Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@anulienka_nr ja som počula že nie je dobré spať na chrbte lebo ťa bábo tlačí na orgány..
@anulienka_nr ja mám tiež veľké problémy ako sa v noci uložiť 😒 niekedy celú noc nič iné nerobím len z jedného boku na druhý ☹ a strašne ma bolia kĺby ☹ občas sa aj ja preberiem a spím na chrbte,zatiaľ mi to problém nerobí,asi až keď bude bábo väčšie,lebo pri prvých dvoch som to tak mala, že vo vyššom štádiu som už nemohla spať na chrbte,lebo sa mi zle dýchalo a bolo mi na zvracanie - vtedy to už znamená,že je to zle aj pre bábo,lebo sa mu nedostáva toľko kyslíka,ako potrebuje - tak som aspoň čítala 😒
@macka2236 občas to mám aj ja,trpnu mi najmä prsty na rukách,niekedy aj stehná 😒 myslím,že je to úplne normálne,ak bábo tlačí na určité nervy,veď teraz to máme všetko natlačené na kope a chrbtica dostáva riadne zabrať 😒 mňa veľmi bolia v noci aj klby ,kolená a klenba na nohách - príšerné bolesti,niekedy mi je až do plaču ☹ občas sa mi ozvú aj dozvuky krčnej chrbtice po havárke z minulého roka,vtedy som už úplne na nervy,žeby som si aj hlavu o stenu búchala ☹
@danuskap19 no teeeeda to asi maloktory lekar ti povie ze mas pribrat 😀
@hrivushka ja to mám tie paplóniky viac na parádu 😀 skrátka som stará škola a to musí byť,vzadu krásna biela poduštička a pod nožkami krásny biely paplónik,keď bolo trošku chladnejšie v lete,tak s tým boli aj prikryté 🙂 vložku do perinky kúpiš v každom poriadnom obchode s kojeneckým oblečením a potrebami,aj na MMB aj tu na MK 😉
@anulienka_nr ja mam tiez problemy s bolestou v krizoch a hlavne klby a ked mam ist v noci na wc och idem tak co sa vsetkeho drzim ja zas spim na pravej strane aj celu noc na chrbat sa tiez otocim ale ani o tom neviem ale ani o tom neviem ale zobudim sa na to ze som na chrbte lebo mi nie je dobre 😒 sama tiez neviem co s tym robit no ale ja som to mala aj pri poslednej dcere a som si vedoma toho ze predsa je to moje 5 tehu a este aj tie kila navyse robia svoje 😕
s krížami mam problem aj ja, už od začiatku, su dni ked nemožem ani vstať 🙄
@hrivushka niekto tomu hovorí perinka,niekto zavinovačka 🙂 záleží len od teba akú si vyberieš, či klasickú s tromi šnúrkami na sťahovanie bábätka a to buď štvorcovú alebo podlahovastú, alebo teraz sú tie moderné rýchlozavinovačky bez šnúrok na suchý zips 🙂 ja som zase siahla po klasike 😀 štvorcové šnurovacie zavinovačky/perinky/ s krajkami okolo hlavičky
@zz134 dajú sa kúpiť v lekárni bez receptu?? no to je dobre vedieť 🙂
@slavka1212 ježiši. že jedna lyžička oleja. to ani nemusím paradajkový džús. stačí olej. ale díky za tip. určite vyskúšam.
@marianax keď sa mi neohlasuje krčná chrbtica, tak sa to cez deň v poho dá,nallepšie mi je keď chodím 😉 ale keď ma to chytí - tak migréna,bolesti v ušiach a zuboch - nič s tým nenarobím,len masáže chrbtice a potom to po pár dňoch poľaví 😒 tie bolesti kĺbov som mala aj pri druhej,niekedy je to lepšie,niekedy horšie - po pôrode to povolí,bude to zas lepšie 🙂
@silvia0201 kavova mala 😀 uz mas nieco aj nakupene ..???ja nic .....ale chcem objednat uz konecne postielku ...bielu zhanam 🙂
@hrivushka to nevadí, zídu sa ti obe, aj ja mám dve, jednui na doma a druhú do kočíka alebo k doktorka,skrátka je lepšie mať aspoň dve,bábo sa preciká,poblinká a než dáš do poriadku jednu,tak máš druhú 🙂 pri prvej som ich mala 6 😀 pri druhej len dve a stačilo a tak aj teraz som kúpila len dve 😀

@michelle1984 Sára je krásne meno 🙂