Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 ty kokso, môžeš ísť rodiť. máš už všetko 😀 odkukám od teba a začnem aj ja pomaly dokupovať 😀 čo treba.
ale veľmi dobre si to rozpísala 😉
@keira 12 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=72 tú stránku som tam nedala 😀
ahojte!! dlho som tu nebola...bola som uplne polomrtva, zapal stredneho ucha mam, zapal prinosovych dutin, hrtana a bohviečoho ešte 😕 ale už je lepšie.ja som zatial pribrala 10 kg. moje jedenie sa nejak zastavilo, moc mi nechuti..to bude tou chorobou. musim sa nutit do jedla teraz. brucho mam stale maličke, minule rano nalačno som nemala skoro žiadne brucho 😒
juj baby uz ma to tu nebavi. ☹ furt na infuzkach a bolesti sa mi vracaju ☹ akoby si na to mala navykla a uz jej to nic nerobi. aspon ze sa mi uz netlaci dole ale to asi z toho ze furt lezim
@valilienka2 vyzerá pekne, no takú farbu som nevidela ani ja nikde..asi to je nová kolekcia..a v pl akože prídeš a kúpiš kočík hej? tam to asi netreba objednávať ako tu že?
@keira No necítim, na to mi došla gynekologička, keď som pred týždńom bola na poradni a noc predtým som neustále chodila na wc. 😒 Tak ma palpačne vyšetrila a krčok, že je sice zavretý, ale z 3 cm, skrátený na 1 cm, malý tlačí dole hlávkou, na mechur a už je natlačený na tom krčku. Tak som povinne ležala doma s vyloženými nohami a pijem tri krát denne magnesium. Dalšiu poradnu mám 11.04.tak uvidím, hádam sa neotvorím skor ako mám, lebo ležať v nemocke sa mi vobec nechce. 😒 😒 Tak ti poradím, zober do ruky zoznam a pomaličky začni kupovať, lebo neviem ako tebe mne to strašne rýchlo uteká ten čas a príde deń, keď to vypukne a ja ako sa poznám budem stresovať, tak radšej takto to riešim. 🙂 🙂 🙂 Držkaj sa moja. 😀 😀 A čo budete mať?A meno? 😀 😀
@hrivushka bude neboj 🙂 ja som bola v nemocke, dali mi atb, strašne som ich nechcela počas tehu jesť, tie prvé mesiace som si tak strašne dávala pozor aj na stravu, ani nášho psíka som nehladila a liekov som sa vyhýbala, zafajčenému prostrediu a proste všetkého som sa bála...ono asi to nie je tiež moc dobré..no a aj tak som skončila u atb 😒 a psíkov chovám jedna radosť 🙂 tiež dúfam že malá je a bude ok!!!
@michelle1984 No moja držkaj sa, ja viem aké je to ležať v nemocke na infuzkach, ja sa len modlím, aby ma to 11.04.nepočkalo 😒 😒 to mám poradňu len dufam, že mi Dr. nepovie, že som otvorená, lebo krčok skrátený na 1 cm, už nie je sranda, tak hádam ešte nejaké 4 týždne to doma vydržím a možem ísť potom pokojne rodiť. 😉 Neboj, bude to ok, však už si tam týždeń nie?Hádam ťa čoskoro pustia.A bolesti máš aké? Kontrakcie?Lebo ja našťastie nič také nepociťujem, ani neviem ako prvorodička, ako by to malo bolieť ale radšej nech nebolí nič. ☹ Držkaj sa a mysli na malinku. 🙂 🙂
@valilienka2 krasny kociarik 🙂 videla si cisarsky? a ako to dlho trva?
Ahojte dievcata,chcem sa opytat,netlaci vam niektorej vas poklad na oblicky?ja uz som druhu noc stvornozkovala 😒 cela prava strana,pravy bok-ma bolel,ktora viete ako "chuti"oblickova kolika tak,budete vediet o com pisem.... 😒 😝
@marianax jej ved to mas termin ako ja 😉 podla velkosti maleho mam tiez na 8.6. 😉 Inac nedavno bola na stv2 relaciu vola sa to Medicína a davali o porodoch a tam aj v priamom prenose cisarsky, velmi rychle to bolo.Viem ze aj svagrinej ked robili tak o osmej rano isla na salu a 8.25 uz bol koniec.A citila sa super po cisarskom aj jazvu ma uplne malicku

@katus193 ti poviem. ani jeden u mňa neinklinuje k domácim prácam. síce nemôžem povedať, keď niečo poviem staršiemu, bez frflania spravý. menší zasa ofrfle, ale urobí. niekedy to poženie až do extrému, ale spravý. no ale tie klasické domáce práce-umyť riad, dlážku, pozametať atď, nespravý ani jeden. to musím ja. ale zasa nevadí, lebo aspoň sa hýbem. keby to robili, tak by som len hlivela a kysla 😅