Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@michelle1984 Ja som na tom rovnako, cakame prve babatko a som bez akychkolvek skusenosti. Som predbezne dohodnuta s mamkou, ze mi pride prvy tyzden pomoct a poukazovat, co a ako 😀 .
Ahojte tak a konečne si idem trochu ľahnuť po zabíjačke lebo som stráááááááááááášne unavená ☹
@lenka_x Ahoj,ak ti mozem poradit,tak ten paralen je urcite lepsi ako neo angin...mne dr.povedala,ze paralen sa moze davat pri teplote,bolesti a tak...ja mam chronicku anginu...tzm.viem,co je bolest hrdla a ked ta uz hrdlo boli,slana voda nepomoze,to je dobre akurat ako prevencia...skus si nasypat sol do rany, co to spravi...no nic moc...radsej by som si dala salviu,ak nemas susenu,predava sa roztok zo salvie,pripadne je dobre homeopatikum(teraz v tehu) homeogene9 a mne okamzite zabera oscillococcsinum a este mam jeden domaci recept,do pohara vrstvi cibulu,med,citron,striedaj to...nechaj na radiatore a ked to pusti stavu,tak si ju davaj v priebehu dna po lyzickach...prajem skore uzdravenie 🙂
ahojte babenky stále sa neviem spamätať stoho 3D - 4D sona
Strááášne milí doktorko pekne som si lahla vytiahla tričko naštartoval stroj a už sme len kukali s manželom. Super to bolo - zážitok na celý život - a keď nám povedal že čakáme dievčatko na 99 % moje vytúžené. Muž stále hovoril doktorovi a gule tam nevidno xi lebo on chcel chlapca xi ale zmieril sa s babou 🙂 Doktorko mu vždy nato povedal čo ste si zamiesili to máte xi a musíte sa stým zmieriť že je to dievka. Dávala si stále ruky pred tvár nonstop (ako keby vedela že ju pozeráme) tak som sa utretla od gelu a kázal mi doktor 5 min poprechádzať sa pochodbe a zabralo krásna tvarička sa nám zjavila na monitore a teda nám spravil 3 fotky a aj videjko sme si dali nahrať na usbečko. Člapatý noštek má po manželovi - na to bol stráášne hrdý xi platila som teda 25 euro (vraj 20 euro za video a sono + 2 ečka za určenie pohlavia a 3 ečka za jednu fotku - zatože to tak dlho trvalo tie dve nám dal zadarmo - mal dobrú náladičku doktorko bajúzatý xi
Celkovo sme tam boli asi 45 min takže sme si malú riadne vyobzerali 🙂 😀
@adulka165 😀 velmi sa s tebou tesim moja je to fakt neopisatelny pocit ja som po 4detoch bola prvy krat na tom 3D a je to fakt zazitok 🙂 ja som si stale myslela ze bude dievcatko asi preto lebo po tych 3dievkach som ine necakala ale je to chlapcek tak manzel je hrdy 😀 ze konecne ziadne barbie a sponky a gumicky 😀 no ja pravdu povediac by som sa dievcatku potesila a velmi sa tesim aj na moje chlapciatko 😀
Ahojte🙂))doteraz som iba čítala, ale dnes mi nedá a pochválim sa aj ja🙂))termín 21.6.2012 a chlapec - tešíme sa, aj keď sme mysleli,že bude zase dievčatko, dve už máme - muž tomu nemohol ani uveriť, že chlapček,doktor ho aj ponaťahoval, že čo máte doma? dve dievčatá...no toto bude tretie, nevadí? a muž celý šťastný - ja som to hovoril,že aj toto bude dievčatko...ja som už len čakala, čo doktor dodá a aj tak bolo - no ale toto má aj batoh a palicu 🙂)))) malý si stále ako sme boli na 3D cumľal ručičku 🙂))) máme aj fotečky, je na manžela,iný ako bola najmladšia a staršej fotečky nemám,lebo vtedy sa to nerobilo...Na cukor idem v 25.tt
ahojky,teraz vecer tu asi nikto nebude,chcela som sa vas spytat,ci nemate niektora skusenosti s kocikom set S4 Casualplay...vopred dakujem za info
@lenca6482 Ja som nad ním uvažovala .. ale polovička mi ho zatrhla ... z dôvodu - podvozok teda tá časť čo drží skoro všetkú silu je z umelej hmoty čo nemá dlhú výdrž a ostatok je zo "železa" .. a ešte tam bábo sa ani nevozilo a bol trošku rozheganý .. tak sme ho nakoniec nezobrali ... ale myslím si, že je to vec aj pohľadu .. my sme sa nakoniec rozhodli pre Brio Go ...a s tým som max. spokojná .. poznám ten kočiar dosť dobre .. minulé leto som v ňom kočíkovala s kámoškou jej chlapčeka .. je síce drahšia trojkombinácia ale kvalita 😉 Napíš potom ako si sa rozhodla 🙂
@silvia0201 v HC - u svojho gynekológa.
