icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

milacik0106
16. feb 2012

@chelonka 56tiek mám asi 2-3ks - mám dostať od švagrinej výbavičku takže viac nekupujem .. také malinké sa veľmi neoplatí kupovať .. bábatko rýchlo rastie ... a 62 mám viacero ... a už pozerám 68 pomaličky 😉

chelonka
16. feb 2012

@milacik0106 jj a 62 kolko kusov mas alebo planuješ mať celkovo? aj ja už mám 68 ale tiež len 2 kusy a potom mám 3 kusy - tam neni velkost ale rozmedzie 3 -6 mesiacov

milacik0106
16. feb 2012

@chelonka fuuu tak o dva týždne sa ma opýtaj ... popočítam 🙂 ale dobre si kúpila od 3-6m to využiješ si myslím dlho 🙂

chelonka
16. feb 2012

@milacik0106 ok opýtam sa potom, bo aj mne ma kamaratka priniest ešte nejaké veci komcom marca tak som zvedava, čo všetko budem mať potom to dako z analyzujem, na základe napr. tvojho počtu a potom podokupujem, ale mohli by sa aj iné baby priadať kolko čoho planuju nakupiť a akej velkosti.

milacik0106
16. feb 2012

@chelonka tak tak .. uvidíme čo dostaneme a potom zhodnotíme 😉 ja tiež ešte netuším koľko toho budeme potrebovať .. ale radšej si kúpim väčšie čo dlhšie použijem ako maličké ... chápeš 🙂 toť moja logika 😀

chelonka
16. feb 2012

@milacik0106 presne aj moja, ved rukáviky sa daju vyhrnuť bez problemov a aj na tu dlžku to bude ok aj ked to bude o niečo vačšie! 😀

silvia0201
autor
17. feb 2012

@chelonka ja by som sa aj pridala k včerajšej téme (vecičky), ale nemám ani šajnu, koľko toho by malo byť. nakoľko budeme mať letné detičky, myslím si, že tie najmenšie netreba veľa nakúpiť. fakt len zo 10ks. aby bolo dosť na obmenu. ja ešte nemám nové nič kúpené, len to čo mi dala sesternica po malej, ale tam sú väčšie číselká. a tuším budem len väčšie veci kupovať.

ináč dobré ráno--zasnežené-- všetkým 🙂 už sa idem s tohto sneženia zblázniť. namiesto toho aby už prišla jar, sa vrátila zima kua 😖

adulka165
17. feb 2012

@chelonka ja len ten popkorn ale svokra mi dala typ že ešte pomáha kôrka s chleba ale ani ten sme nejako včera nemali len rožky a to nepomáhalo a dokonca ani mlieko ... Včera ma asi najviac pálila tá záha a aj najdlhšie uff ... sme boli v BA celý deň na výlete tak sme nerobili vôbec nejaký normálny nákup len rožky a vodu do auta... 😖 Dnes o 11 idem na 3D sono tak sa teším 😀 aj s manželom tak hádam sa nám bábo ukáže 😅

miskaska
17. feb 2012

Ja som vcera otvorila skatulu plnu darovanych veciciek..su tam body, dupacky a tricka...no musim sa pustit do studovania, co vsetko vlastne babatko potrebuje. Kocik mame uz slubeny (moj otec este vyjedna za kolko) a mame moznost zapozicat si aj postielku. A mam aj milion tehotenkych nohavic za vyhodnu cenu (len si vybrat, ktore chcem). Tak nam to dobre padlo, ze nam pomahaju.

ladylilhomeboyy
17. feb 2012

@chelonka ahoj ak mozem tak sa pridam k teme vecicky 🙂 ja mam kupenu uz skoro celu vybavicku a velkosti 58-62. tych 62 mam viac radsej. neviem ale kolko coho treba 😒

majulosa
17. feb 2012

ahojte tak včera som mala návšetevu a doniesli mi nádherné darčeky pre moje zlatíčko 😉 🙂 som bola taká prekvapená že skoro mi aj slzy vyhrkli

sandy80
17. feb 2012

@adulka165 ja používam homeopatické tablety "Boiron Gastrocynésine" nie je to drahé, myslím 3 eura je tam okolo 50 ks, treba to nechať rozpustiť pod jazykom, pred jedením a keď nepomáha potom tiež 1 tabletku, mne to zatiaľ pomáha🙂

