Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@michelle1984 tak to mi hovor 🙂 manzel mi uz povedal, ze druhe uz nebude ked teraz mam take stavy 😀 ale ako ho citi kopat tak sa odmakcuje, ale ako mi kazdy hovoril, ze ma nalady prejdu po prvych troch mesiacoch tak nic take u mna nenastalo 🙂
@sandy80 krásne brušenko. okrúhle, vypadá to na dievčatko 😀
@eemmaa na mňa tie nálady došli nejak v takom piatom mesiaci. dovtedy to bolo okej. môj mi tvrdí že to že mám také nálady že to tehotenstvo vysvetľuje ale neospravedlňuje 😀
ahojte babule nemavate problemy s tocenim hlavy?ja zacinam mat casto s tymto problem a to som stale len doma hned si musim lahnut lebo sa mi cely den mota hlava neviem ci je normalne za 3 dni idem na poradnu uvidim co mi povie dr.. 😒
@mamculka no tak to ti verim a mas pravdu s tym vysetrovanim a paci sa mi tvoj pristup lebo naozaj je pohodlnejsie aby sa v zene nevrtali ale je to predsa len na nieco dobre ta kontrola ...........moja sestra sa pyta ze kde v uk si ona byva blizko wimbledonu pisem tak ako viem xixi worcester park ci ako sa to vola 🙂
@silvia0201 neskutocneee 😠 och take mam na toto nervy ze az 😠 naozaj sme strasne neohladuplny no nechapem ale nic s tym nenarobime 😒
@hrivushka ale neznepokojuj sa patris proste medzi zeny na ktorych ani nevidno ze su tehu pribrala si pekne tak netreba stresovat malinke ma dost svojho miesta ono sa to este moze rozbehnut alebo proste budes mat malinke brusko kedze si pred tym ako pises mala brucho vpadnute tak je to celkom ok aj ked reakcie su ake su ked ta uvidia ale poznam pripady ked na zene naozaj nebolo vidno ze je tehu vsetko bude oooook 😉 🙂
@monuska342 mozno mas nizky tlak urcite to spomen na poradni 🙂
@michelle1984 no to je pravda 🙂 ten moj si uz na to aj zvykol tak ze ma berie uz z rezervou 🙂 ty ides rodit na antolsku? pozeram ze si o par dni predomnou 🙂
@marianax jasne nato nezabudnem....tieto dva dni su hrozne neviem ci je to tym pocasim alebo cim 😒
@monuska342 no moze to byt aj pocasim ale aj tym nizkym tlakom aky si mala tlak na poslednej poradni?
@marianax stale mam taky isty tlak ale ja mavam taky nizsi tak moze byt ze mi klesol 😒 mozno je to aj pocasim neviem ale zlakla som sa aby to nebolo nieco vazne...
@monuska342 alebo ma este napadlo ze moze byt ze malinke ti niekde tlaci na nieco a preto mozes mat tie zavrate ale to sa potom upravi ked zmeni polohu jedna moja znama mala hucenie v usiach asi dva tyzdne a to preto lebo jej mala tlacila na nejaky nerv ci co no potom to prestalo ked si mala nasla inu polohu
@eemmaa áno na antolskú 🙂
@michelle1984 tak mozno sa tam aj uvidime 🙂
@hrivushka presne aj ja mam take male brusko 😒 ale malinke ma svoju vahu aku ma mat takze zda sa ze by to malo byt ok 🙂
@monuska342 A nemáš náhodou nízky tlak? Pi veeeeľa tekutín aspoň 3 litre .... teraz to potrebuješ aj kvôli bábatku ... a môžeš aj slabšiu kávu na ráno ... mne toto pomáha pri nízkom tlaku .. držím ti palčeky 😉
Všetkým tehulkám prajem krásny nový prac. týždeň, pozitívne myslenie a úsmev na tvári cmuuk 🙂
Dievcata uz som aj ja na 100-ke konecne si mozem od zajtra odratavat uz z dvojcifernych cisel 😀
ja mam do porodu 89 dni 😨 bojiiiim sa

@sandy80 jeej aka pekna fotka 🙂 iba tri kilaa??? a to sa ti ako podarilo?? ja furt len sladke jem tak sa ani nečudujem že priberam, akurat som spásla celu orieškovú milku 🤐