Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 tak to ti verim, ja mam sestru a jedneho brata a po nom som vzdy musela pratat, mamka uz nevedela ako ho ma nahnat aby si aspon po sebe robil poriadok.No a ja som bola mensia tak vzdy mi dal cokoladu aby som mu popratala 😅 tak coby segra neurobila pre cokoladu 😀Ale vytacalo ma ked vzdy vedel urobit riadny bordel v kuchyni a mamka prisla v noci z roboty a tam bordel a mna este vykricala za to 😠 tak este aj o polnoci som kontrolovala kuchynu aby tam bol poriadok.No chlapi su chlapi 😅
@1ivanka1 boli sme priamo v predajni a vyberali sme z toho čo mali vyložené, takže bol hneď aj k dispozícii ale myslím že keby nejakú farbu nemali tak objednajú ale to sme my už nechceli, chceli sme mať kočík uzavretý.. 😀
@marianax ano videla a ako písala katus193 netrvá to dlho, bábo je rýchlo vonku, potom sa budú venovať už len tebe tak to trošku trvá kým ranu zašijú ale nie je to nejak dlho.. 😉
@michelle1984 moja ja viem ze v nemocke je to o nervy ale ty sa len velmi domov neponahlaj predsa si tam pod dozorom 😉
@michelle1984 ahoj,mna tam takto zavreli pred dvomi tyzd. nevinne som sa opytala svojej dr.ci mozem tak nizko citit pohyby malej,ked mi dr.na 4D povedal,ze je nizsie a ze je uz otocena hlavickou,ona mi spravila sono....a uz to zacalo...to mi brucho tvrdne,hrozi predcasny porod,mala sa tlaci von,rychlo do nemocnice...ja som skoro od strachu zomrela...ma tam dopovali magnezkom,uz som ani nevedela cia som,tak sa mi tlak znizil,lebo ked ma prijimali mala som 90/55...zapalila sa mi zila,zacali do mna pchat utrogestan na udrzanie...mne brucho vobec netvrdlo,po vsetkych vysetreniach zistili,ze tam citim pohyby,ze mala je ok,ze sa branka neotvara,ze ani len nenalieha na por.cesty a nemam ani kludovy rezim...na druhej strane to beriem ako ten najlepsi predporodny kurz,som sa vela naucila 😀 a som rada,ze budem rodit tam 😉 teraz ma trapi prava oblicka,mala na nu riadne tlaci...uz by som bola fakt rada,keby bol termin a mala uz bola vonku.... 😝 drzim palce,aby bolo u teba vsetko ok a nech ti to tam rychlo ubieha...ber to tak,ze sa ti snazia pomoct,radsej akoby malo dietatko nedbalostou ist skor von ☹
@valilienka2 no tak to si ma ukludnila diky 😀
http://www.stv.sk/online/archiv/medicina nasla som to v archive STV2 🙂
no odporucam pozriet tu relaciu co som tu dala je naozaj zaujimava ohladom porodov, epiduralu a pod. 😉
@marianax vieš to je to že mne príde že akoby mi nič nebolo, že som sa poučila a už by som do porodu len doma ležala (inak bola som na pn ale že mám doma ležať nechcel odo mňa nikto).

@lucy125 od utorka večera, tak týždeň to ešte nie je. kontrakcie nemám, aj mi robili monitory či hej, ale čo som tu tak nie. podľa môjho gyn som ich mala čo bol jeden z dôvodov že ma sem poslal, ale ja o tom neviem lebo tiež ako prvorodička to neviem posúdiť. krčok mám na 3cm čo je vraj presne na hrane tak aby sa nezmenšoval tak ma sem šupli. bolesti mám hlavne ked ma kopne, to bolí riadne hlavne ked je to v podbrušku