icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
27. feb 2012

@1ivanka1 no ja o celulitide ani nehovorim 😒 myslys ze tie depky su aj z tych hormonov? ja uz neviem ved doma mam tak co hocikedy si vlastneho slova nepocujem deti kricia jedno cez druhe nahlas televizor a ja zistim ze kricim tiez a snazim sa vsetko prekricat a tak potom rozmyslam ze sme jak blazni 😀 😅

mirka1210
27. feb 2012

@marianax asi tak som zareagovala aj ja na nápad pani doktorky... 😀 ale či sa mi to ako nepáčilo, musela som na váhu aj s malou aj bez malej 😀 teda s pravdou von, ako som na tom bola po pôrode s váhou 😀

1ivanka1
27. feb 2012

@marianax no dúfam a aj sa tým trošku ukludňujem,že tie depky sú z tých hormónov..inak neviem neviem.. 😢
a dúfam,že aj tá moja precitlivelosť.. 😖

sandy80
27. feb 2012

Takže 111 dní do pôrodu 🙂 Vo štvrtok sú výsledky cukru, som pripravená že budú zlé, takže asi začnem chodiť aj na diabetológiu, ako pri prvom tehotenstve ☹ Ale nevadí, lebo vo štvrtok ideme konečne s mm na 4D, hádam sa už dozvieme čo čakáme 😉 Už sa neviem dočkať 😅

keira
27. feb 2012

@lubi23 fatra 🙂

danuskap19
27. feb 2012

dievcata v knihe som citala ze ked babetko rastie v brusku tak sa rebra posunu a 5cm na hor.moze to byt pravda? lebo mna nehorazne boli lava strana rebier.mate niekto s tym nejake skusenosti?

tina2222
27. feb 2012

To je náš chlapček 🙂

alicia28
27. feb 2012

@1ivanka1 , ja som z DM neskusala, opytala som sa v lekarni co je take ze aj pomoze aby som sa nenatierala zbytocne, lebo je vela znaciek ale niektore su take.... ze su dobre akurat na ruky

buba12
27. feb 2012

@lenka_x super :D a kam sa chystáš rodiť možno sa stretneme 🙂

buba12
27. feb 2012

@marianax Ďakujem za privítanie 🙂

buba12
27. feb 2012

@alicia28 no tak keď to máš tak na hrane tak sa ľahko môže stať že v máji 🙂

alicia28
27. feb 2012

@buba12 aj v to dufam ze to tak bude 😀

buba12
27. feb 2012

@tina2222 kamoške opuchali nohy už v 12. týždni

marianax
27. feb 2012

@sandy80 jej drzim palceky a daj potom vediet aj ja som zvedava 😀

marianax
27. feb 2012

@tina2222 jeeeej zlatusik 😀

marianax
27. feb 2012

@tina2222 a mate uz aj meno vybrate? my este stale vyberame 🙂

marianax
27. feb 2012

@danuskap19 ja ja mam s tym skusenosti boli ma to pod lavym prsnikom to iste som mala aj pri poslednej Emmke a teraz zas boli to aj ked som v klude a len cucham a cucham nic tam nemam ale boli ma to no o tom posunuti rebier som nepocula ani ja 😕

silvia0201
autor
27. feb 2012

@marianax potiahni, potiahni, potiahni, potiahni, 😀 😀 😀 nech nie som sama 😀 😀

silvia0201
autor
27. feb 2012

@mirka1210 ale neboj sa. ja tiež ládujem keskík, koláč čo mám po ruke do seba a cukor bol ok. kašlem na celú váhu. budem riešiť v júni, júli, auguste.... 😝

lubi23
27. feb 2012

@keira ďakujem za radu. dúfam, že pomôže 🙂

marianax
27. feb 2012

@silvia0201 😀 😀 😀 neboj sa urcite potiahnem a potom budeme spolu odfukovat tu na MK 😀 😀 😀

silvia0201
autor
27. feb 2012

@marianax 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
len počkaj jak buideme nadávať a hľadať, skúšať rôzne diéty, len aby sme sa dostali na pôvodnú váhu.
ja cvičiť asi ťažko budem, lebo som dosť zlenivela 😝

marianax
27. feb 2012

@silvia0201 😀 😀 😀 no tak to verim ja uz teraz nadavam 😀 ze chodim jak hrosica spolu s kacicou lebo ma tie krize bola a co bude dalej hmm tak to neviem alebo sa bojim pomysliet 😀 po porode dam na seba mech a nikto ma ani poznat nebude 😀 😀 😀

mirka1210
27. feb 2012

@danuskap19 mňa tiež strašne bolí spodok rebier...a keď kýchnem, hrôza bolesť....ja som to doteraz pri prvých dvoch nemala, ale počula som, že dokonca pri kýchnutí niektorím mamičkám čakateľkám aj prasknú ☹

cucuc
27. feb 2012

Presne tak, s tými rebrami sa to stalo mojej známej, že jej nejako chvíľu pred termínom praskli, potom jej robili cisársky...

adulka165
27. feb 2012

@lubi23 ahoj mne písala dadusa57 že na záhu je vraj dostať v lekárni Gastrotuss -je to taký gel, celkom chutný. Kup si zatial 1-2 sáčky, nie celé balenie, aby si zistila ci ti pomáha. Toto jej vraj naozaj pomohlo. Predtým bola na zázvorovom čaji a neskor sirupe ale to sa stále piť nedá. Mne pomohli aj obyčajné sláne pukance. Zatial som bola v 2 lekárňach a zrovna ten Gastrotuss nemali. Ešte mi žalúdok trošku ukludnilo aj obyčajné mlieko a svokra mi vravela že by mala pomôcť aj kôrka s chleba. Tak neviem skús... Pa 😉

adulka165
27. feb 2012

naša malinká 😀

indys
27. feb 2012

@adulka165 @tina2222 kocky krasne fotecky mate je to uzasne ako uz v tomto stadiu vidiet ake su tie nase deticky rozdielne
@tina2222 dnes som bola na priprave a vrchna sestra akurat vysvetlovala preco uz v druhom trimestri mozu opuchat nohy, susvisi to so zmenou srdcovo-cievneho systemu, takze nemusis panikarit,ale v poradni by som to aj tak lekarovi spomenula.

marianax
27. feb 2012

@adulka165 jej bambulka malinka 😀

tina2222
27. feb 2012

@marianax Stale vahame,my sme mali dievčenské vybraté,s chalanom sme nepočítali,takze fakt neviem,prvý syn je Adamko ale tento drobček neviem ako sa bude volat.Mne sa nič nepáči 😒