Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax ale neboj aj ja som si myslela ze to nezvladnem ale je to uplne super a pohodlne ziadny nosic sa tomu nevyrovna 🙂
@chelonka praveze satk je praktickejsia ako kocik lebo si v nej v pohode nakojis male a mas aj ake take sukromie...moc zvykol?nemyslim si on chcel iba citit moju blizkost ved bol taky malinky a ked mal este len par dni tak chcel byt pri maminke od 4 mesiacov bol potom v kociku nalezato a potom v sportiaku tam sa mu paci doteraz a nemali sme ziadny iny problem v noci spal celu noc zaspava v postielke sam len ho tam polozim zavriem dvere a on spinka nevyzaduje ziadne nosenie na rukach mozno je to tym ze bol noseni neviem....nosila som ho este donedavna ale teraz uz rad bezka tak uz chodi pekne za rucicku 🙂 ja som spokojna odporucam satku...pravda je ze je namna dost naviazani ale to je normalne a mne to vyhovuje vzdy si ku mne lahne a prituli sa a je to skvely pocit 😉
@natalia777 maly nechcel ani vajicko v aute v nom bol len ked spal....on bol ina trieda 🙂 ale od 6 mesiacov si spokojne sedka v kociku a nema problem doteraz
dievcata ja si myslim, ze to s tymi nesediacimi tyzdnami na MK a v tehu knizke bude asi takto .Doktor vam napise uz ukonceny tyzden + dni. Napriklad dnes mam podla knizky 24/2 a pise mi ze uz 25. tyzden. Ale lekar pise ukonceny vzdy tyzden a konik asi prebiahajuci.
@marianax ja som ti to od začiatku vravela. tešim sa s tebou 😀 😉
@monuska342 ja som tiez pouzivala len šatku, kocik som mala uplne zbytocny, a do 3 mesiacov som ani raz nevyuzila lebo dieta tam hystericky plakalo ....tak som nenutila aby tam bolo, šatka je super vec, a od 6 mesiacov sa da sportovy kocik ked uz sedi. vyuzila som len vajicko, hlboky kocik vobec nie
@alicia28 aj ja si myslim ze satka je super vec preto kocik ani neplanujem mam sportovy a tam ho budem davat od tych 6 mesiacov....a myslim ze je to aj praktickejsie ked mas starsie dietatko ktore musis nahanat 🙂
@monuska342 ja tiez nekupim kočik, pri prvom som nekupovala, mala som od kamosky a ani som ho nevyuzila, kupila som len sportovy a teraz rozmyslam ci mi treba pre druhe dieta dokupit vanicku ale asi nekupim .............lebo zase to tak dopadne ze kocik nepouzijem absolutne nikedy, v aute mi staci vajicko, inak bude v satke a potom ked narastie od 6 mes. šup do športoveho kociku. 🙂
@1ivanka1 uff tak to nezavidim. kamoska tiez tak ze prac, skola a dieta. ale statnice ma az teraz, to ma mala uz 2 roky.
ja rada ze nam pozicia a nic za to nechce. tak asi to berie ze je to v rodine. 🙂
@alicia28 ja som ten co som mala uz predala mam sportiak ktory je zevraj od narodenia ale maleho tam urcite davat nebudem bude leto a teplucko a satka sa bude dat skvele vyuzit a z vlastnych skusenosti viem ake je neohrabane chodit po obchode s kocikom pricom v satke sa dostanem vsade kam chcem aj do lesa na prechadzku 😀 😀
@indys ja viem ako je to s tymi tyzdnami aj mne dr hovoril ze som v 23 tt ked som unho bola a ja som bola vlastne 22t a 2 dni ale to uz sa rata ako zacaty 23 tyzden takze je to v poriadku 🙂
juj baby ja som taká šťastná, sociálka mi schválila prechodné bydlisko cez PN tak som sa konečne po 2 mesiacoch dostala z BA k rodičom (nie som pôvodne z Ba) už mi to chýbalo vypadnúť preč :DDDD
ahojte tehulky
nevedela som na ktore z for sa obratit, ale snad mi budete vediet poradit..Poslednych 7 dni mi byva zle, vacsinou sa zobudim na nevolnost nadranom okolo 7, niekedy aj v noci a pocas celeho dna mi je nejak divne od zaludka, zatial som ale nezvracala, nemam teplotu, takze viroza to asi nebude. Robila som si aj test, vysiel negtivne pred dvoma dnami, to by bolo ked tak 10 dni od oplodnenia, takze to este asi moze vyjst negativne. Moja otazka je, ci aj niektorej z vas bolo zle tak skoro. Popravde, ja dufam, ze niesom tehotna, bola som totiz pred 14 dnami na operacii a bola som pod uplnou narkozou, co by asi mohol byt problem.Den pred operaciou sme mali este s priatelom sex, ale davali sme si pozor, ale takto zle mi este nikdy v zivote nebolo taketo pocity nepoznam Vcera/dnes som mala dostat menzes, bazalnu mam 37,3, to je dost vysoka, nie?
