icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zz134
7. mar 2012

@silvia0201 aj som chcela poslat foto ale ked chcem poslat spravu tak mi nejdu pridavat prilohy :(

silvia0201
autor
7. mar 2012

@zz134 škoda. pokochala by som sa a zaspomínala 🙂
no to čo ty nakupuješ, ja mám po sesternicinej malej teda hlavne čiapočky,capačky,ponožky,rukavičky, bodinká. sem-tam aj nejaké dupajdy sa nájdu, ale tie budem musieť ešte dokúpiť, hlavne také malé gate k bodinkám.

chelonka
7. mar 2012
https://www.youtube.com/watch?v=rklUthIgU4w

tak baby videjko na pobavenie, ja som sa šúlala jak kon! 😀

marianax
7. mar 2012

@indys no ja spim uz vyse dvoch rokoch len na pravej strane lebo ked sa otocim na lavu tak mi je tazko asi kvoli srdiecku no a niekedy vstavam riadne dolamana a teraz je to este horsie no niekedy sa zobudim ze som na chrbte ale viem ze ani takto dlho nevydrzim a znova sa otocim rano vstavam s tym ze mam prave ucho ako v ohni take je cervene a aj ma boli no nejak som si zvykla lepsie tak ako spat na lavej strane a zobudit sa na to ze mi je zle 😕

marianax
7. mar 2012

@steiny ahoj vitame ta tu a ratulujem a vitam ta aj v klube pipikov 😀

chelonka
7. mar 2012

bože baby dnes som bola v BA vybavovať nejake veci a aj som pre krpatú čosi kúpila a ked som si pri východe z jedného nákupného centra zapínala kabát tak som urvala ďalší gombík 😀 samozrejme ten čo som minule urvala som už stihla opraviť 😀 ale zatial sa mi zas zvačšilo bruško a druhý gombík to tentokrát nevydržal 😀

indys
7. mar 2012

@marianax to mas tiez "vesele" s tym spankom. Ked ma velmi boli chrbat a lezat na bokoch je horsie ako na chrbte, tak uz roky pouzivam jezka. Su to take pichliace z umelej hmota nalepene na kuse latka. Zistila som, ze mi to ulavi. Asi sa tam pokozka prekrvi viac a bolest trochu ustupi. Ak uz nemozem nijak lahnut, tak jezko zarucene pomoze. Uz som parkrat na tom spala aj celu noc a potom sa mi na lopatkach urobili malilinke chrasticky, ale tak male akoby mi niekto nasypal troku maku. Ja si to nosim vsade, kde viem ze budem spat. Bez jezka ani na krok 😉

riela
8. mar 2012

Dobré ránko!
@zz134 pridaj do albumu, pokukáme 🙂

ja sa furt neviem "rozbehnúť" iba popozerám a odídem 🙂

majulosa
8. mar 2012

@indys no mojka ani zemiaky a ked budem chcieť ryžu alebo zemiaky tak len malinkú kôpku ☹

majulosa
8. mar 2012

@mirka1210 no som sa bála lebo môj starký mal siolnú cukrovku a prišiel o obe nohy ☹ tak teraz si musím dávať véééééééééééééééľky pozor no ale dúfam že po tehotenstve sa to napravý

steiny
8. mar 2012

@marianax Ďakujem🙂)

mirka1210
8. mar 2012

@indys presne aj náš včera 🙂 celý deň sa len mrvil a kopkal na správnych miestach 😀 takže presne tak ako som písala aj ja o tom spaní na chrbte,ak nám nie je zle,tak ani bábu 🙂 vitaj v klube trpiteliek ☹

mirka1210
8. mar 2012

@majulosa určite,že po tehotenstve bude zas všetko v norme 🙂

miskaska
8. mar 2012

Ahojte, aký máte názor na tento kočík? Mám šancu ho kúpiť ho za 160 €. Ale vôbec sa do kočíkov nevyznám 😉 . Je to Pég Perego Pliko P3. Naživo som ho ešte nevidela.

mirka1210
8. mar 2012

@indys ja si myslím, že asi taký ako medzi zavinovačkou a perinkou 🙂 žiadny 😀

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 neviem to presne, ale marí sa mi,že je to kvôli tomu aby sa bábo keď ľahne viac tváričkou na matrac ako má,teda že má noštek s tváričkou zaborené do matraca viac ako treba nepridusilo 😒 až nezadusilo ☹

