Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@melinduska tak a teraz budem rozmyslat uz len nad tym melonom 😀
@lulu1988 no tak to mi je luto ze nema deti 😒 ale nie je dobre ked si takto vybija svoju naladu 😒 asi sa budes musiet obrnit fakt velkou trpezlivostou alebo jej proste povedat ze nech sa do teba takto nenavaza nikdy by si svojmu dietatku neublizila a stravujes sa normalne .......no drzim palceky a hlavne vela trpezlivosti 🙂
@1ivanka1 no už som našla a pochopila, že ja nebudem mať nárok na materskú,nakoľko za posledných 270 dní som si neplatila odvody do sociálnej a ani zamestnávateľ,keďže som doma na rodičovskom s 2.5 ročnou dcérkou - takže la budem pokračovať len v rodičovskom,nakoľko roky odrobené pred nástupom na poslednú materskú sa už nerátajú 😠
@lenca6482 Ja som si tu na modrom koníku kúpila od jednej babenky kamerový monitor pre mimi a dala mi k tomu za 5euro taký starší monitor dychu ale to je jedno ako bude vyzerať aj tak bude schovaný pod plachtičkou. Kamarátke som tu tiež našla za 30eur treba sa tu len trošku pomotať. Ja neviem či to je také potrebné ale bude to moje prvé mimi nechcem nič riskovať.
Ahojte babenky nebola som tu2 týždne tak dúfam že každá je ok mala som toho veľa na rýchlo svadbu a teraz vybavovačky ohľadom kolaudácie no proste je toho dosť ani PC nestíham zapínať. Ale už dúfam to bude v pohode lebo hlavné veci sú vbybavené a teraz už ide vybavovačky riešiť mužíííček 😉
Ahojte baby , od stredy som čítala vaše príspevky čo som nestíhala a konečne dočítané 🙂 Tak stredu ma pani doktorka vypísala na PN kvôli tlaku a puchnúcim nohám... Rozlúčila som sa v robote a už len domka s vyloženými nohami sedieť a čakať. Keď čítam že už ste niektoré aj zbalené a vecičky pre miminká nachystané tak normálne ma chytá panika že ja absolutne nič... ale hádam Vás doženiem keď už som konečne doma . Doteraz fakt nebol čas stále len práca a práca. Je čas myslieť na seba a malinké 🙂 Na kontrolu idem až 16.4. a dovtedy mi nedala vôbec vychádzky no som zvedavá či nescvoknem doma ale budem sa snažiť si urobiť nejaký harmonogram čo každý deň spravím aby som sa nejako zamestnala. Zajtra ideme do polska na kočík a postielku plus možno niečo čo sa nám bude hodiť tak sa teším. A teším sa aj stoho že konečne môžem pravidelne sem chodiť a debatiť s Vami lebo doteraz tak sporadicky...
Čo vravíte na tento kočík? Ja si predstavujem taky kočík, ze nafukovacie kolesa, vpredu otočné s možnosťou zablokovania, spojená rúčka a trojkombinácia...Pozerám na nete z druhej ruky a veľmi sa páčia Camarello q12 ale kamoška mi poslala link na tento a vyzerá dobre 😉 .
http://www.kocikyluna.sk/kociky-kombinovane/68-...
ahojte , ja som bola dnes na sono, mala ma 2034g, a termin porodu ze mi vychadza uz na 24.5. 😖 vsetko mame okej, uz je dole hlavou a riadne ma kope do rebier potvora jedna.... drzte sa vsetky a oddychujte vela 😉
@adulka165 Adulka a tie obchody v meste sú normálne otvorené v dni keď sú trhy? Ja som bola keď som bola ešte len mesiac tehotná a mali tam krásne vecičky ale to som sa na ne ešte neodvážila ani pozrieť. Ja sa tiež chystám chcela by som takú tu komodu no má hore prebalovací priestor ale ešte som tiež v práci.
@jankalac fíha. no ty máš riadnu macaňu 😀 len aby si ju neporodila ako 5kg.
@vebinka25 ahoj no čo mám zistené mali by byť otvorené a ak nie, tak tí ľudia čo predávajú na trhu a nič sa ti u nich nepáči tak ťa tam zoberú a odomknu ti obchod. Kamoška takto nakupovala. Váhala nič sa jej nepáčilo tak ju zobrali do obchodu a tam si vybrala aj keď to vraj bolo ťažké - mali veľký výber. Pokukám všetko tak ti dám vedieť či aj tie prebalovacie komody majú. Normálne som si musela dnes urobiť zoznam xi 😀 že čo by som chcela kúpiť, aby som na nič nezabudla.
Ja neviem ci je to pocasim ale dnes by som len spala ale nedari sa mi lebo ked si lahnem tak bud zvoni mobil alebo deti cosi stale potrebuju 😒 A vy ako moje?
Ahojte holky, máte už niektorá aj zbalené veci do nemocky? Ja som začala dnes, mám asi 3/4 vecí v taške a ešte ostatné musím dokupiť a zajtra vyžehliť plienky, ktoré tam taktiež poputuju.Ja mám strach, že sa niečo stane, niečo sa skomplikuje a ja potom nebudem zbalená a budem stresovať, čo skor. 😒 😒 Snáď stihnem ostatné ešte dokupiť.
ahojte prave som dostala vysledky mocu a nasli mi tam crevnu bakteriu, ma s tymto niektora problem? chcela by som vediet na com som. akurat mi doktor povedal ze mi v dalsej poradni zoberie moc a potom to budeme riesit. dufam ze to nebude neskoro kedze tam idem az o 2tyzdne.
dakujem
ahojte dievčatá.
chcem sa opýtať, či aj vás v poblieva dole brucho, hlavne v oblasi vaječníkov??
mňa dneska nejak dosť...
@silvia0201 mňa tiež niekedy a pripadá mi to tak že keď to preženiem s chodím vtedy to troška bolí

@marianax ona bohuzial deti nema.... chodi k nej aj silvia a ta pisala ze pribrala 12kg ale nic jej doteraz nepovedala...tak nechapem preco to prizvukuje stale mne...asi si do mladej viac dovoli....ked som jej ale hovorila ze ako sa stravujem vb podstate som jej protirecila, ale neklamala som jej tak spustila este viac, ze urcite robim niekde chybu a ze aby som neskoncila v nemocnici atd....akoze kaslem na to, len tam fakt uz poslednou dobou nechodim s radostou ale so stresom ze kolko som zas pribrala a co mi k tomu povie,....a urcite aj z toho som mala teraz taky tlak,,,,uffff.....aspon ze malinka je v poriadku....