Co je najhorsie bola som na konizacii, cize mi zlupovali cast krcka maternice, aj ked len malinko ale aj tak.. :/
baby co si o tom myslite, pls? :(((
@modrococko ja by som isla na gynekologiu moze to mas suvis s konizaciou, a zle ti moze byt ze nemas rovnovahu hormonov, nemusis byt tehu, teda skor si myslim, ze niesi, ale mala by si to konzultovat s tvojim gynekologom, mozes mat aj tvoriaci zapal
no gynekolog vravel, ze z konizacie to nemoze byt, a ja som sa ho na tehotenstvo aj bala spytat, povedala som si ze pockam, kym dojde menzes.. len neviem z coho by mi potom mohlo takto byt, fakt som sa takto este necitila.. :/
@monuska342 no ja som to raz videla v jednej relacii a uz vtedy ma to zaujalo 🙂
@marianax inak tuto satku vrelo odporucam skvele je aj to ze je elasticka co je super pre male babenka a este ma vpredu aj vrecko a spevnenu cast pre pohodlnejsie nosenie babetka....moc sa tesim nato kedy ju vyskusam 🙂 dnes sme boli na vylete a bolo super maly sa vyjasil a hned odpadol do postele 🙂 a ako si travila dnik ty?
@monuska342 jaj tak to je super rozmyslam ze i ja si kupim tu satku 🙂 jeeeej jak vam fajne ja som bola cely den doma vcera cely den prsalo a von je hrozne mokro vsadial voda 😒 a inac ani by som nemala kde ist vsetky kamosky maju doma manzelov a vybrali sa niekam 😒 no ale z nudy som si znova robila nechty 🙂
@lenka_x tak tak, budúci rok budem štátnicovať.. 🙂 tiež dúfam, že malá bude poslúchať a nebudem unavená a budem sa môcť učiť na štátnice..ale viem, že to bude veeeľka drina.. 😒 lebo ešte mám živo v pamäti ako som sa na bc.učila aj 18 hodín denne..a teraz keď si predstavím,že budem rada keď sa tomu budem môcť venovať 3 hodiny denne tak veru neviem neviem...mám z toho strach 😖
@michelle1984 no tak škola, práca a dieťa to už je mooc...ja budem mať dieťa, škola a bude mi to bohate stačiť.
ahojte babenky. ako sa dnes máte?? no ja som sa dneska len tak so zvedavosti postavila na váhu 😝
a pribrala som rovných 10kg 😝
@silvia0201 no po pravde musim povedat ze dnes nemam svoj den 😒 neviem jaka zas depka na mna ide ale deti nepocuvaju hadaju sa a ja uz niekedy ani neviem co s nimi ☹ len si myslym ze zajtra to bude lepsie 🙂 vaha? no moja ja som pribrala 7kg a najhorsie je ze vaha u doktorky mi ukazuje o 2kg viac 😠 no co veselo si priberam 😀
@marianax to robí ten testosterón, čo ti malý produkuje. ja som tiež mala depky. určite bude. mňa keď serú deti, tak ich vyhodím von a je pokoj. n o len ty si v paneláku, to nie je moc výhra.
ja sa u dr nevážim, len doma.
@silvia0201 no tak to fakt nie je vyhra ze som v panelaku iba ak by som ich vyhnala na balkon 😀 jaj testosteron tak aj som si myslela ze nejake hormony to so mnou robia ale pri 4detoch sa mi musia vsetky tie moje hormony zblaznit 😀 no ja mam u doktorky vahu tam sa stale vazim ale je taka stara och neznasam toto no ale co ja im stale hovorim ze dva kg mi pribera a oni ze kazda vaha je ina ale mala by som sa vazit podla mna len na mojej a podla toho zapisovat no si predstav ze moja sestra ktora rodila v UK sa vobec nevazila iba na zaciatku a na konci 😕

@sandy80 dakujem moja tak to teraz budem 🙂 😉