vebinka25
17. feb 2012

@cucuc Ja som tiež s toho pekne zmätená ale už som bola aj v obchode. Poradili mi trojkombináciu mne sa páčia kočíky dada paradiso a tam myslím carino. Kočík je 😉 biely v čom zase vidím asi tiež problém. Je to poľský kočík ďalší problém. Dať ale 700-800ueur za kočík sa mne teda zdá dosť. Tiež by som bola rada keby by niekto poradil. 😉

marianax
17. feb 2012

@silvia0201 presne tak tu snezi a snezi a snezi akoby nas chcelo zasnezit ☹ a mm ma ist do prace ani ho pustit nechcem na taku cestu do Ciech 😒

marianax
17. feb 2012

@adulka165 jeeeej akurat si asi teraz na tom sone je to fakt nadhera a tesim sa na tvoje spravicky 😀

silvia0201
autor
17. feb 2012

@marianax ja by som sa tiež bála. ale hádam hlavné ťahy budú ok.

marianax
17. feb 2012

@silvia0201 no prehovorila som ho ostava doma aspon dnes 🙂

adulka165
17. feb 2012

ahojte babenky 🙂 tak my na 99% budeme mať krááááásne dievčatko 🙂 bol to neopísateľný pocit a zážitok tešííííím 😀 jupííííí

sandy80
17. feb 2012

@adulka165 gratulujeeeem!!!!

silvia0201
autor
17. feb 2012

@marianax aspoň tak. no tu prestalo snežiť, ale zasa prší. no toto je sila....

@adulka165 jeeeeej, ďalšie dievčatko. gratulujem 🙂 🙂 🙂

eemmaa
17. feb 2012

@adulka165 aj ja sa pripajam ku gratulacii 🙂

anella07
17. feb 2012

@vebinka25 ahoj, AK môžem poradiť, biely si urcite nekupuj 🙂 autosedačku obvazujes pasom, keď je vacsie tak v koviku pije, papa, každá kvapka a vlocka nie je cista voda... Je to umyvatelne jasne, ale taka vygrckana mrkvicka ide tazsie dole ako z farebného. No ale dôležité je, ze deti sa rady hojdaju, nielen vozia, cize odpruzenie, perovanie. Aj ci len po chodníku alebo Aj kopcoch, snehu... Cize tie male kolecka sú in ale podľa mna zleee 🙂 a este je fajn 4 kolesakoli stabilite a predné otocne s možnosťou aretacie. A ked dieta podrastie sú praktické golface, takze aj podla mňa je 700-800€ veľa ;) keby si mala otázky kludne sa pytaj 🙂

tina2222
17. feb 2012

Ahojte,pridávam sa k maminám,ktoré čakajú chlapčeka 😉 . 19.06.2012

macik061
17. feb 2012

@tina2222 gratulujem mame to rovnake 😉

tina2222
17. feb 2012

ďakujem ,aj ja gratulujem 🙂 ,tuším prevládajú chalani ,nebudú mať z čoho vyberať 🙂

lenka_x
17. feb 2012

ahojte kočeny, potrebujem radu, zostala som trošku chorá - mám zvýšenú teplotu a bolí ma hrdlo. poraďte mi nejakú medicínu, lebo v nedeľu ideme na 3D, tak chcem byť fit. priateľ mi priniesol neo-angin, paralen som nechcela ☹

tina2222
17. feb 2012

Ja som teplotu nemala,ale keď ma bolelo hrdlo,tak som kloktala slanú vodu a pila vytlačený citron s medom.Aspoň mne to pomohlo,tak držím palce 😉 .

lenka_x
17. feb 2012

@tina2222 tú slanú vodu strašne nerada kloktám, lebo ma s nej naťahuje, ale musím to zvládnuť, citrón s medom mám v čaji, to pijem vždy, len ma znepokojuje tá teplota, lebo mi začala znova stúpať, tak počítam, že sa v noci znova nevyspím 😖

tina2222
17. feb 2012

Skús ten citron s medom bez čaju,len tak .Je to účinnejšie.Mna tiež napínalo z tej slanej vody,ale pomohlo mi to.

slavka1212
17. feb 2012

ahojte dievcata ........do ktoreho tyzdnasa chodi na tu tehotensku cukrovku ...este ma nevolali ani neobjednali nic ....v pondelok idem tam sama sa spytat ...ale pozeram ze uz kazdy na to bol a ja nic ...... 😒 dufam ze sa malinkemu nemoze nic stat