icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mirka1210
12. mar 2012

@marianax no veď hej 🙂 jednu som rodila o 2 skôr,druhú zas neskôr 🙂 uvidím,možno aj mňa teraz neminie cisársky 😒

marianax
12. mar 2012

@mirka1210 no ja som tiez vsetky deti odrodila skor prveho o den skor, dalsia dcera o 4dni skor dalsiu o 5dni a poslednu o tyzden 😀 a preco si myslys ze mozno pojdes cisarakom?

mirka1210
12. mar 2012

@marianax lebo malá mala 4100g a ak malý bude ešte väčší 😒 asi radšej budem trvať na tom cisárskom,ja mám len 165cm a muž má 186cm a keď bude po ňom od narodenia,lebo už ma tlačí aj hore aj dole 😒

mirka1210
12. mar 2012

@marianax a to najzákladnejšie som zabudla, že malá sa narodila s deformovanou hlavičkou 😒 mala ju jak tý s filmu hlavouni,lebo ju mala zakliesnenú dlho v mojich lonových kostiach,kedže tam bola hodne naprataná a mala aj slabé hemaglióny 😒 všetko sa to síce rýchlo upravilo,najmä hlavička bola krásna už o dva dni,ale mali sme veľkú fontanelu veľmi veľkú a dlho sa nám nechcela zatvárať 😒

nadoviva
Odpoveď bola odstránená
mirka1210
12. mar 2012

@mirka1210 a tie hemaglióny sú ešte trošku badateľné,najmä na krku,viečkach a trošku aj na čielku 🙂 ale naozaj len jemne a možno len pre ˇmna,lebo viem,že ich tam mala 🙂

kkristin
12. mar 2012

@nadoviva Ahoj, ja pijem kavu normalne, slabsiu sice ako predtym, ale pijem...lekarka mi povedala ze vklude jednu kavu denne mozem...a aspon nemam taky nizky tlak 🙂

mirka1210
12. mar 2012

@nadoviva ahoj,no občas si neodpustím normálnu kávu,ale väčšinou pijem bezkofeinovú tak raz 2x za deň 🙂

tamona
12. mar 2012

@nadoviva Ja normálne pijem kávu každé ráno... Pila som aj, keď som čakala prvé dieťa...

marianax
12. mar 2012

@mirka1210 ahaa tak asi aj preto ten cisarsky ze

mirka1210
12. mar 2012

@tamona ja som si občas neodpustila ani coca-colu,lebo som mala vždy po jedle problémy so strašnými pachuťami v ústach a to mi vždy trochu pomohlo 🙂

marianax
12. mar 2012

@mirka1210 jaaaj tak to chapem uplne 🙂

kkristin
12. mar 2012

@mirka1210 vies o tom, ze bezkofeinova kava je chemicky odstranovany koffein a teda je skodlivejsia? 😒 tiez som to nevedela, ale jeden kamarat co robi s kavou mi o tom hovoril

mirka1210
12. mar 2012

@marianax hej a až teraz pozerám,že som všade písala namiesto hemangion 🙂 hemaglion 😀

mirka1210
12. mar 2012

@kkristin no prosím 🙂 čím viac chce človek dobre,tým je to horšie 😀 díky za info,tak ďaľšiu už nekupujem bez kofeínu 😀

tamona
12. mar 2012

@mirka1210 Ja coca-colu nepijem... To si zas odpustim, vzdala som sa aj cigariet, ale bez tej rannej kavičky by som fungovať nedokázala...

mirka1210
12. mar 2012

@tamona tak to je super,že si sa vzdala cigariet ,lebo to ako keby bábo fajčilo s tebou 😠 ja našťastie som nikdy nefajčila,a dúfam,že už ani nezačnem 🙂

marianax
12. mar 2012

@mirka1210 a ja som si to ani nevsimla 😀

tamona
12. mar 2012

@mirka1210 Sama som neverila tomu, že som sa toho dokázala tak rýchlo vzdať... Ale bolo to tak, že mne tie cigarety začínali postupne vadiť, keď som otehotnela bývalo mi z nich zle... Takže za veľa vďačím aj svojmu bábatku:D

marianax
12. mar 2012

@kkristin cozeee ? a ja mozem pit bezkofeinovu kavu ked kofein vobec nemozem?

kkristin
12. mar 2012

@marianax to ci mozes neviem, ale viem ze bezkoffeinova urcite nieje lepsia a menej skodliva ako klasicka....tiez to viem len asi mesiac 😒

mirka1210
12. mar 2012

@tamona múdre bábo 🙂 že ťa tak potrápilo,keď si si zapálila 😀

hrivushka
12. mar 2012

tak ja som kavu nepila nikdy, ani som nefajčila, nemusela som sa ničoho vzdavať. niekedy si dám také orieškové kapučíno, ale to fakt musim mat obrovsku chut na to, asi tak raz za tri mesiace 🙂

marianax
12. mar 2012

@kkristin hm teda clovek fakt este vela nevie 😒 ale ja si dam niekedy meltu kavu neviem ci ste uz o nej poculi 🙂

tamona
12. mar 2012

@mirka1210 Keď som čakala malú, tak som mala veľký problém s tým prestať, ale prestala som... Po porode som, ale znova začala, ale teraz mi to vobec nechyba, tak dúfam, že už znova nezačnem:D

mirka1210
12. mar 2012

@marianax áno,tie sú odporúčané aj kvôli tráveniu 🙂 ja pijem Caro 😉

kkristin
12. mar 2012

@marianax no ja si davam klasicke preso, alebo normalnu slabsiu...inak lekarka mi vravela ze to je ok, pokial sa nenalievam kavou a hlavne v tomto stadiu tehotenstva uz mozeme

mirka1210
12. mar 2012

@tamona držím palce 🙂 lebo viem,že je to pliaga,môj otec je fajčiar asi od 13 rokov a už je to čím ďalej tým horšie,fajčí už jednu za druhou,automaticky,skrátka tá závislosť je obrovská 😠 už mu museli čistiť aj pľúca 😠

marianax
12. mar 2012

@mirka1210 no ja som pila aj skor a chvali si to je to naozaj aj dobre aj zdrave 🙂

tamona
12. mar 2012

@mirka1210 ďakujem pekne