Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 jaaaaaj tak muselo naskocit ked si ho takto nastrasila 😀
Ahojte, prepacte ze sa vam tu tak votriem... nenajde sa tu mamicka cakatelka, ktora by mala zaujem o plienky pampers premium care č. 1??? je to na zaciatok-cca. prvy mesiac a pol od narodenia babatka, a su super, do 5 kg, mam dve neotvorene balenia a dve načate, z kazdeho chyba par kusov...normalne stoji v obchode nove balenie 13,99 - zistovane v Tescu, DM a 101 drogerie... ja by som posunula jedno cele balenie za 12 Euro, tie nacate by sme sa dohodli, musim spocitat kolko ich chyba...Mne dcerka rychlo narastla a to svokra tolko nakupila...Najlepšie zaujemkyna z Ba alebo okolia ktora chodi do Ba. Dakujem
@marianax veru. poriadne bojovú náladu som chytala 😀
@marianax ked boli prve dobre budu aj dalsie neboj 🙂 a gratulujeeeem 😉 😉 😉 😉
Ahojte 😉 tak mne vychadza, 18 jún :D
baby mam otazku. Obcas potrebujem lezat na bruchu, chodim na mobilizacky a pri uvolnovani je najlepsie ked na brucho lahnem. Mysliete, ze by to mohlo ublizit malemu. Netrva to dlho mozno nejakych 15-30min dokopy. Doteraz som z lezanim na bruchu problem nemala, ale teraz my to uz zacina tlacit mam sa tomu radsej vyhybat?
@anulienka_nr aj ja spavam na chrbte striedavo raz jeden boka raz druhy a raz chrbat. Som rada, ked vobec nejak zaspim, takze nemozem este riesit polohu lebo by som uz nespala ani toklo kolko spim.
@tinka5 ja som uz bola na ekg na internom dokopy to trvalao asi 10 sekund a potom mi dala sestricka papierik ze vsetko ok
@marianax ahoj blahozelam k prvym dobrym vysledkom 😉 rozpravala som sa s tou znamou ohladom cisaraku. Tu v PP ho robia tyzden pred terminom. Moj doktor ma posle asi mesiac predtym do nemocnice prekunzultovat cisarsky rez s primarom, potom si musim pobehat vsetky predoperane vysetrenia a podla vysledkov budem narkozu alebo spinal konzultovat s anesteziologom. U nas su operacne dni utorok a stvrtok. Do nemocnice nastupim den vopred a to sa uz nic nema jest (to ude teda sranda ked ja som bez jedla uplne odrovnana). druhe rano robia cisarske rezy ako prve cca okolo 8-mej. Urobia klistir, napichnu a hajde vyberat male vonku. Pri operacii je vsetko horoili ako robia, ako malu vyberaju a bla bla., vraj to bolo fajn. Babatko je von do pol hodinky aj kratsie a ked budem mat spinal, hned mi ho ukazu a beru ho dat doporiadku. Do hodinky bola uz aj zasita a na lezala na pooperacnom. Manzel ku nej mohlo az na druhy den, kedze to je pooperacne, takze budu fungovat mobily. Vierka mi hovorila, ze ked ju viezli tak sa rozplakala. Malu jejj doniesli po nejakych 12-tich hodinach a mliecko sa jej urobilo o 3 dni a aj ked pila mala z flase, nemala problem sa potom prisat. Este jedna rada, vraj je dolezite sa pri pichani spinalky coi najviac sa zohnut, aby sa stavce co najviac oddialili. Jej pichali spinal tak, ze lezala na boku a mala sa stocit do klbka . Tak to je zatial vsetko co viem, ako to prebieha.
@milacik0106 heh ze v klube pipikov :D .... ale vdaka a vy mate kedy termin?
@riela 🙂 aha no tak to je super ani nevem ako som sa tu dostala
@marianax vdaka 🙂
@ladylilhomeboyy Ahoj ... no prvý termín som mala 1.6. ale nakoniec mám 31.5. 🙂 a vzhľadom nato, že budem rodiť na cisarák, tak sa to ešte o týždeň posunie do predu 🙂
@indys jej dakujem ti moja aj za podporu aj za super informacie si velmi zlata 🙂 no neviem tu u nas som pocula ze spinal pichaju v sede a si myslym ze to nie je pohodlne no ale vlastne pohodlny nebude celkovy cisarak s tym asi musime pocitat 😕 a uz si rozmyslala o spinaly alebo o celkovej narkoze?
@blackswan75 dakujeeeeeem 🙂
ahoj.... aspon to budes mat skor za sebou 🙂 .... a koli comu budes rodit cisarskym?
Ahojte kocky takze predsa sa to potvrdilo s tym snom , snivalo sa mi s dievcatkom a cakam chlapisko 🙂 krasne sa ukazal az sa doktor musel zasmiat ako si pekne zdvihol nozicky🙂 manzel je stastny ze bude prvy syncek. 🙂
takze potvrdene 🙂 aj u nas je to chlapcek 😀
Hm dievcat a co ked mne sa sniva aj chlapcek aj dievcatko raz sa mi snivaju chlapcenske vecicky a raz dievcenske normalne som z toho popletena 😀
Ahojte...neviem, do ktorej skupiny sa pridat, kedze termin porodu mam 1.7 alebo 30.6 🙂. Obcas Vas tu citam a som na tom podobne ako marianax, cakam na vysledky amniocentezy, kvoli pozitivnemu skriningu na DS ☹ . Este ma caka par dni cakania do stredy. Je to moje prve tehotenstvo a zadarilo sa nam velmi rychlo. ...Medzitym sme absolvovali morfologicky ultrazvuk, ktory dopadol dobre ani jeden znak DS doktor nevidel ale videl pipika, takze cakame chlapca 😝 . Tak ja len dufam a verim, ze vsetko bude OK a uz si chcem zacat tehotenstvo uzivat. Maly sa uz poriadne mrvi.
@miskaska ahoj moja budeme radi ak sa rozhodnes pre nasu skupinu 🙂 a inac kedze ako pises ze sme na tom rovnako tak ti veeelmi drzim palceky aby vsetko bolo ok ale myslym ze aj bude kedze ten morfologicky ultrazvuk nic zle nenasiel 🙂 😉 ja idem v utorok na 3D tak dufam ze aj ja sa dozviem dobre spravy 🙂
Ahojte babenky ako travite nedelu ? tu je pekne slnecno no von som este nebola a asi nepojdem kedze este marodujeme 😒
Co to akosi to tu nikto nepise ci sa mne nieco zaseklo 😕 😅
@marianax nikam sa neponahlaj, treba este oddychovat,a ako sa citis?
@blackswan75 ahoj moja vies co citim sa na nadchu ale moze to byt aj alergia ktora sa objavuje stale od februara a mam ju s prestavkami do konca septembra 😒 no nechcela by som byt chora ved v utorok idem na 3D.

@marianax no iné nám ani neostávalo, len sa smiať. som povedala kamoške, že ak nenaštartuje aj potom, čo som naliala benzín, tak ho rozbijem na maderu 😀 ale malo šťastie, lebo naskočilo hneď.
určite bude všetko ok, keď už jedny sú ok.