icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mamculka
9. mar 2012

Dievcence prosim poradte co take dolezite a urcite by nemalo chybat v taske do nemocnice pre mna a pre male. Ja viem, ze je toho kopec na nete ale ja chcem taku skusenu radu prosim. 🙂 dakujeem

michelle1984
10. mar 2012

takto presne o mesiac mi konci PN. konecne budem moct ist s manzelom vecer von na prechadzku a nie len 2x tyzdenne poobede B-)

milacik0106
10. mar 2012

Krásny víkend prajem tehulky 😉

marianax
10. mar 2012

@milacik0106 dakujeme krasne vykendy sice nemam velmi rada ked nemam mm doma a to je skoro stale 😒 ale dufam ze to nebude az tak zle 🙂

marianax
10. mar 2012

@mamculka najhlavnejsie su urcite vlozky ja som mala normalne zo zdravotnickych potrieb tie su po porode velmi dobre siroke a velke a aj lekari a sestricky mi to chvalili 🙂 , pre seba este kosielky su take bud na kobiky alebo s tymi otvormi pre prsia , prsne vlozky po pripade aj mast na bradavky calciovu ale to mozno nebudes potrebovat no a aj odsavacku mliecka lepsia je ta rucna ale nie zas nejaky smejd xix no a hygienicke potreby ostatne to uz vies , pre malinke pampersky vlhke utierky nejake vecicky neviem niektore si beru do porodnice pre malinke vecicky ale u nas je to tak ze tu su deticky v kosielkach nemocnicnych no ked chces dat napr dupacky tak mozes alebo ciapocku a deku ale to bude leto tak to myslym nebude potrebne mozno na noc 🙂 no neviem ako bude u vas ale tu si mamick kupu deti same a maju ich na izbach tak aj tie kupacie potreby nejaku kozmetiku detsku ja som rozhodnuta pre bubchen vyborna znacka 🙂

mamculka
10. mar 2012

@marianax juj dakujem ti moja si Strasne zlata. Posluchnem Tvoje rady 🙂 I ked ja som v UK a tu mamicky sa zdrzia v nemocke tak max. 24hod :-/ pokial nenastanu vazne komplikacie. Ale kedze u mna bude vsetko ok 🙂 aby som si toho vela nenabalila zbytocne 🙂 ale dakujem velmi pekne. Dufam,ze aj tu bude krasne letne pocasie .

sandy80
10. mar 2012

@marianax pekný, malý, praktický, a hlavne lacný🙂
len najprv musím predať starý kočík, ten je veľký, nezmestí sa mi do kufra🙂

d.j.
10. mar 2012

@eemmaa inak ja som to ovocie uz vysadila,uz su tomu asi 2 tyzdne a zatial som nepribrala. pravda je aj to ze jedavam na obed polievku a po dvoch troch hodinach druhe jedlo a to vacsinou tak ze si dam vela vela zeleniny a iba maso alebo iba ryzu. doktor mi este poradil ze nejest po 18. ale to sa neda, tak obmedzujem mnozstvo 🙂

keira
10. mar 2012

@lucy125 ahoj, a aky silny vytok mas?

michelle1984
10. mar 2012

Baby bola som včera v Tescu a pozerala som detské vecičky a kočíky a vajíčka a lehátka a tak..... no skoro ma porazili tie ceny. na každej net stránke je to o polovicu lacnejšie. tse a že tesco

lucy125
10. mar 2012

@keira No tak na 6-7 intimiek denne 😒 je to otrava, som zvedavá čo na tie výsledky povie moja gynekologička, ale asi budem brať nejaké nechutné lieky, predpokladám. 😒 😒 Hlavne nech to ale neublíži malému, tie baktérie a lieky, ja to už nejako prekonám. 😒

eemmaa
10. mar 2012

@d.j. tak o tom nejedeni vecer som pocula aj ja, ale kedze nas maly je daky nocny vtak a zacina kopat okolo 22-hej tak ja som hore dost dlho a tym padom aj neskoro jedavam 😖 no ale hadam to dako ustrazim a momentalne som aj chora tak sladke som vysadila uplne a jest mi tiez dako moc nechuti.

