icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
8. feb 2012

@indys tak to je super ze mas takuto mamku ja nechcem na svoju nadavat to sa nepatri ale niekedy ma potrapi 😕 ........chrbat? och moja mna tak bolia krize hlavne na lavej strane ze hocikedy musim davat velky pozor aby som nespadla ked mam stupit na lavu nohu ale to som iste mala aj pri poslednej dcerke no co uz len vydrzat 🙂 a so spanim hm co by som ti poradila skus zmenit miesto teda vymen sa s drahym alebo mliecko s medom 🙂

marianax
8. feb 2012

babenky neviete nic o
@macik061 ? asi ostala aj na noc ze?

eemmaa
8. feb 2012

dnes som videla mojho drobca na 4D a je to taky super pocit, ked som ho videla, ze je vsetko v poriadku tesiiiim sa 🙂

d.j.
8. feb 2012

ahojte pripajam sa k vam, mam termin 14.06. a som teraz v 22tyzdni tehot. je to moje druhe tehotenstvo a zatial to vyzera na syna, doma mame dvojrocnu princeznu Patriciu.
ale chcela by som sa spytat, pohyby babatka citim stale, ale velmi nizko v podbruzku a niekedy az velmi neprijemne, na kontrolu idem az o dva tyzdne a neviem ci je to v pohode alebo nie. pri prvom tehotenstve som to nak nepocitovala. ma niektora tiez taketo pocity?

eemmaa
8. feb 2012

@d.j. ahoj ja sice cakam prve, ale pohyby najcastejsie pocitujem v podbrusku

d.j.
8. feb 2012

eemmaa dakujem za skoru odpoved, tak dufam ze bude babo v pohode.

d.j.
8. feb 2012

eemmaa este mam jednu otazku ak mozem, tiez ked sedis vzpriamene tak sa zacne najviac hybat, alebo teda citis najviac pohyby? dakujem

cruellka
8. feb 2012

Ahojte velmi rada by som sa k vám pridala.Termín mám 10.6. 🙂

riela
8. feb 2012

Ahojte,
no po dnešnom sone to vyzerá, že to bude dievčatko.

marianax
8. feb 2012

@d.j. ahoj vitame ta tu 🙂 ne neboj moja urcite je malinke v poriadku ja takto tiez citim pohyby neznepokojuj sa a mozno je to aj preto ze to bude chlapcek mne tiez povedali ze to bude asi chlapcek a tiez takto citim pohyby dost dole ale aj pri ostatnych som takto citila a mam dievky 🙂

marianax
8. feb 2012

@cruellka ahoj vitame ta tu 😉

d.j.
8. feb 2012

marianax dakujem, hadam to bude tak ;)

cruellka
8. feb 2012

@marianax Dakujem 🙂

eemmaa
8. feb 2012

@d.j. hej ked som v klude tak to je citit najviac ale uz to citim aj ked sedim tak ako sa mu nepaci tak trucuje 🙂 no cely tato 🙂

silvia0201
autor
8. feb 2012

@riela blahoželám 🙂
@d.j. neboj sa. ja tiež väčšinou pociťujem len dole pohyby. to bude asi tým, že bábo je ešte mrňavé 🙂
@cruellka a vitajte babenky v klube 😀

majulosa
9. feb 2012

Ahojte bybenky nejako mi blbol net tak somm tu nebola a toľkone tu toho nového že kým sa vymocom zo všetkeho tak to bude trvať 😉 🙂 ale nevadí dúfam že je všetko u každej nastávajúcej mamičky dobré ja idem iba v utorok na sono už sa neviem dočkať 🙂

indys
9. feb 2012

@d.j. @cruellka ahojte baby . d.j. ja cakam 1. babatko a tiez chlapca a najviac citim pohyby v podbrusku. Niekedy sa ulozi tak nizko, ze mam pocit akoby sa chcel natlacit no mysacej dierky a ze ze chvilu vypadne,ale potom ho pohladkam a dohovorim mu, nech sa posunie a obcas to funguje.

