Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@chelonka to som tiez pocula ale ja som bola na amnio inou metodou spracovania vysledkov preto som ich mala na druhy den je to formou DNA z koze babatka co je vo vode sa oddeli jeho DNA a to je 100% a aj preto viem ze babo bude zdrave pretoze DNA retazec bol v.poriadku
@marianax no po amnio sa moze malicke mnozstvo plodovej vody dostat do maternice a ta sposobi zapal. Ja som 4 den po amnio citila bolest v oblasti vpichu, tak som isla k dr vzali krv a utobil sono s podozrenim.na zacinajuci zapal crp som mala zvysene tak som musela lezat a sledovali krv kazdy den. Telo sa s tym vyrovnalo a pekne zapal presiel aj som pila repikovy caj.
@blackswan75 ach taaaak vysledky si mala do kedy asi do 3tyzdnov ze? joj take dlhe cakanie 😒
aj ta tomu verim a snazim sa byt silna ale bude to najhorsi mesiac cakania pre nas
@lenka_x ahoj no súkromne sa vraj mám objednať na to 3D ak chcem a platí sa zato /to mi povedala moja lekárka/ papier mi nevypísala... takže som zvedavá koľko to bude stáť, ale čo neurobím pre pokoj mojej duše ktorá je stráááášne zvedavá, že čo to mám v brušku 😀 ale postačí mi aj to keď malinké budem opäť vidieť a keď mi lekár povie, že je zdravé /vždy rada počujem že je všetko ok a že je všetko tak ako má byť/ No ten test na tú tehotenskú cukrovku idem 22.2. tak ma objendala lekárka - dala mi recept na tú cukrovú vodu čo si deň predtým vyzdvihnem z lekárni. Vraj budem 2 hodiny sedieť v čakárni a budú mi merať cukor vpichmi do prstov. Mám si vraj doniesť fľašu čistej vody a nejaký časopis, aby som sa tam neunudila. Ja si určite urobím aj nejakú desiatu - nejaký rožtek zo salámou, ktorý zjem akonáhle odídem z čakárni po vyšetrení. Mne totiž býva zle ráno keď sa nenajem - nadrapuje ma na zvracanie /ale ešte sa mi nestalo, že by som zvracala/ len je to nepríjemné. Takže len toto viem o tom vyšetrení. Jasné že ma bude vážiť , merať tlak a brať krv a kontrolovať moč. Vždy ma ešte prehliadne zo spodu a nejakým prístrojom popočúva srdiečko. Dúfam, že na to 3D sono ma objedná skor ako 22.2. aby som už vedela čo čakáme 😀
@marianax ja som mala vysledky na druhy den ale platila som 299€ lebo to robia z DNA dietata preto je to presnejsie a lavne rychlejsie, ale nelutujem , ja s mojou pobahou by som nevydrzala cakat 3tyzdne, 😉
@blackswan75 hej na toto bola aj moja kolegyna, len pri tomto sa nerobí tolko testov - teda na tolko roznych genetických testov ako sa robí na tom čo bola marianax! to hned na to upozornili aj moju kolegynu, preto tiež výsledky trvaju až tolko týždnov
taktiez sa pridavam...my v napati ocakavame tiez babatko na jun 😀
je tu niekto z okolia MT?
@chelonka nie nie toto bude prve. ja som otehotnela v 19-stich, teraz už mam 20. no a priatel ten ma 35 😀 ved to, zaklad je aby bolo zdrave! no mne zatial všetky testy vyšli ok. tak snad zdrava bude. len ja mam malo železa ale to sa da upraviť tabletkami 🙂
ja som sa pohlavie babatka dozvedela neplanovane. cestou do roboty do mna zozadu (do auta) nabural taky pako, nič sa nestalo ale pre istotu som išla k lekarovi lebo som mala pás, a tak čo keby mi to nahodou nejak stlačilo brucho alebo čo. no a tam mi povedali že to bude ZREJME dievčatko. teraz ked som bola na morfologickom ultrazvuku mi tiež lekarka povedala že to vidi na babu. tak uvidime. 🙂 a vy ste babo asi planovali nie? 🙂
@hrivushka jaaaaj tak to máš super že máš tolko rokov, ked sa teraz nato tak odsupom času pozeram a ja by som brala babatko už v takom veku len furt, že škola(výška by sa dala zladnuť aj s krpcom) a kariera - chlapa mám furt toho istého 😀 jaaaj tak takto si sa po prvý krat dozvedela pohlavie 😀 no či sme planovali, drahý ma lamal na babo už dlhšie on budem mat teraz 33r a ja furt nie, že ešte nasetriť musíme a bla bla a od 1.8. som ostala doma bo sa robili v našej firme výrazne organizačne zmeny - firma sa zacala uberat uplne iným smerom a tak som si povedala, že ideme na to a na 2x sa nám to podarilo 😀

@chelonka nooooo tak potom daj vediet 🙂