marianax
10. mar 2012

@sandy80 dakujem dufam ze sa mi ho podari kupit 🙂

marianax
10. mar 2012

@mamculka jej moja ved moja sestra rodila v UK pred pol rokom teraz je doma na dlhsie lebo vybavovala malemu rodny list a teraz caka na pas 🙂 a tiez v ten isty den odisla domov 🙂

marianax
10. mar 2012

@michelle1984 hm no prosim neskutocne 😠

papuka
10. mar 2012

@michelle1984 ja s mm kupujeme takmer všetko na nete, keby boli aj potraviny, tak obchod ani nevidíme 🙂

michelle1984
10. mar 2012

@marianax akože som si fakt myslela že tam to bude lacnejšie, ale ked už mám prehľad cien v e-shopoch a som to porovnala v tescu, akože katastrofa

@papuka ja mám tiež povyberané z netu čo si chcem kúpiť ale zas niektoré veci by som rada videla naživo :(

marianax
10. mar 2012

@michelle1984 no to si ma tiez prekvapila lebo aj ja som pocitala s tym ze v tescu je lacnejsie 😕

sandy80
10. mar 2012

@marianax na webe e-kočíky to tuším majú, potom mi napíš, či sa to podarilo kúpiť, či to došlo ok a či si spokojná🙂

mamculka
10. mar 2012

@marianax no je to tu hrozne, osobne Uz nikdy viac. Aj ta starostlivost proste som velmi sklamana. A dokonca aj toto vybavovanie dokladov sak to je hrozne naco sme v EU ked si to nevedia urady medzi sebou poslat. Ja si to neviem predstavit, ze pojdem na min. 3-4 mesiace domov na SVK bez partnera. Nehrozi. Inac ako sa citis vsetko ok? 🙂

mirka1210
10. mar 2012

@vergulka tak ver me, že nás čaká čo najmänšie zlo pri pôrode 🙂

mirka1210
10. mar 2012

@marianax krásny kočík,len škoda že kolečká nearetujú 😉 inak nemá chyby,a ktovie koľko vajíčko stojí 🙂

silvia0201
autor
10. mar 2012

dievčatá, dneska som sa dozvedela od dr. že to čo sa u nás robí bežne, mylsím sonografie, sa v zahraničí považuje na nadštandart. opýtala som sa na morfologický utz, lae ten sa tiež robí ako nadštandart v zahraničí. sila. a že my sa máme zle 😝
a ozaj. splnili ste si dneska svoju občiansku povinnosť?? ja áno.
a ešte som stihla ísť aj k zubárovi a teraz neviem rozprávať, tak ma bolí celá sánka 😖

majulosa
11. mar 2012

Tak a nepozornosťou sme prišli o prekrásny hrad KRÁSNU HORKU je to strašné a môjho drahého odvolali do robota lebo aj vojaci išli pomáhať. Dúfam že bude čo skoro doma ☹ a dobrá správa je že sme o další týždeň bližšie k najkrajšiemu dňu 😉 🙂

silvia0201
autor
11. mar 2012

@majulosa to nebola nepozornosť. to bola ľudská sprostosť 😠 😠 😠 veď čo sa dá čakať od našich pijavíc!!!!!!
ale my nie sme najinteligentnejší. zvolili sme si .... ani nechcem napísať koho!! lebo by mi vymazali príspevok.

marianax
11. mar 2012

@mirka1210 no ja by som ho rada videla na zivo ten obchod kde ho maju je tu blizko no musim pockat na mm kedy pride z prace 🙂

michelle1984
11. mar 2012

@silvia0201 zdieľam tvoje rozhorčenie. Manžel je z Košíc a strašne ho to vzalo ☹ Pekný hrad to bol 😒 Ak tomu poslednému, vážne uvažujem o emigrácii, to nie je normálne koľko ..... tu žije, naposledy im nestačilo? ☹ ☹ ☹

marianax
11. mar 2012

@mamculka no vies co moja sestra si celkom chvalila porod u nich no myslym ze sa jej viac pacia pekne veci ako tie prakticke 😅 no ja ide to stale ten kolobeh varenia a pratania a nakupovania xixi nemozem dlho chodit lebo mi brusko akoby zo spodu tahalo ale to som mala aj v predoslom tehu krize tiez bolia ale to vsetko beriem normalne lebo som to mala tiez v tehu inac tesim sa uz na mojho muzicka kedy dojde uz je 3tyzdne prec a uz ho fakt doma potrebujem 😀

silvia0201
autor
11. mar 2012

@michelle1984 je to strašné. aj ja som už dávnejšie navrhla drahému aby sme zodvhli s tadeto kotvy...