@marianax no mna sice boila aj krize ale to neprezivam, lebo na tom som zvyknuta uz 3 roky stale je to mensia bolest ako predtym, mna viac trapi zvysok chrbata. No poctivo cvicim a to trochu pmaha. Keby som necicila, tak nemozem fungovat vobec. Inak uz si rozmyslala, ci na CR pojdes na spinal alebo celkovu anestezu? Ja sa toho spinalu bojim, ze ako to psychicky budem zvladat, ale vraj je to lepsie a hlane pre babatko ako celkova anesteza. Takze sa viac priklanam ku spinalu

milacik0106
9. feb 2012

Ahojte babenky ... prajem krásne dobré ránko ... vyspinkané do ružova 😉

milacik0106
9. feb 2012

@marianax Ahoj .. už máš výsledky? Myslím na teba každučký deň .. samozrejme pozitívne .. lebo určite budú pozitívne výsledky 😉

anulienka_nr
9. feb 2012

Ahojte babenky, ja mám na Vás otázku ohľadne polohy v spánku, musím ležať bezpodmienečne naboku (skoro v stabilizovanej polohe 🙂) alebo pokojne aj na chrbte? Mamina ma straší, že keď ležím na chrbáte tak malinké je akoby zavesené ....., je to pravda, veď je to ešte malinký drobec?

milacik0106
9. feb 2012

@anulienka_nr ahoj .. ja spím na jednom aj druhom boku .. málo kedy na chrbátiku ... a klop klop klop nemám žiaden problém ...😉

marianax
9. feb 2012

@milacik0106 dakujem moja ja tiez na teba myslym kedze obidve sme v napeti .....moje vysledky budu az o dva tyzdne no moze byt ze si zavolam skor lebo nevydrzim to napetie a strach 😒 a 14teho idem na 3D

marianax
9. feb 2012

@indys moja moze byt ze odrodim tu na SK ale ved to sa este uvidi no ja som rozhodnuta pre spinal aj ked mam hrozny strach lebo som typ cloveka ktory len uvidi biele plaste a zvysi sa mi tlak 🙂 no nejak to budeme musiet vydrzat je to fakt lepsie a kedze ja chodim na kontroly so srdieckom tak nemali nic proti celkovej anesteze ale povedali mi ze kazda narkoza moze sposobit poruchy rytmu a to nechcem takze urcite spinal 🙂 teraz co mi robili amnio som tiez bola na sale a vyzeralo to akoby som uz sla na cisarak och hroza to prostredie a lezala som na takom rovnom az sa mi hlava tocila budem musies s lekarkou poriesit aspon nejaky vankus co davaju pri normalnom porode ved takto hodinu by som asi nevydrzala......ja s velmi bojim cisaraka ale viem ze nie som jedina 😕

marianax
9. feb 2012

@anulienka_nr teraz mozes spat aj na chrbate moja to az tak od 7-8 mesiaca sa nema na chrbte lebo aj sa ti bude tazko dychat aj babetku ide malo kyslyka 😉

riela
9. feb 2012

@anulienka_nr ako sa ti darí?
ja zaspávam aj na chrbte, ale väčšinou na boku tak, že sa podopieram pokrčeným kolenom. predtým som vždy na bruchu zaspávala, teraz sa to už nedá 🙂.

zu2za3na
9. feb 2012

@marianax jasné 🙂 chlapčeka budeme mať, a ty?

marianax
9. feb 2012

@zu2za3na no u nas to tiez vyzera na chlapceka ale nie je to iste 14teho idem na 3D tak tam sa urcite dozvieme presnejsie 🙂

mo7
9. feb 2012

@cobhan
ja som sa objednala na 3D sono tak uvidime co nam povedia v utorok a potom, mozno este ten test ked sa drobec neukaze

mo7
9. feb 2012

@sandy80
ja som sa tiez objednala a dali mi termin 14.2 tak sa tesim a som zvedava co doktor povie

milacik0106
9. feb 2012

@marianax Na Valentína len dobré správy čakaj 🙂

Ja idem 15.teho na odber - tehu cukrovky .. už teraz sa mi nechce, keď si spomeniem, že mám vypiť tú sladkú žbrndu bleee .. ja na sladké moc nie som 😒