icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

oksi77
10. apr 2012

@lucy125 ajoj tak ja sa injekcij nebojim ale tolko som o tom citala a este tie videa na nete no konec.svokra namna kricala ze to nesmim kukat ale aj tak ma tam taha a potom som na prasky.tak som si povedala ze nebudem sprosta a kaslem na to budem mislet len na juniora abi bol v klude a hlavne zdravi a budm tlacit ako o zivot.

silvia0201
autor
10. apr 2012

@lucy125 aj ja idem zajtra na poradňu a som strašne zvedavá, čo mi povie, lebo v poslednej dobe mi tvrdne brucho, ale nejak inak ako predtým, takm som zvedavá, či som sa už neotvorila. no a malá sa nejak pomenej mrvákuje, tak som fakt zvedavá, či je všetko ok.
dobre že spomínaš deckára, to skočím aj ja. a to sa dáva do tehu knižky?? to som nevedela. a zajtra si vypýtam zoznam do nemocnice, nech mi dajú, až nejaký majú.

michelle1984
10. apr 2012

ha, dali mi druhu postel :-P

anulienka_nr
10. apr 2012

@lucy125 Myslela som si že stačí mať pediatra iba osloveného, prekvapilo ma razítko v tehu knižke, kam to tam dávajú?

michelle1984
10. apr 2012

asi ako kde, nam tiez netreba potvrdenie len nahlasit meno pediatricky

anulienka_nr
10. apr 2012

@michelle1984 a nahlasuje sa? v nemocnici?

michelle1984
10. apr 2012

@anulienka_nr jj, ked ides rodit alebo uz porodis. ta ani domov nepustia kym nenahlasis 😀

lucy125
10. apr 2012

@silvia0201 Aj ja som zvedavá čo zajtra moja Dr. aj moj malý sa už dosť málo hýbe ale to je vraj tým, že už má málo miesta a vraj 95% času prespí, tak neviem, zajtra daj vedieť ako si dopadla, aj ja napíšem keď dojdem domov, hádam to bude ok a nebudeme otvorené 😒
@anulienka_nr No akurát som došla od pediatra, dala mi razítko a tel. č. na papierik a to som založila do tehu knižky, vraj keď dojdem z porodnice máme prísť alebo im máme zavolať a oni dojdu k nám domov, malého kuknuť tak som rada, že to ešte existuje, že pediatri chodia aj domov, aby sme tam po príchode z nemocncie nemuseli čakať a neochoreli 😉 😉

anulienka_nr
10. apr 2012

@michelle1984 🙂 nevedela som takéto detaily vyzerám ako Ďuro trulo🙂

anulienka_nr
10. apr 2012

@michelle1984 a napr. prehliadka u zubnika sa ako dokladuje stačí iba potvrdenie odovzdať v siociálnej poisťovni (myslím kvôli príspevku)?

riela
10. apr 2012

@anulienka_nr ahoj, ako sa ti darí? cítiš sa dobre?

michelle1984
10. apr 2012

@anulienka_nr tak ja jak tu lezim tak sa furt daco sestriciek pytam, aj ked z netu daco objednavam. 😀

michelle1984
10. apr 2012

@anulienka_nr eh teraz si ma zaskocila. neviem co myslis. jako pre teba tie 2 povinne kontroly pocas tehu? (ak ano tak mne to moj poslal ze som absolvovala, ja nic)

d.j.
10. apr 2012

ahojte akurat som bola u lekara babo je v poriadku, zodpoveda presne 31t a ma uz 1700g 🙂 takze sa tesim ze rastie a ze mu je dobre, aj ked ja sa citim strasne zle :( za posledny mesiac som schudla 1,5kg. mate tiez niektora takyto problem? je to normalne? lekar mi na to nic nepovedal. dakujem

lucy125
10. apr 2012

@anulienka_nr Ahoj, ako myslíš dokladovanie u zubára?To sa posiela sociálnej poistovni a načo?Ja som myslela, že je to len pre gynekologa, načo je to pre sociálnu? To som ešte nepočula 😒 😒 V piatok idem na druhu tehu prehliadku, tak preto ma to zaujíma 😉 prosím o info. 🙂 🙂

tinuska436
10. apr 2012

Niekto zo Svidníka??? Hmmm

macuka
10. apr 2012

ahojte ja som bola dnes na sone, a moje krasne babo ma uz 1650 a som v 30 tyzdni...asi to je dobre ze? Kolko ma vase, ste niektora v 30 tyzdni? Inak brucho mi tvrdne stale, takze stale musim lezat, a oddychovat,co sa proste neda len tak pri ostatku rodiny atd...Ale snazim sa....Drzte sa vsetky. 🙂

zz134
10. apr 2012

@macuka ahoj ja som v 33 a v 32t mal moj krpec ze 2kg! Koky a ze porodna predpokladana hmotnost 3,7kg...skoro ma piclo.

zz134
10. apr 2012

@anulienka_nr akeho zubara? treba riwesit zubara?

zz134
10. apr 2012

@marianax lambadky maju v Tesco - ja som prikupila cena 7e ...a su vyborneee...v sportovom oddeleni - na cvicenie

silvia0201
autor
10. apr 2012

@lucy125 dám určite vedieť. no ja by som nebola proti, keby som bola už aspoň na 1cm otvorená 😵 aspoň by som vedela, že to už dlho nepotrvá 😀

marianax
10. apr 2012

@tinuska436 jaja 😀 ja som zo Svidnika jemimenky ani som necakala ze sa tu niekto prihlasi zo Svidnika 😀

zz134
10. apr 2012

babky moje ako sa mate? uz sa nam to krati. Pls neviete niektora ako to je o tom pouceni o EPI na Antolskej? treba sa tam objednavat?

marianax
10. apr 2012

@lucy125 ale nie moja nie som pohodacka to sa fakt len zda 😅 ja idem teraz cisarskym tak strach mam fu a aky 😕 aj normalneho porodu som sa bala ale nie az tak brala som to za prirodzene aj ked pri prvom porode som mala nastrich az ku konecniku a ked mal syn 1,4mesiace narodila sa mi dcera bez problemov 😅 ale hovorim ten strach je prirodzeny len si ho velmi nepripustaj mysly na to co bude potom 🙂 😉

marianax
10. apr 2012

@adulka165 ja citim a moj maly cka asi aj 10krat za den zrejme bude riadny hlados 😀 je to normalne moja neboj 😉

marianax
10. apr 2012

@oksi77 😀 toto si napisala uplne super 😀 mas pravdu naladme sa pozitivne a nie zbytocne si strachy robit 😀

tinuska436
10. apr 2012

@marianax je svidník 😉))) aspoň niekto 😉 kedy máte termín?? ja 24.6, al. 30.6 😉)

michelle1984
10. apr 2012

no baby ja som z váš už úplne mimo, budem asi žiadať nový ultrazvuk kde mi ju ešteraz premerajú a odhadnú váhu, lebo som mala pred týždňom 1310 a čo to tu furt čítam, šak ja mám trpaslíka :D

d.j.
10. apr 2012

@macuka Ahoj ja som v 31 a maly ma 1700g takze podobne ako ty 🙂 a tiez brusko tvrdne a tvrdne magnezium nezabera a oddych? to je co 🙂)) drzte sa

chelonka
10. apr 2012

@michelle1984 aleeeee nemáš trpaslíka 😀