Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax tak vela citronu, alebo caj s medom a zazvorom, to pomaha, mna to postavilo na nohy 😉 ja mam v stredu morfologicky, tiez sa tesim ze si uvidim drobceka 😉
@gabrielatomino ahoj tak to mame rovnaky termin 😀
@indys ach jaj takze tak to je s lekami vidis aj mne povedali ze zakazdym ked pojdem na kontrolu so srdieckom mi maju napisat do spravy odporucanie na cisarak lebo je s tym problem hm robia z toho taky problem 😒 aj ja sa bojim cisaraku teda hlavne po psychyckej stranke vies lezis tam vsetko pocujes a daju ti tu zelenu plachtu pred tvar a nevies ani na co sa zamerat aby si sa nejak odputala a nestresovala 😕 je pravda ze teraz nic nenaspekulujeme ale aj tak to aspon v hlave riesit budeme a budeme na to mysliet vies ja som si odrodila 4deti normalne a teraz idem prvy krat cisarakom a je to fakt velky rozdiel no snazim sa mysliet ako to bude uz po ze uz budeme mat po vsetkom a tesit sa z nasich anjelikov 🙂
Tak spolubojovníčky ja pridávam ďalšie dievčatko bude to malinká Nina 🙂
Ahojte!
bola som celý víkend mimo, tak idem čítať čo máte nového 🙂
@monuska342 ako bolo? vytancovaná?
Ahojte babky, prosim Vas kolke ste pribrali? Ja uz som vorvan! som pribrala 5,5kg!
@zz134 ja mam 10 a co? 🙂)
@zz134 ja chudnem a malinke ma o 8 gramov viac ...neviem co si mam o tom mysliet ...ani brusko mi moc nevidno 😒
@zz134 ja som pribrala 8kg-zatiaľ a už teraz vyzerám jak sud 😠
@silvia0201 jojjj hej jak sud nie si urcite ....a stale lepsie priberat jak chudnut ....ja som na zaciatku pribrala ryychlo potom sa vaha zastavila a teraz uz som aj schudla ....no male je ok tak som kludna 🙂
No dievcata ja sa ani nevazim ale predpokladam ze takych 6kg som pribrala no najviac na boky a stehna a prsia a vsadial tam kde nechcem 😅 a podla mm som stale pritazliva ale vie tak dobre klamat :D :D :D
@slavka1212 jaj aspon nebudes musiet tolko makat po porode ...ja teda budem mat iny tvrdy rezim !
@blackswan75 spravny pristup! len ja mam problem aj v reale s vahou nesmiem nic jest stale dietujem a musim vela sportovat aby som nebola ako sumo :( a toto bude konecna ....ale tak co hlavne nech je spunto zdravy!
@zz134 ja hodim foto teraz najblizsie a posudite maminky . 🙂 ..brucho nemam iba som sa roztiashla tak akokeby do bokov ....
@marianax vsetko sa oplati pre nase male ratolesti ....postavy dame dokopy neskor 🙂

@marianax tak sa rychlo vyliec. No ja by som radsej spinal, aj ked mam z toho vacsie obavy ako z celkovej anestezy ze ako to psychicky zvladnem.Uvidime ako ro bude po konzultacii s anesteziologom. Do maja , kym nepojdem do nemocnice nic nenaspekulujem. Normalne mam obavy, ze mi v nemocnici este povedia, ze ziaden cisarak a idete normalne rodit 😲 lebo vraj primar este zhodnoti, ci je cisrsky rez potrebny, no a vraj ich neradi robia. Ale uz to mam aj tak rozmyslene, ze keby mi ani panovi nechceli urobit cisarsky rez, tak by som rodial s epiduralkou. Nie kvoli tomu, ze sa bojim porodnych bolesti, ale kvoli tomu ze pre moju bolest (nemyslim kontrakcie) nebudem schopna maleho vytlacit. Aj ked reumatolog mi narovinu povedal. Vy normalen neporodite. No nazory lekarov sa niekdy dost rozchadzaju a ty sa mozes aj na hlavu postavit a nic si nevydupes. Takze prinajhorsom mam alternativu, aj ked je pravda ze som o tom este s reumatologom nerozpravala, ci by to bolo mozne, porodit normalne s epiduralkou.