Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Takže 111 dní do pôrodu 🙂 Vo štvrtok sú výsledky cukru, som pripravená že budú zlé, takže asi začnem chodiť aj na diabetológiu, ako pri prvom tehotenstve ☹ Ale nevadí, lebo vo štvrtok ideme konečne s mm na 4D, hádam sa už dozvieme čo čakáme 😉 Už sa neviem dočkať 😅
dievcata v knihe som citala ze ked babetko rastie v brusku tak sa rebra posunu a 5cm na hor.moze to byt pravda? lebo mna nehorazne boli lava strana rebier.mate niekto s tym nejake skusenosti?
@danuskap19 ja ja mam s tym skusenosti boli ma to pod lavym prsnikom to iste som mala aj pri poslednej Emmke a teraz zas boli to aj ked som v klude a len cucham a cucham nic tam nemam ale boli ma to no o tom posunuti rebier som nepocula ani ja 😕
@marianax potiahni, potiahni, potiahni, potiahni, 😀 😀 😀 nech nie som sama 😀 😀
@mirka1210 ale neboj sa. ja tiež ládujem keskík, koláč čo mám po ruke do seba a cukor bol ok. kašlem na celú váhu. budem riešiť v júni, júli, auguste.... 😝
@silvia0201 😀 😀 😀 neboj sa urcite potiahnem a potom budeme spolu odfukovat tu na MK 😀 😀 😀
@marianax 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
len počkaj jak buideme nadávať a hľadať, skúšať rôzne diéty, len aby sme sa dostali na pôvodnú váhu.
ja cvičiť asi ťažko budem, lebo som dosť zlenivela 😝
@silvia0201 😀 😀 😀 no tak to verim ja uz teraz nadavam 😀 ze chodim jak hrosica spolu s kacicou lebo ma tie krize bola a co bude dalej hmm tak to neviem alebo sa bojim pomysliet 😀 po porode dam na seba mech a nikto ma ani poznat nebude 😀 😀 😀
@danuskap19 mňa tiež strašne bolí spodok rebier...a keď kýchnem, hrôza bolesť....ja som to doteraz pri prvých dvoch nemala, ale počula som, že dokonca pri kýchnutí niektorím mamičkám čakateľkám aj prasknú ☹
Presne tak, s tými rebrami sa to stalo mojej známej, že jej nejako chvíľu pred termínom praskli, potom jej robili cisársky...
@lubi23 ahoj mne písala dadusa57 že na záhu je vraj dostať v lekárni Gastrotuss -je to taký gel, celkom chutný. Kup si zatial 1-2 sáčky, nie celé balenie, aby si zistila ci ti pomáha. Toto jej vraj naozaj pomohlo. Predtým bola na zázvorovom čaji a neskor sirupe ale to sa stále piť nedá. Mne pomohli aj obyčajné sláne pukance. Zatial som bola v 2 lekárňach a zrovna ten Gastrotuss nemali. Ešte mi žalúdok trošku ukludnilo aj obyčajné mlieko a svokra mi vravela že by mala pomôcť aj kôrka s chleba. Tak neviem skús... Pa 😉
@adulka165 @tina2222 kocky krasne fotecky mate je to uzasne ako uz v tomto stadiu vidiet ake su tie nase deticky rozdielne
@tina2222 dnes som bola na priprave a vrchna sestra akurat vysvetlovala preco uz v druhom trimestri mozu opuchat nohy, susvisi to so zmenou srdcovo-cievneho systemu, takze nemusis panikarit,ale v poradni by som to aj tak lekarovi spomenula.

@1ivanka1 no ja o celulitide ani nehovorim 😒 myslys ze tie depky su aj z tych hormonov? ja uz neviem ved doma mam tak co hocikedy si vlastneho slova nepocujem deti kricia jedno cez druhe nahlas televizor a ja zistim ze kricim tiez a snazim sa vsetko prekricat a tak potom rozmyslam ze sme jak blazni 😀 😅