icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
8. mar 2012

@hrivushka nie z minulého storočia, tak som to tiež nemyslela 😀 , je hliníkový, ľahký ako som čítala. keď budeš často v teréne a aj so psíkmi je ozaj dobré keď máš nafukovacie veľké kolesá.
mne sa napr. páči aj ten stokke aj tvoj. ja ešte kočík nemám kúpený. keby som tak mohla mať na skúšku všetky kočíky, tak 1 na týždeň 🙂

hrivushka
8. mar 2012

@riela ja som ten kočík v podstate ani nevyberala, ja som ho dostala. mam ho doma už asi rok 🙂 to bola taká náhoda...chceli sme ho predať ale potom sa nakoniec zišiel aj nám ked som otehotnela 🙂 ja mám taký modrý s nakreslenými korytnačkami. škoda že je modrý lebo čakám dievčatko 😀 ale tak, nebudem kvoli farbe kupovať zas další...

mirka1210
8. mar 2012

dnes je to už jedno farebne,horšie je chlapec v ružovom 😀

hrivushka
8. mar 2012

@mirka1210 áno, ved jasné, no u mna by fakt taký kočík ani využitie asi nemal kedže budem chodit do terénu a bála by som sa s ním, že sa niečo stane. ten kočík mi príde skor taký do mesta, alebo na prechádzku po nakupnom centre 🙂
a ty už máš kočík?

riela
8. mar 2012

@hrivushka tak to máš fajn.
ja som celé detstvo nosila modré veci oblečené 🙂 a zostalo mi to doteraz, modrá farba sa mi veľmi páči.

riela
8. mar 2012

@hrivushka koľko nabeháš denne s havkáčmi, máš tuším veľkých/ väčších psov, že. hovawarta si matne spomínam, alebo si ťa pletiem s niekým.

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka áno 😕 ako som už písala z druhej ruky a aj dôvody tohto výberu som už spomínala - najmä odľahčený a ľahko skladný do kufra 🙂

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka súhlasím,do terénu teda určite nie je tento typ kočíkov - preto si každá musí vybrať podľa vlastných potrieb a požiadaviek 🙂

zz134
8. mar 2012

babulky moje a uz ste si vybrali porodnicu? najma tie co budete v BA ma zaujima ...ja stale neviem :( Uvazujem nad Antolskou

mirka1210
8. mar 2012

@zz134 ja ako obyčajne,keďže nie som z BA a nemám na výber 😒 TT

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 jeej aj ja budem rodit v TT mozno sa tam stretneme 🙂 no nemam odtial moc dobre skusenosti 😒

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 jéééj 🙂 kedy máš termín,ja 21.6. 🙂 ale už mi písal aj 27.6 ☹

michelle1984
8. mar 2012

@zz134 my uvažovali pôvodne o kochu ale na pár dobrých odporúčaní sme sa rozhodli pre antolskú 🙂

steiny
8. mar 2012

@riela ja som dnes planovala že si dam očistný deň kedže je spln a urobila som si do prace ovocny šalát a skončilo to tak, že čakáme s kolegom na donášku pizze a dostala som veľkú čokoládu, no nedaj si🙂)))))

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 chcela som ísť tentoraz do PE,ale vraj to tam išlo dolu vodou 😒 takže ostávam verná TT 😉

michelle1984
8. mar 2012

@zz134 chodíš niekde aj na tie prípravné kurzy? ja asi od budúceho týždňa začnem na antolskú

hrivushka
8. mar 2012

@riela priatel má dvoch hovawartov, ale tých ma na starosť on, ja mam kríženu pitbullku, ona je velká maznáčka, s nou rada chodim na dvoj- trojhodinové vychadzky, stale aportuje loptičky a tak... no tak moja mala bude traviť vela času vonku, ved to len prospieva detom. aaa dufam že bude mať rada zvierata a prirodu ako ja 😀

hrivushka
8. mar 2012

@mirka1210 ten je pekný! k nemu ste mali aj to vajíčko? ja to nemám, ja to musím dokupiť.

steiny
8. mar 2012

@zz134 ja budem tiež rodiť na Antolskej, som zistila že moj gynekolog rodí len v Kochu tak som mala nervičky že kam pojdem rodiť a myslela som doteraz že Ružinov ale včera mi povedal, že Antolská tak snad ma tam odrodi alebo mi niekoho odporuci. Vieš už aj niečo bližšie, ako to je na Antolskej? Lebo mňa chce sestrička poslať na nejake predporodné cvičenia .....a neviem ani kedy su tie poucenia o Epi.......

hrivushka
8. mar 2012

@zz134 ja pojdem na Kramare..teraz tam rodila kamaratka aj sesternica a hovorili že super.

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 ja mam 18.6 takze je to mozne ze by sme sa tam stretli 😀 maly sa mi narodil o dva tyzdne skor tak neviem ci to bude aj teraz tak

riela
8. mar 2012

@steiny ja mám tiež so sebou ovocie 😀 - ananás, jablko, mandarinku. akože strašne zdravo budem dnes jesť, žiadne sladkosti - to bolo moje predsavzatie dnes ráno. žiadna sladká malinovka.
no a do 12:37 som zjedla kinderčokoládku 5x, vypila 1 dcl coca coly. Tak musím tie sladkosti schovať nech na ne nevidím...

vebinka25
8. mar 2012

@mirka1210 Ja mám presne tie dva termíny čo ty 😉

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka Ďakujem 🙂 áno,to bola trojkombinácia/či 4 ? 😀 / bolo k tomu 🙂 už aj vajíčko

mirka1210
8. mar 2012

@vebinka25 no veď uvidíme 😀 prvá sa narodila 12 dní pred termínom, druhá 6 dní po termíne 🙂

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 jedna pred termínom druhá po termíne,uvidím ako si zmyslí Miško 🙂 možno na termín 🙂 len ktorý 😀

riela
8. mar 2012

@hrivushka priateľka môjho brata mala tiež pittbulku, to bol taký maznavý maco 🙂, že až. keď prišla prvý krát ku mne,
tak si prednými labkami chytila moju nohu a začala mi oblizovať lýtko. tak sa pýtam, že už si ma umýva, pred tým ako mi odhryzne nohu? sme sa nasmiali, ako keby porozumela. v momente prestala a previnilo pozerala na mňa. potom ukázala bruško a nechala sa hladkať. bola veľmi poslušná.

budete mať obidve dobrú kondičku 🙂

zz134
8. mar 2012

@michelle1984 este nechodim ale asi by som sa pridala . Mozes mi napisat nieco viac? Dakujeeem!

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 a bol druhy porod lahsi?aj ta nastrihovali druhykrat?ja sa bojim ze ma nastrihnu zas 😒 ked mi zacne druhy porod ako prvy tak sem este zbehnem napisat ze uz utekam do porodnice 🙂 ked stihnem 😀

hrivushka
8. mar 2012

@riela noo, ved ja ako dieta som furt niekde lietala po vonku a chovala som milion druhoc zvierat 😀 podla mna to je pekny koniček, lepsie ako pred telkou sediet alebo za pocitacom...dnes tak funguje strasne vela deti, ze sa z domu ani nepohnu poriadne