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 teda kvôli priedušnosti matraca 😒

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka stále ich bábätka musia nosiť,aj keď niektoré pôrodnice to hneď na začiatku už nechávajú tak/TT/a potom ideš doktorke na poradňu a dobre Ťa .....že treba na široko viazať,potom chodíš na nožičky na ortopédiu a pokiaľ doktor nepovie,že nemusíš viazať už na široko,tak bábo tie poštolky musí mať /pampera,bavlnenáplienka a poštolky/ 😒

mirka1210
8. mar 2012

@miskaska záleží len na Tebe ako sa Ti kočík pozdáva 🙂 ja osobne by som ho nechcela ani zadarmo ☹ malé kolesá,ktoré sú ešte k tomu všetky na pevno a umelé,teda nie nafukovacie-vysvetlím:malé sa Ti budú zabárať do snehu a strašne to bude triasť na tých super mestských či dedinkých chodníkoch a cestách,keďže nie sú nafukovacie o chvíľu budú úplne zodraté,bez gumy,a keďže sa nedajú aspoň predné otáčať,budeš musieť vynakladať veľkú silu nato aby si kočík dostala do toho smeru kam chceš isť aj keď nebude nasnežené - v zime s ním ani nehneš ☹ ale to je iba môj názor 😉

michelle1984
8. mar 2012

@chelonka to si dobrá :DD ja už nezapnem nič

michelle1984
8. mar 2012

Babeny dnes držte palce, večer mám ultrazvuk a už tretia a posledná snaha spraviť 3D záznam. doteraz sa nedalo bo bola malá moc dole natisnutá a nebolo vidieť, len polka tváre :(

mirka1210
8. mar 2012

@michelle1984 možno dnes bude mať náladu sa fotiť 🙂 držím palčeky 😉

miskaska
8. mar 2012

My sme sme boli v 20tt na morfologickom ultrazvuku, občas to prepol na 3D a vytlačil nám jednu nepodarenú fotku hlavičky 😝 . Rozhodli sme sa, že na žiaden 3D ultrazvuk už nepôjdeme a počkáme si kým sa náš chlapček narodí. Jeho tvárička bude prekvapko. Nebudeme mu nakúkať do domčeka...iba pán doktor pri kontrolách..aspoň ušetríme pár €.

@mirka1210 : Ďakujem za názor..tie kolieska aj mňa napadli. No, musíme porozmýšľať.

steiny
8. mar 2012

My sme boli včera na 3D pár záberov vyšlo ale malý sa stále mrvil, dával si ručičky pred tvár a ešte mal pred tvarou aj pupočník a placentu, no uplne v zlej polohe bol, tak som menila polohu, pretacala sa na bok, na chrbát 🙂 ale záberov máme málo☹no nevadí ale videli sme, že je zdravý a to je základ. Inak má už okolo 1260 gramov a to zaciname 29 tyzden sa mi to zdá nejak veľa, neviete?

michelle1984
8. mar 2012

Žienky moje najdrahšie, všetko dobré k dnešnému MDŽ, nech ste zdravé rovnako ako vaše ratolesti čo nosíte pod srdiečkom. Strávte tento dník v pohode a dobrej nálade a nech vás žiadny chlap nerozhádže 😉 😉

milacik0106
8. mar 2012

Dobré ránko bambulky 😉 krásne sa nám to všetkým kráti 🙂 teším sa teším 😉

michelle1984
8. mar 2012

@miskaska ja mám dobré že ja to mám v cene všetko takže mi môže robiť 3D pri každom normálnom ale ona ne a ne sa ukázať. Bud má hlavičku zakritú ručičkami alebo sa schováva a strká div že nie mi do močnovníka :DDDD

marianax
8. mar 2012

@chelonka 😀 😀 😀 ja to uz tiez cakam led si zapinam kabat a uz len cakam kedy sa normalne otepli aby som ten kabat dala dole lebo budem chodit asi rozpnuta a vetrovku nosi uz moja dcera lebo tamtu ani nezapnem 😀

michelle1984
8. mar 2012

@steiny myslím že nie, kamoška mala v 27. 1000g mimčo. ono je to individuálne. no pokiaľ ti povie doktor že je okej, zdravučké, šťastnučké, tak sa neznepokojuj 🙂

marianax
8. mar 2012

@indys tak toto ma moj oco uz vyse 10rokov a tiez si to velmi chvali 🙂