Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte krásavice, pekné ránko Vám prajem🙂 Tak včera sme s mm stihli prefarbiť postieľku - je krásna, ako nová, a už som do nej pripravila a vložila aj baldachýnovú súpravičku - nevedela som odolať 😀 Takže postieľka pripravená, prebalovací pult s nových vrchom (iba ten sa zničil) pripravený, kočík ešte predávam na bazári, chcela by som menší a ja zas nie s nafukovacími kolesami, mne sa až tak neosvedčili) no keď nebude záujem, nechám si ho, je ako nový, malý mi v tom vôbec neľúbil byť už som ho len v športovej časti nosila, takže už len vyčistiť! Dneska bral mm malého k svokrovcom na celý deň, tak navarím, upracem, vyperem a idem robiť inventúru medzi vecami po malom...už sa teším, čo všetko máme🙂 Keď budem relaxovať, ozvem sa, zatiaľ pápá 😎
tak junovky moje, posielam pozdravy z nemocnice ☹ malej sa uz asi u mna nepaci a chce ist von o 10 tyzdnov skor. drzte prosim palceky nech vsetko dobre dopadne
@michelle1984 držím palce!
@riela to nemyslíš vážne s tým krátením príspevkov, veď ja sa nádejam že aspoň tieto peniažky ma vytrhnú z biedy :(
lebo tie náklady budúúúúú.....
@michelle1984 to si určite iba nacvičuje a určite čochvíľa príde na to že najlepšie jej je predsa len v maminom brušku!
@mirka1210 dakujem moja za opytanie no mam obdobie kedy to vsetko akosi dobre zvladam ale pride obdobie kedy si myslym ze uz nic nezvladam 😅 ja sa budim na to ako ma boli klb kedze spim len na pravej strane fuuuu ale to som mala aj pri poslednej dcere tak viem ze treba len vydrzat 🙂 a presne ako pises len aby nam babetka vydrzali v brusku dovtedy kym maju 🙂 dnes maju nase deti volno lebo je den ucitelov hmmm maju viac volna ako treba 😀 a co budes dnes robit ? ja zase pri hrncoch nieco navarit ale vcera som si dopriala dobrotku vanilkovu zmrzlinu s mrazenymi malinam na karamele to som obkukala z bez servitky 😀
@riela no je to naozaj hrozne ako ryzuju na detoch a detskych veciach cloveku sa az verit neda 😒 takto si zena radsej hlada inu alternativu ako nakupit bud na bazari alebo vo vypredaji v ochodoch su tie aaaaakciee len akoze akcie 😠 no ja nemam okrem 4bodyniek nic vlastne mam po poslednej dcere postielku to by som klamala a mam aj prebalovaci pult a to este po druhej dcere a ta ma 12rokov! no je zachovaly a este posluzi 😀 inac kociar by som si uz kupila teraz ked pride mm z prace ale stale ma niekto odhovori ze nemam kupovat dopredu tak som na vazkach a uvidim ako sa veci vyvynu no rozmyslam ze teraz sa mi tazsie chodi co bude potom ? a v tom termine ked mam rodit bude mat dcera sv.prijimanie no mm bude na to sam a budu zhony tak kociar este kupovat nebude mozne a kedze ja budem po porode cisarskym tak uz vobec nie no uvidime ako sa dohodneme mozno o mesiac a mozno teraz pojdeme kupit 😅
@michelle1984 jaaaj moja velmi drzime palceky a myslyme na teba a co si sa otvarala ? len nech si malinka este pobudne v brusku este ma cas a odkazujem jej ze sa trocha ochladilo nech pocka kym bude pekne teplucko 😀 drzkaj sa nam a ozvi sa 🙂
@michelle1984 ahojte babuľky 🙂 myslím na Vás a držte sa 🙂
@marianax no dnes je to zatiaľ celkom fajn 🙂 ale to mi je väčšinou každý deň doobeda 🙂 a potom akokeby uťalo a som kaput ☹ troška som skľudnila,idem variť a chystám sa sadnúť k štrikovaniu 🙂 uvidím ako malá, či sa mi bude pri nej dnes dať, lebo občas sa s ňou nedá zvíťaziť a to má len niečo cez 2.5 roka - tvrdohlavá je, keď sa zatne 😠 ako baránok 😠
moj stupel bude mat juni 2012 ..1 rocik 🙂
@anulienka_nr už sa o tom diskutuje a robia sa prepočty, koľko by sa ušetrilo, keby...
