Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela nooo a polovička má 178cm xi verím, že Tomáško bude po tatinovi 😉
@milacik0106 dakujem ti moja si velmi zlata ze si na mna tak myslela jooooooj 🙂 tak dufam ze bude malinke je dost aktivne milujem tie kopance 😀
Ahojte žienky, tak ja som sa včera z ultrazvuku nedozvedela nic, lebo naše bábo sedelo na nôžkách a nič nám nechcelo ukázať 🙂 na 29.2 som objednaná na GTT ešte sa mi treba objednať na interné a morfologiu...už ste také niečo absolvovali?Čo sa tam robí?
@milacik0106 aj ja som mala, mam 162 cm 😀 ja som mavala 48-49 kil, tesne pred tehu som mala akurat 52 kg. a teraz mam 59. no som zvedava kam to až dotiahnem.
ahojte junovky... dnes idem do HC na 3Dsono, taaaaaaaaak sa neviem dočkať... na potvoru máme pokazené auto, tak idem vláčikom... hádam sa tam nestratím 😅 držte mi všetky palce čo máte , zajtra sem zavesím výsledok , ak bude správne otočené bábo 😉
@hrivushka ja len dúfam, že v pondelok na poradni ma netrafí šlak, keď sa postavím na váhu 🙂
@milacik0106 no,, ja sa doma ani nevažim už, iba v poradni. strašne sa bojim isť na vahu 😀 a pritom sa ani neprežieram nejak, iba jem trocha viacej, lebo predtym som jedla ako vrabec. no a najhoršie je že mam chuť na same nezdrave veci.
@hrivushka ja papám tiež málo ... obžerstvo ma už dávno prešlo ... a vážim sa tiež len na poradni ... ale aj tak tie kg idú závratnou rýchlosťou hore 🙂
@marianax som rada ze mas za tym, ale pekne dodrzuj prisny klud a pekne lezkaj, a nic nedvihat aby sa ti neurobil zapal. 😉 😉 😉 a jasne ze bude v poriadku, vsetky junove babatka budu zdravuckee 😉 😉
@blackswan75 ahoj ..... 🙂 tak kraaaaaaaaaasne si to napisala .....ze vsetky junove babatka budu zdravucke 😵
@blackswan75 joj moja dakujem ti velmi tak dufam ze naozaj bude vsetko v poriadku a som rada ze ma tu takto ukludnujete velmi dobre to bodne 🙂
ináč máte tu niektorá psa alebo iné domáce zviera?
@hrivushka @milacik0106 ahojte, ja mam 162 cm a predtym som mala len 46 kil, teraz ledva 48 ked sa najem, tiez by som chcela viac pribrat, ale doktor mi na vahu zatial nic nepovedal a mimi ma nejakych 270 g, takze akurat. nejako sa na mna tie kilecka nechcu nalepit a ja som sa tesila ze ked budem tehu tak priberiem na normalnu vahu ☹
@slavka1212 aj mne sa to paci, len nech je to pravda 😎
@hrivushka no moja hovadzie sa zvykne ťažko traviť aj normálne sa stravujucim ludom, ja by som ti určite odporučila probiotika tie ti výrazne pomožu s travením.
A neivem ako si postupovala s pridavaním toho maska, ale mala si zacať naprv jemne s kuracím a a morčacím a potom veeeelmi jemne pridavať a hlavne pomaly ostatné, ale pomaly znamena, že kuracie by si jedla cca 1 mesiac na striedačku s morčacím a nie tak, že raz za týžden si daš kuracie, potom o týžden zas raz morčacie a potom hodíš hovadzie to je brutal zaťaž pre tvoj zážitok. Neviem či ti to čo som napísala pomohlo a poradila som ti, ale ak som to nenapísala zrozumitelne napíš, popísem podrobne - viem o tom niečo lebo som musela zo zdravotých dôvodov držať dietu kde som mohla iba tekutiny piť, vodu, vývary a dzusy zeleninové a ovocne - a po tom som musela znovu prechádzať postupne na tuhu stravu - musíš ist presne na to ako ked učíš na tahu stravu babatko!!!!!! 3 týždne som musela jesť maso iba v pomletom stave jak babatka - inák by to narobilo v zalutku riadny bordel.

@justonka @kkristin gratulujem
@sijust, troška vás chce ešte ponaťahovať 🙂
@marianax držím palce, aj na nohách
@milacik0106 Ty si aký drobček 😉