Júl 2008 II. Pridajte sa
Druha cast je otvorena 🙂
pre info temy uzamzkaju iba admini, pekne pokracovanie 😉
a vsetky temy nad 10tisic prispevkov uzamykam
no..videla som, ale ved su tam aj take temy s 32tisic prispevkami...no ale to je asi jedno... 🙄
kocky, ja sa lucim, o chvilu idem na vlak za manzelom, este predtym ale zbehnem na zmrzku, mars mi tu dnes narobila chute s Mc Donaldom 🙂
Pa pa a pekny vikend a vidime sa zase v pondelok.
baby, ja mam tiez na nico chut, ale neviem ani na co...mozno nejaku broskynu... 😅 ja fakt neviem...
Tak prajem pekný víkend. My ideme zajtra na svadbu takže sa budeme zabávať. 😀 😀 😀 😉
Ahojte maminky, tak uz sa nam to krati mne ostava uz len dakych 10-11 tyzdnov. 😵 Vcera sme boli v indickej restike, zas som sa fajne nabastila... 😝 😀 Uz vidim, ze pol kila ide pomaly ale isto hore kazdy tyzden, ale nestresujem sa kvoli tomu zatial som stale pri mojich +7.5kg. 🙂
Čaute kočky,
paráda, teda máme svoju II.časť. 😉 Už sa nám to kráti, ktovie, či stihneme III.? 😅
Tak som nakukla do albumu Michaela, ty si teda šikovnica 😉 , paráda. Ja ešte nemám takmer vôbec nič nakúpené ☹ .
anita nic si z toho nerob. aj ja mam zatial iba oblecenie a trosku kozmetiky a dve flasky a dva cumle
ahojte, tak druha cast? no fajn, ibaze sa to bude dost mylit s junom, mohlo sa to napisat tak pekne oddelene "J u l" ako v 1. casti, to som vzdy lahko nasla, no co uz......
uzivajte este slnecny vikendik 😉 😎
ahojte julovky II 🙂 , aj mne chvilku trvalo, kym som nas nasla... ved mohli chvilku este pockat a uz sme mohli zakladat Julove babatka 😵
Caute julovecky, dlho sme tu neboli 😉 . Vcera sme cestovali do BA pre jednu z postielok a to uz bolo na mna ozaj moc...mam pocit, ze sa rozpadaaam.......... 😅
Inak, neviem, ci je to tym, ze su na ceste dvojciatka, ale ja to mam s tym priberanim uuplne hrozne. Od februara priberam, co tyzden, to kilo (stravujem sa stale uplne rovnako, nejem za dvoch a uz vonkoncom nie za troch) a za posledny tyzden som tusim pribrala az dve kila 😖 pomooc, uz som ako hroch 😀
elenitka ajoooj.. Klud a pokoj, neboj sa, mas 2 babetka, omnoho vacsiu zataz a babetka teraz velmi rychlo priberaju a rastu.. Vobec sa tym netrap.. Akos a citis?
alex ahoooj, no nic moc.....dnes ideme akurat na kardiologiu, lebo mam problemy s tlakom a hlavne so srdieckom..(pulz 120 a tak) a to pritom vacsinou len lezim....
O tyzden uz zrejme ideme do porodnice 😅 - ja to tak volam, lebo do porodu sa uz zrejme odtial nevratim....ale keby si ma tam este nenechali, bolo by to super 😅
elenit neboj sa, o chvilku to mas za sebou a budes sa tesit z deticiek 🙂 Kamaratka porodila v 32tt 2-kg dvojicky, takze zrejme si Vas tam uz nechaju, ale nie nadlho 😵
Ten tlak mam aj ja problem, je to hold velka zataz na telo..
dobre ranko...tak, ja uz mam len styri pracovne dni pred sebou 😀
elenita, tak potom nechaj niektorej z nas tel. cislo aby sme mali o tebe aspon nejake info...
jaaj, uz sa to tak moc krati...ved babenka sa nam mozu narodit uz aj za styri tyzdne... 😕 😀
Cas pomaly ale isto balit tasku do porodnice.. Mozno sa Vam to zda skoro, ale mne sa minule skoro naozaj podarilo porodit v 35tt a bola som rada ze ju mam zbalenu 🙂

hm...no a viete vobec preco sme to museli v tej prvej ukoncit? 😕