Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@chelonka to som tiez pocula ale ja som bola na amnio inou metodou spracovania vysledkov preto som ich mala na druhy den je to formou DNA z koze babatka co je vo vode sa oddeli jeho DNA a to je 100% a aj preto viem ze babo bude zdrave pretoze DNA retazec bol v.poriadku
@marianax no po amnio sa moze malicke mnozstvo plodovej vody dostat do maternice a ta sposobi zapal. Ja som 4 den po amnio citila bolest v oblasti vpichu, tak som isla k dr vzali krv a utobil sono s podozrenim.na zacinajuci zapal crp som mala zvysene tak som musela lezat a sledovali krv kazdy den. Telo sa s tym vyrovnalo a pekne zapal presiel aj som pila repikovy caj.
@blackswan75 ach taaaak vysledky si mala do kedy asi do 3tyzdnov ze? joj take dlhe cakanie 😒
aj ta tomu verim a snazim sa byt silna ale bude to najhorsi mesiac cakania pre nas
@lenka_x ahoj no súkromne sa vraj mám objednať na to 3D ak chcem a platí sa zato /to mi povedala moja lekárka/ papier mi nevypísala... takže som zvedavá koľko to bude stáť, ale čo neurobím pre pokoj mojej duše ktorá je stráááášne zvedavá, že čo to mám v brušku 😀 ale postačí mi aj to keď malinké budem opäť vidieť a keď mi lekár povie, že je zdravé /vždy rada počujem že je všetko ok a že je všetko tak ako má byť/ No ten test na tú tehotenskú cukrovku idem 22.2. tak ma objendala lekárka - dala mi recept na tú cukrovú vodu čo si deň predtým vyzdvihnem z lekárni. Vraj budem 2 hodiny sedieť v čakárni a budú mi merať cukor vpichmi do prstov. Mám si vraj doniesť fľašu čistej vody a nejaký časopis, aby som sa tam neunudila. Ja si určite urobím aj nejakú desiatu - nejaký rožtek zo salámou, ktorý zjem akonáhle odídem z čakárni po vyšetrení. Mne totiž býva zle ráno keď sa nenajem - nadrapuje ma na zvracanie /ale ešte sa mi nestalo, že by som zvracala/ len je to nepríjemné. Takže len toto viem o tom vyšetrení. Jasné že ma bude vážiť , merať tlak a brať krv a kontrolovať moč. Vždy ma ešte prehliadne zo spodu a nejakým prístrojom popočúva srdiečko. Dúfam, že na to 3D sono ma objedná skor ako 22.2. aby som už vedela čo čakáme 😀
@marianax ja som mala vysledky na druhy den ale platila som 299€ lebo to robia z DNA dietata preto je to presnejsie a lavne rychlejsie, ale nelutujem , ja s mojou pobahou by som nevydrzala cakat 3tyzdne, 😉
@blackswan75 hej na toto bola aj moja kolegyna, len pri tomto sa nerobí tolko testov - teda na tolko roznych genetických testov ako sa robí na tom čo bola marianax! to hned na to upozornili aj moju kolegynu, preto tiež výsledky trvaju až tolko týždnov
@chelonka nie nie toto bude prve. ja som otehotnela v 19-stich, teraz už mam 20. no a priatel ten ma 35 😀 ved to, zaklad je aby bolo zdrave! no mne zatial všetky testy vyšli ok. tak snad zdrava bude. len ja mam malo železa ale to sa da upraviť tabletkami 🙂
ja som sa pohlavie babatka dozvedela neplanovane. cestou do roboty do mna zozadu (do auta) nabural taky pako, nič sa nestalo ale pre istotu som išla k lekarovi lebo som mala pás, a tak čo keby mi to nahodou nejak stlačilo brucho alebo čo. no a tam mi povedali že to bude ZREJME dievčatko. teraz ked som bola na morfologickom ultrazvuku mi tiež lekarka povedala že to vidi na babu. tak uvidime. 🙂 a vy ste babo asi planovali nie? 🙂
@hrivushka jaaaaj tak to máš super že máš tolko rokov, ked sa teraz nato tak odsupom času pozeram a ja by som brala babatko už v takom veku len furt, že škola(výška by sa dala zladnuť aj s krpcom) a kariera - chlapa mám furt toho istého 😀 jaaaj tak takto si sa po prvý krat dozvedela pohlavie 😀 no či sme planovali, drahý ma lamal na babo už dlhšie on budem mat teraz 33r a ja furt nie, že ešte nasetriť musíme a bla bla a od 1.8. som ostala doma bo sa robili v našej firme výrazne organizačne zmeny - firma sa zacala uberat uplne iným smerom a tak som si povedala, že ideme na to a na 2x sa nám to podarilo 😀

@chelonka nooooo tak potom daj vediet 🙂