icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

adulka165
22. feb 2012

ahojte babenky , dnes som bola na tom teste na tehotenskú cukorvku , brali mi krv, pichali do prsta a pila som tú vodu a potom 2 hod. v čakárni s časákmi no nekonečne dlho sa mi vliekol čas ... a ešte som potom stihla EKG aj keď neviem prečo ale výsledký boli hneď že som úplne v poriadku... aj vy ste boli na EKG ? 😒

indys
22. feb 2012

@tina2222 no zalezi v ktorej nemocnici budes rodit. Na SVK velmi cisarske na vlastnu ziadost robit nechcu su za prirodzene porody. V mnohych pripadoch ak aj ma zena problemy tak ju tlacia do toho aby rodila prirodzene, ale mam znamu ktora po tom velmi isla a nakoniec si ten cisarsky vybavila. Ja by som rada sla rodit aj normalne, ale to asi preto, ze nemam ziadnu zlu skusenost, kedze cakam prve babatko. Verim, ze ked mas take zle spomienky, vobec sa ti do porodu nechce. Dufam, ze sa ti podari nieco vybavit a ze mas gynekologa ktory ti vyjde v ustrety a pochopi tvoju situaciu. Len pocitaj s tym, ze to asi take jednoduche nebude

indys
22. feb 2012

@adulka165 aj ja som bola na EKG a trvalo to dokopy 10 sekund 🙂 asi si chcu byt isty, ze je vsetko ok a to nie je na skodu

marianax
23. feb 2012

@tina2222 oj to mi je luto moja ze mas takuto skusenost z prirodzeneho porodu.........no ja musim kvoli zdravotnym problemom ale si myslym zeby mali zene dat na vyber a suhlasit s tym ak chce cisarsky alebo sa rozhodne pre prirodzeny porod no proste sa mi nepaci takyto pristup ja viem ze prirodzeny porod je lepsi ale ak ma zena take skusenosti ako napr. ty mali by to brat do uvahy 🙂

marianax
23. feb 2012

@indys dakujem za info moja 🙂 ja sa aj bojim tej polohy lebo sa mi hrozne toci hlava ked ju mam takto zarovno ked nemam nic podlozene a aj sa mi zle dycha tak normalne neviem ako to bude so mnou 😨

marianax
23. feb 2012

@zz134 coze! mala ciastka! to je sila nemam slov 😠 inac by riesili keby to boli ich peniaze 😠

marianax
23. feb 2012

@michelle1984 silno drzim palceky 😀

marianax
23. feb 2012

@lenca6482 ale preco neveris 😀 uz ti povedali aj nieco ine ci padlo len to ze bude dievcatko 😀

riela
23. feb 2012

Ahojte,
@lenca6482 blahoželám!
@zz134 to nepoteší ☹
Dnes som už od tretej ráno bola hore, nemohla som spať. Tak som si pozrela aspoň horor v telke...

zz134
23. feb 2012

@marianax Asi tak ...idem tam aj dnes sa informovat ako s tym pohli

1ivanka1
23. feb 2012

ahojte kočky, tak pridávam sa k Vám aj ja.. 🙂 22.6.2012 by som mala mať dievčatko. tak uvidíme, či sa pohlavie zmení alebo to bude stále dievčatko.

riela
23. feb 2012

@1ivanka1 vitaj!

mirka1210
23. feb 2012

@1ivanka1 ahoj, aj ja som tu jedna z tých najnovších...termín mám 21.6.2012 - chlapček 🙂

lenca6482
23. feb 2012

@marianax praveze uz mi povedala raz ze aj chlapcek by to mohol byt 😀

lenca6482
23. feb 2012

no prave som prisla z diabetologickeho,vysledky budem vediet az zajtra po zavolani,ale robila mi tam aj test z mocu a tam ze mam cukor v moci...mali ste to niektora?

sijust
23. feb 2012

@lenka_x ahoj,to je babatko...mne to robi uz vyse mesiaca...vypuca ritusku,alebo hlavicku 🙂 som sa na to pytala...neboj sa,je to ok 🙂

sijust
23. feb 2012

Ahojte dievcata,neuvazujete niektora nad EPI?ci neviete,ako sa to vybavuje?dakujem 🙂

1ivanka1
23. feb 2012

@riela ďakujem za privítanie

zuzulik253
23. feb 2012

ahojte! rada by som sa pridala medzi vás 🙂 termín mám 7.6. a malo by to byť dievčatko 😉

1ivanka1
23. feb 2012

@mirka1210 chlapček super 🙂 môj chcel strašne chlapčeka, ja som odjakživa bola skôr na dievčatká 🙂 ale nevadí mi ani jedna varianta, hlavne nech je to zdravé!! aj máte meno už?

1ivanka1
23. feb 2012

@zuzulik253 tak vitaj medzi nami..aj ja by som mala mať dievčatko 🙂

zuzulik253
23. feb 2012

@1ivanka1 ďakujem za privítanie 🙂 a meno už máte vybrané?

zuzulik253
23. feb 2012

@1ivanka1 aj môj chcel chlapčeka, ale už sa zmieril s tým, že to bude dievčatko a veľmi sa na ňu teší 🙂 z čoho sa veľmi teším... a dokonca ho už malá začala aj kopať, keď priloží ruku na bruško 😉

marianax
23. feb 2012

@lenca6482 achaaaa no vidis mne urcili len chlapceka tak asi to bude naozaj chlapcek 😀 alebo prekvapko pri porode 😀 😀 😀

marianax
23. feb 2012

@zz134 no tak to som zvedava co ti povedia 😕 🙂

marianax
23. feb 2012

@lenka_x zrejme mas niekde tam ulozenu maternicu a ona sa zvykne stahovat potom citis taketo akoby napetie a potom to ustupi nemalo by to byt nic vazne ale ked si nespokojna povedz to svojmu dokimu 🙂

marianax
23. feb 2012

@indys no najlepsie ti tie bradavky vytiahne asi manzel 😅 no smejem sa ale fakt je to pravda a najlepsie je to uz v takom 7-8mesiaci no ja nemam nejak zvlast rozmery na bradavky ale mali by byt take aby dietatko malo co chytit takze ak mas bradavky aspon take za ktore malinke uchyti nemusis sa bat ono si potom ich riadne vytiahne ako potrebuje castym kojenim 😉

myska183
23. feb 2012

kocky, prosim vas. ja som si mala kupit sama v lekarni glukozu na test k doktorke je to 75g, ale neviete mi niektora povedat do akeho mnozstva vody sa to dava. to mi uz nepovedali. dakujem. inak u mas je to tak, ze to mam doma rano vypit o siestej a o osmej dost k lekarke, takze super, ze tam nemusim dve hodiny cakat.

marianax
23. feb 2012

@1ivanka1 ahoj vitaj 😉

lenka_x
23. feb 2012

@indys pravda, veď čo ja som sa tu všetko podozvedala...niekedy len z čítania príspevkov alebo aj z odpovedí