Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@tina2222 ahoj bola so v ZV a sonoval ma 45 min lebo tiež sme mali ten istý problém stále ručičky na tváričke - tak som si utrela bruško pochodila som si na chodbe v čakárni 5 min a znova ma zosonoval a pomohlo to vznikla takáto krásna fotka - my sme si s manželom to 3D užívali - dokonca nám na usbčko dal aj 42 sekndové videjko 4D 😀 manželík síce očakával syníka ale ja som chcela dcérenku tak na 99 % je to dievčatko. Doktor bol neskutočne milý a fajn. A stálo nás to 25 euro /20 eur objednanie a videjko , 2eura určenie pohlavia a 3 eura fotka/ spravil nám 3 fotky ale povedal že tie dve neráta lebo niesú také pekné ako tá posledná 😀 takže u nás to dopadlo nadočakávanie 🙂
Tak by ste sem mohli dat nápady, aké mena chcete dať svojim bábätkám, tak na inšpiráciu . Ja som mala toľko mien pre dievčatká (Hanka, Dorotka atď.) a ono to bude chalan. Jedine meno, čo sa nám obom páči je Samko, ale tých je vraj veľa teraz....Zatiaľ sme mu teda vymysleli prezývku Samček 😝
@marianax že mech 😀 😀 😀 neviem, čo ti pomôže práve mech 😀 😀
ahojte baby, neviete niektorá či sa v zákone o cestnej premávke píše niečo o bezpečnostných pásoch v tehotenstve a ak áno, kde presne?
@blackswan75 chi🙂 tak teraz už som fakt v guloch. Doterz by chuť aj bola a veľká ale pred 3 týždňami začala upadať. Ale nevadí, dakujem za odpoved🙂
@silvia0201 no sak urobim len dierky na dychanie a na oci a tak budem chodit 😀 😀 😀 a nie sa smejem budeme pekne mamicky s kociarikami a hotovo 🙂 😉
@chelonka naozaj? 😀 a tiez ta takto bolia krize mna hlavne na lavej strane akoby platnicka ci co ale az sa niekedy bojim supit na nohu uz ked rozchodim je to lepsie ale ked sedim a mam sa postavit alebo z postele auuu ☹ no viem ze to bude este horsie no co nejak to zvladnut musim 🙂
@adulka165 Takze nemusi ma to mrziet,lebo ja mam dost zretelne fotky a video ma 6 minut,ale ked som si klikla na nete 3D,tak to tam bolo tak krasne vidiet niektore tie fotky,ze tie nase sa mi zdali byt nie tak dobré.Ale už kaslem na to,hlavne že je malý zdravý a aj ked sme chceli babu,tak sa tešíme a hlavne ocinko,lebo maly sa nanho veľmi podobá 😀 .
@lenka_x
ahoj,ja viem tak,ze v tehotenstve pas nemusis mat,tusim je to v zakone nejak tak,ze musis mat potvrdenie od lekara,ale tou by mohla byt tehu knizka...ale ak casto jazdis,odporucila by som ti tehotensky bezpecnostny pas,pre istotu.ja ho mam a bez neho sa uz ani nepohnem,je to akoby taky doplnok k bezpecnostnemu pasu.tu na mk ho zozenies od 25 eur..novy okolo 40eur.
@marianax 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi tak nejak.
@janett84 ja som práve čítala, že musíš byť pripútaná (teda až na prípad, keď máš doklad od lekára, že to neodporúča), len chcem vedieť, kde je to presne v tom zákone a či je to tam písané, lebo mi každý hovorí, že nemusím. ale mne sa zdá bezpečnejšie cestovať s pásom a radšej sa pripútam. nechodím autom tak často, že by som potrebovala kupovať ten špeciálny tehupás
@lenka_x samozrejme že tehotná musí byť pripútaná, to že nemu byť už bolo velmi dávno - neviem prečo si mnohý ludia myslia že nemusí byť.Už dávno na školeniach BOZP a dopravnom školení nám hovoria že musia byť pripútaný všetci okrem výnimiek - zákon 8/2009 o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov paragraf § 8Používanie bezpečnostných pásov a iných zadržiavacích zariadení
ahojte babule, aj vy byvate take unavene?? ci to len ja som tak na tom??

@adulka165 jeeej krásna fotkaaa