icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

chelonka
29. feb 2012

@melinduska že zvalím sa jak hroch 😀 😀 😀 😀 😀
@milacik0106 nooo pri obúvaní, ked si dávam niečo na šnurovanie, tak mi už topanočky šnuruje manžel 😀

chelonka
29. feb 2012

@1ivanka1 ja mám vybraný X-lander XQ

veď mne to ti odporučila mamička z vlastných skúseností - ona mala nejaký pegperego a aj ona mi povedala, že nemám kupovať kočík s takými malými kolieskami, v mohým prípadoch sa s tým zle išlo som to skusala ten jej kočík

1ivanka1
29. feb 2012

a ten xlander máš ktorú verziu?
no viem peg perega majú malé koliečka a tie sú na nič.. 😒

natalia777
29. feb 2012

ahojte

@chelonka aj my mame x lander xq 🙂
ja zase neodporucam kociky ktore maju umele kolieska......teda moj nazor

chelonka
29. feb 2012

@1ivanka1 http://www.svetkocikov.sk/kociky-x-lander/306-x... takýto len celý orange a trojkombináciu

chelonka
29. feb 2012

@natalia777 heeej je to dobrý kočík, dobre sa sním manipuluje a celkovo je to šikovný kočík a aj vaničku má fakt dosť velku a aj hlboku

natalia777
29. feb 2012

@chelonka aj my mame tento oranzovy 🙂

lenka_x
29. feb 2012

@1ivanka1 hej, tento rok, v máji máme štátnice, tak dúfam, že malá nebude vyvádzať na skúške...končím trenčiansku..a s tým pomáhaním neviem, kamošku poslali preč z obyčajnej skúške, že má prísť až keď bude po pôrode 😖 uvidím ako dopadnem ja...

lenka_x
29. feb 2012

@chelonka ďakujem za odpoveď, ani nevieš koľko ľudí ešte stále nevie, že už táto výnimka v zákone nie je

chelonka
29. feb 2012

@lenka_x neni zač, nám to v robote niekoľko krát prizvukovali aj keď neviem prečo 😀 nikto tam nebol tehotný 😀 ale aj v telke sa to riešilo, že už aj mamičky musia byť priputané a dokonca niekoľko krát, ale však nevadí. ty sa len pekne priputaj v aute, ja ked som v aute tak som priputana obyčajným pasom a riešim to tak, tu spodnu čast mám úplne pod bruškom - netlačí ma to vôbec a tu hornu mám zas nad bruškom, takže aj v prípade prudkého brzdenia mi to priamo nijak bruško netlačí

chelonka
29. feb 2012

@lenka_x a aj keby si mala ten pás čo je pre tehotné a mala by si havarku pri ktorej by sa ti otvoril airbag by ti ublížil viac, dokonca pri vyššom štádiu tehotenstva by mal byť vypnutý!

chelonka
29. feb 2012

ale s tým airbagom každý hovorí ináč, ja osobne by som sa ho bála, pretože to vie pekne zamávať s normálnym človekom, tak isto ako aj bezpečnostné pásy - kamaratku zachránilo práve to že nebola pripútaná, lebo v ďaka tomu, ju to vyhodilo z auta a skocila len so zlomeninou, všetci čo boli pripútaný boli na mieste mŕtvy.

majulosa
29. feb 2012

Ach dnes konečne pekný slnečný deň len keby to už takto chcelo ostať aby som sa nemusela naobliekať ako húrka ale v pohode ísť na prechádzku so psíkom na čerstvý vzduch 🙂 😉

1ivanka1
29. feb 2012

@chelonka koľko ťa vyšiel? mne sa páči strašne tá artctic farba.. 🙂

hrivushka
29. feb 2012

ahojte, boli ste uz na 3D ultrazvuku?? ja som bola dnes, bol to paradny zazitok. a zajtra idem na glukozovy test, ten uz mate za sebou? je velmi nechutna ta glukoza?

buba12
29. feb 2012

@zz134 to je tiež pekné ale ťažko sa hovorí zdrobneninka 🙂

lenka_x
29. feb 2012

@hrivushka ahoj ja som bola na 3D-čku, tiež som mala zážitok, aj priateľ bol...a na ten test som ešte nebola, môj doki vraj posiela pacientky do nemocky, a tam sa čaká aj štyri hodiny od siedmej ráno, takže sa na to vôbec neteším ☹ jedna kamoška mohla vypiť doma tú vodu a sestrička jej dovolila citrón, vtedy sa to vraj dalo vypiť v pohode...

marianax
29. feb 2012

@1ivanka1 aj ty? no vies tak toto je moje 5te tehu tak nebudem klamat ze som sa dlho z toho nevedela spameta a dokonca aj teraz sa rano prichytim ze aha ved ja mam brusko to sa mi nesnivalo 😕 ale milujem svojho drobceka a nedam ho za nic na svete uz sa na neho veeeelmi tesiiiiiiiiim 😀

marianax
29. feb 2012

@chelonka no presne to mas pravdu ja som vlastne cely zivot anemicka no v tehu viac samozrejme 🙂

marianax
29. feb 2012

@chelonka presne to iste si myslym i ja ja som tiez takto mala ze som mala sportiak v oboch smeroch ale hrozne mi to vadilo nie len kvoli tomu ze mala mi tiez plakala lebo ma videla ale som aj mala hrozne kolieska ktore si chodili kde chceli takze som to ani nevyuzivala 🙂

marianax
29. feb 2012

@hrivushka ahoj ja som uz tiez bola na 3D a to prvy krat v zivote xixi a tiez krasny zazitok 🙂 ja som este na tu glukozu nebola a nebola som ani pri jednom z mojich deti hm neviem ci sa to u nas nerobi ? 😕

gumimacko
Odpoveď bola odstránená
1ivanka1
29. feb 2012

@marianax jeeeeej 5 tehu 🙂 tak ty už si v tom, všetkom zbehlá a aspoň nestresuješ toľko ako my prvorodičky 🙂

1ivanka1
29. feb 2012

@marianax tu glukozu myslíš cukrovku či niečo iné?

petra93
29. feb 2012

ahojte, ja som bola dnes na cukor, zajtra budu vysledky. Nemozem sa dostat na kecaren. Neviete preco?

monikapd1
29. feb 2012

@marianax @zz134 krv na testy mi brali teraz v piatok, tak budem vidiet
@alicia28 @janett84 mi ani nehovorte, ja pomaly skapinam, a nohy ako kona ma bolia

alicia28
29. feb 2012

@monikapd1 , no ved to ,, aj ja nevladzem a co budem robit ked budem v 40. tyzdni to si neviem predstavit, prve tehotenstvo som bola v praci maximum, a mala som kondicku teraz len kysnem doma a nic neviem poriadne robit, hruuuuza

tina2222
29. feb 2012

@marianax
@1ivanka1 Ja blbá som si poplakala,ked mi povedali ze je to chlapec ,ale odkedy ma zacal kopkat a videla som na 3D aky je krasny tak si to teraz vycitam .

monikapd1
29. feb 2012

@alicia28 ja som sice aj prve tehu bola na rizikovke, ale taka unavena som nebola a to nas este o mesiac caka stahovanie, tak neviem co budem robit 😅

eemmaa
29. feb 2012

@tina2222 aj ja som si poplakala ked mi povedali ze je to chlapec ale mam presne take iste pocity ako ty 🙂