseto to , co timmyk potrebuje...takze tiez treba papat...i nejake ovocicko snad
tak pridaj, nech kukneme.. 🙂
ja viem, ze mate super pocasicko a treba vyuzit, bo to nie po cely rok je..ivke odpustam...to kvoli jozinkovi.. 😵 😵
no ja sa ted rozmachujem, uvidim ako ja budem mat cas ked babco pride a este tu bude mamca a vsetko okolo toho...
mozno vas tiez budem zanedbavat...uz dopredu sa osrpavedlnujem.. 😲
hej mam take ochabnute hnusne a este ani ta pigmentova ciara mi nezmizla 😠
joooj a ja si dala palacinku ale uz neni taka dobra ta necem...
AAAAch ten sladusik malinkaty..taky je nadherny,....tie jeho obrovske kukadla..to pokom? po maminke snad..take velke..krasne.. 😵 😵 a ta baclata tvaricka..tie licka..tak by som ho vystipala ted.. 😵 😵
no a toho kohuta si mu ako modny doplnok urobila.. 😀
ja hovorila som johnovi, ze tak ako mna pali zaha, tak ze nase babco sa narodi s takym velkym afrom na hlavicke .jak john mal , ked som mu vrkociky davala dole a vycesala vlasy dohora..take afro jak ten z klipu afroman, co ta pesnicka because i am high 😀 😀 😀 😀

hej zlaty je ale vacsinou az moc ked ma nastve a boji sa znas vtedy je uzasny...
a on vie ze ja som divoka ta odo mna hocico moze cakat 😀 tak len nech sa snazi 😎