@milacik0106 Ďakujem za privítanie 🙂)
Jaaaj babenky moje tak uz som zase sama mm odisiel do prace jooooj jak bolo dobre ked bol domaaaa 😖 no co urobime zarabat musi 🙂 von dost fuka tak sa pekne okupeme muzicek mi navaril len polievku urobim raz dva a mala by som mat dnes klud 🙂
@milacik0106 ... no ja som k tomu citala aj recenzie,ale dost tam bolo negativ k tomu,ze po kratkom case sa rozhrka,tak toho som sa zlakla a radsej skusila napisat sem,ci nemate skusenosti,bo mojmu sa pacil,aj sme si ho omakali vsetko,tak uvidime,skusime este nieco pozriet....kocik,ktory si si vybrala vyzera super,mozno nan natrafim a omakam🙂)ja to inak kupovat ani nechcem,potrebujem si ho vyskusat trosku,ako je tazky a vsetko,tak potom dam vediet 😉
kocky tak aj my sme boli v piatok na dalsom 4D-cku.Maly sa rozhodol, ze sa nam otoci chrbatom. No super. Nakoniec vsak doktor vsetko nasiel a pocitali sme aj prsty na nohach.Ja som napocitla najskor 6 😒 , manzel 7 😲 ale doktor iba 5 😀 takze super . Poriadne zas vsetko pomeral, skotrloval mozog, srdiecko. Uz teraz sa tesi na dalsiu poradnu.Uz aby presli 4 tyzdne
@majulosa jej zabijacka hned by som si dala grejzupu mnam, alebo mozocek s cibulkou a vajickami a kyslou uhorkou. My uz teraz nechovame, ale take cerstve zabijackove specialitky su super.
@michelle1984 presne toho,ako to bude zvladat sa asi boji kazda co bude mat prve babtko. Ja som trochu kludnejsia, lebo mam pri sebe mamku a keby nieco, tak pomoze. Dokonca mam obavy, ze ju budem musiet krotit ako ju poznam 🙂 ale bez strachu by to asi neslo
@vebinka25 neni za co ;) ale asi ti až tak neporadim, lebo ja mam starsi typ kocika implast, druh "volant" 🙂 stojí tak do 400€ a budem v nom kocikovat aj druhého 🙂 možno sa tebe nebude pacit, ale maleho som vyvazala veeelmi dlho a rad a je v stave, že odkocikujem Aj tohoto 🙂 skús sa mrk na parametre a mozno si to skombinujes, lebo ma len jednu nevýhodu, ja Ho mam bez autosedačky. Mi radila kamoska,že mi pozicia, ale taku blbost neurob. Nie je nad 3kombinaciu... A teraz mi nepozicia, lebo jej ju ukradli a ja musim kupovať novu inú, lebo romer mi na kocik nebude pasovat :(
S tými kočíkmi je to ťažkooooooooooooooooooo 😲 Pri prvej aj druhej som mala poľské kajtexy, no nemôžem si sťažovať - priestranné,dalo sa aj hojdať, v zime super do snehu.....len sú ťažké a zle skladné do auta a to sme vtedy bývali na 3.posch. bez výťahu 😝 mala som aj demu, ale tie malé kolesá sa v zime zaborili do snehu ako repič,ani pohnúť 😕 teraz sme kúpili Jane slalom pro - už používaný, ale v super stave a myslím, že budem spokojná,najmä kvôli odľahčenej konštrukcii,veľkým kolesám a priestrannej vaničke,ktorú možno použiť aj v aute, inak máme k nemu aj vajíčko 😉 taktiež si myslím, že nie je nad super trojkombináciu, lebo nosiť vajíčko v ruke a nemôcť to nasadiť na konštrukciu, hrôza 😝 malá mala pri narodení 4100g a rapídne priberala 😀 mali sme čo nosiť aj s vajcom 🙂 casuplay sa mi páčia celkom po estetickej stránke,ale veľkosť vaničky asi nič moc..
@michelle1984 noo presne týchto vecí sa bojím aj ja!
ahojte, chcem sa opytat ci neviete daku radu na lepsi spanok cez den je to fajn, ale v noci som ako hodinky kazdu hodku hore ☹
@marianax no ti teda poviem, ze si z nas robi srandu. Ale doma ked som tak lezala v posteli som si pomyslela, no aj keby aj tak by som mu vsetky prsteky vybozkala, ved su vsetky nase 😉 ale urcite som rada, ze ich je 5
@eemmaa hmm asi ti nepomozem ale mozno potesi, ze aj ja fungujem tak, ako ty a mozem povedat, ze si na to uz aj zvykam 🙂 no hlavne sa nesmeiem na vecer najest velmi, alebo maximalne 2-3 hodiny pred spankom, mozno by pomohol kupel s levandulou na uvolnenie alebo levandulovy olej.
@chelonka @michelle1984 dievcata nebojte, ked ine zvladli, tak aj my zvladneme. Kus drobcence poplacu, kus poplaceme aj my ale bude dobre, ked budeme v pohode 🙂 ja si ine ani nepripustam, ze by malo byt inak

@michelle1984 neboj sa moja na vsetko prides je to materinsky instinkt 😉 a inac sme tu tak keby nieco poradime ak mozeme 😉