icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
2. feb 2012

@justonka @kkristin gratulujem
@sijust, troška vás chce ešte ponaťahovať 🙂
@marianax držím palce, aj na nohách
@milacik0106 Ty si aký drobček 😉

milacik0106
2. feb 2012

@riela nooo a polovička má 178cm xi verím, že Tomáško bude po tatinovi 😉

marianax
2. feb 2012

@riela dakujem moja 🙂

marianax
2. feb 2012

@milacik0106 dakujem ti moja si velmi zlata ze si na mna tak myslela jooooooj 🙂 tak dufam ze bude malinke je dost aktivne milujem tie kopance 😀

marianax
2. feb 2012

@justonka dakujem moja 🙂

marianax
2. feb 2012

@sandy80 velmi dakujeeeeem si zlata 🙂

marianax
2. feb 2012

@sandy80 tiez takto mam i ja pneumatiku som mala aj pred tehu takze brusko mam take ako napr. niektore chudsie maju v 7mesiaci 😀 ale ved aspon ma dost priestou na vystrajanie 😀

tinka5
3. feb 2012

Ahojte žienky, tak ja som sa včera z ultrazvuku nedozvedela nic, lebo naše bábo sedelo na nôžkách a nič nám nechcelo ukázať 🙂 na 29.2 som objednaná na GTT ešte sa mi treba objednať na interné a morfologiu...už ste také niečo absolvovali?Čo sa tam robí?

hrivushka
3. feb 2012

@tinka5 ja som bola na morfologii..lekarka tam merala velkost kostičiek a pozerala organy, či je všetko v poriadku a ci babo nema nejake deformacie 😉

hrivushka
3. feb 2012

@milacik0106 aj ja som mala, mam 162 cm 😀 ja som mavala 48-49 kil, tesne pred tehu som mala akurat 52 kg. a teraz mam 59. no som zvedava kam to až dotiahnem.

jankalac
3. feb 2012

ahojte junovky... dnes idem do HC na 3Dsono, taaaaaaaaak sa neviem dočkať... na potvoru máme pokazené auto, tak idem vláčikom... hádam sa tam nestratím 😅 držte mi všetky palce čo máte , zajtra sem zavesím výsledok , ak bude správne otočené bábo 😉

milacik0106
3. feb 2012

@hrivushka ja len dúfam, že v pondelok na poradni ma netrafí šlak, keď sa postavím na váhu 🙂

hrivushka
3. feb 2012

@milacik0106 no,, ja sa doma ani nevažim už, iba v poradni. strašne sa bojim isť na vahu 😀 a pritom sa ani neprežieram nejak, iba jem trocha viacej, lebo predtym som jedla ako vrabec. no a najhoršie je že mam chuť na same nezdrave veci.

milacik0106
3. feb 2012

@hrivushka ja papám tiež málo ... obžerstvo ma už dávno prešlo ... a vážim sa tiež len na poradni ... ale aj tak tie kg idú závratnou rýchlosťou hore 🙂

blackswan75
3. feb 2012

@marianax som rada ze mas za tym, ale pekne dodrzuj prisny klud a pekne lezkaj, a nic nedvihat aby sa ti neurobil zapal. 😉 😉 😉 a jasne ze bude v poriadku, vsetky junove babatka budu zdravuckee 😉 😉

slavka1212
3. feb 2012

@blackswan75 ahoj ..... 🙂 tak kraaaaaaaaaasne si to napisala .....ze vsetky junove babatka budu zdravucke 😵

marianax
3. feb 2012

@blackswan75 joj moja dakujem ti velmi tak dufam ze naozaj bude vsetko v poriadku a som rada ze ma tu takto ukludnujete velmi dobre to bodne 🙂

marianax
3. feb 2012

@jankalac drzim palceky a tesime sa na vysledok 🙂

lenka_x
3. feb 2012

@sijust aspon si ju videla - teda ak dobre videl, ked sa nechcela ukazat...

lenka_x
3. feb 2012

@hrivushka ja mam, take ked sa dobre najem a nato sa znova dobre najem :D som dost chuda a mala, takze to male brusko mi tak trci do sveta 😎

lenka_x
3. feb 2012

@marianax ahoj, je super ze si to tak statocne zvladla, cakanie bude urcite hrozne, ale prajem ti tie najlepsie vysledky, drzim palce 😉

hrivushka
3. feb 2012

ináč máte tu niektorá psa alebo iné domáce zviera?

lenka_x
3. feb 2012

@hrivushka @milacik0106 ahojte, ja mam 162 cm a predtym som mala len 46 kil, teraz ledva 48 ked sa najem, tiez by som chcela viac pribrat, ale doktor mi na vahu zatial nic nepovedal a mimi ma nejakych 270 g, takze akurat. nejako sa na mna tie kilecka nechcu nalepit a ja som sa tesila ze ked budem tehu tak priberiem na normalnu vahu ☹

lenka_x
3. feb 2012

@hrivushka psa, morca, korytnacky, raky....mam pokracovat?

lenka_x
3. feb 2012

@slavka1212 aj mne sa to paci, len nech je to pravda 😎

hrivushka
3. feb 2012

@lenka_x aaaa super nie som jedina 😀 aj ja mam korytnačku ryby a troch psov 😀 akeho maš psa? nebojiš sa ako to budeš zvladať s malym babom? ja mam z toho strašnu paniku že nebudem stihať psa, je to moj milačik a koníček. priatel ma dvoch, ja jedneho...

marianax
3. feb 2012

@lenka_x dakujem ti moja to cakanie no je to fakt hrozne stale nad tym rozmyslam a nedokazem sa sustredit na nieco ine 😒 ale ked budu vysledky v poriaku budem hrozne stastna 🙂

chelonka
3. feb 2012

@hrivushka my máme psa a činčilu 😀

chelonka
3. feb 2012

@marianax neboj všetko bude určite dobreeeee!!!

chelonka
3. feb 2012

@hrivushka no moja hovadzie sa zvykne ťažko traviť aj normálne sa stravujucim ludom, ja by som ti určite odporučila probiotika tie ti výrazne pomožu s travením.
A neivem ako si postupovala s pridavaním toho maska, ale mala si zacať naprv jemne s kuracím a a morčacím a potom veeeelmi jemne pridavať a hlavne pomaly ostatné, ale pomaly znamena, že kuracie by si jedla cca 1 mesiac na striedačku s morčacím a nie tak, že raz za týžden si daš kuracie, potom o týžden zas raz morčacie a potom hodíš hovadzie to je brutal zaťaž pre tvoj zážitok. Neviem či ti to čo som napísala pomohlo a poradila som ti, ale ak som to nenapísala zrozumitelne napíš, popísem podrobne - viem o tom niečo lebo som musela zo zdravotých dôvodov držať dietu kde som mohla iba tekutiny piť, vodu, vývary a dzusy zeleninové a ovocne - a po tom som musela znovu prechádzať postupne na tuhu stravu - musíš ist presne na to ako ked učíš na tahu stravu babatko!!!!!! 3 týždne som musela jesť maso iba v pomletom stave jak babatka - inák by to narobilo v zalutku riadny bordel.