@marianax veru bola som aj ja prekvapená, koľko za niektoré veci pýtajú - ako za veci pre dospelých.
ja som vlastné musela nakúpiť, lebo "okolie" mi ponúklo/ požičalo iba veci pre zimné bábo. no v lete ho nemôžem do zimných búnd a oteplovačiek navliekať. hoci polovička moja stále krúti hlavou že načo kupujem, veď už máme za dve tašky vecí a jedno vrece.
už som sa naposledy tak rozčúlila, že či tie veci aj pozeral (zimné v taškách a vo vreci - že č. 116, č. 128 - to som ani nekomentovala tú veľkosť radšej, veď to je na 5 až 8 rokov)
neotvaram sa, chvalabohu. ale uz mam skrateny krcok maternice a nepravidelne kontrakcie ☹ teraz lezim s infuzkami. vraj si ma tu nechaju aj 2-3 tyzdne ☹
@michelle1984 moja zlatá, hlavu hore, za pár dní budete domka, neboj sa, mala sa teraz od tých infúzií ukľudní, krčok bude v poriadku a kontrakcie zmiznú, myslíme na teba a posielame pozitívnu energiuuu!!!! 😉
@riela ahoj, v našej rodine už odrastené deti, takže bábätkovské už nie sú, tak ja som pre svoje prvé nakúpila tu na modrom koníku vecičky pre bábatko a budem tu aj naďalej nakupovať, lebo keď si kúpim balíček, tak to vychádza zhruba 1 vec za 1 € a po takých bábatkách sú vecičky krásne, nezničené, ozaj ako nové 😉 Kúpili sme si zopár kúskov síce, tak pre radosť, ale aj do pôrodnice výbavičku mám odtiaľto 🙂 Dokonca už máme aj kočík, tiež sme zohnali u nás cez bazár značku akú som chcela za super cenu. Viem, že sa kočík nemá dopredu kupovať, ale povedala mi aj kamoška, vykašli sa na povery, keď sa ti má stať zlé čosi, stane sa aj bez kočíka 😉
@michelle1984 drzim palecky!
ahojte dlho som tu nebola 🙂 ale vidim ze sa mate v ramci moznosti dobre 🙂
baby vy uz mate nachystane vecicky? a mate uz aj tasku do porodnice zbalenu ci kedy budete balit? ja este som nic nechystala aj ked mam vecicky po prvej dcerke tak nekupujem nic.....ale este je vsetko poodkladane na povale 😅
@sandy80 mame rovnaky termin som si teraz vsimla 🙂
baby aj my mame kocik kupeny tu z konika novy sa absolutne podla nas neoplati 🙂
@lucy125 ahaaa ja mám jeden zoznam od lekárky a jeden od kamaratky a som ešte zvedava čo bude obsahovať zoznam z porodnice idem rodiť na kramare a ja som z Pezinka, hmmm ešte neviem ako budeme riešiť cestu do porodnice 😀 to bude zaležať od danej situacie, či bude pracovný týžden alebo víkenda podla toho kerí susedia budú doma alebo známi a rodina z Ba 😀
Babenky aj ste si kupovali také tie sieťkované nohavičky do pôrodnice v lekárni?
@michelle1984 jeeej moja neboj, držíme palceky všetko dobre dopadne!!!!!§§

@anulienka_nr aj ja už funím 🙂, nezmestím sa do vecí a tiež som ostala zarazená z tých cien detských vecí a nohavice alebo sukňa pre tehotné ani nehovorím. strašne na tom ryžujú. škoda že nemôžem chodiť do práce v teplákoch 🙂.
letné veci pre bábo som zatiaľ skoro všetko kúpila vo výpredaji, postieľku som najprv pozerala v obchode novú, teraz ideme pozrieť cez víkend k jednym známym, uvidíme aká bude, ak dobrá, vezmeme tú.
budú sa možno škrtať príspevky na dieťa a rodičovský 😖 , tak šetrím kde sa dá.
inak v tescu na detské hračky - vraj na vybrané zľava 50%. bola som pozrieť, mali tam takú tú detskú deku s hrazdičkou so zvieratkami - opica, zebra, žirafa, atď. Pri tom veľký nápis že akcia zo 76 EUR na 39 EUR. Pred 2 rokmi som kupovala takú istú svojmu krstniatku za 39 EUR a nebola na ňu ani akcia. behla som ešte pozrieť do dráčika v mlynoch - a tam takisto cena bez akcie 39 EUR.