icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
10. apr 2012

baby, vy tu viete skoro všetky koľko má vaše bábo g. ja vôbec nič.... musím sa najbližšie spýtať.

keira
10. apr 2012

@d.j. ja sa necitim zle, ale za to som nic nepribrala ...

milacik0106
10. apr 2012

@keira A to sa ti ako podarilo? 🙂

lucy125
10. apr 2012

@michelle1984 No tak to máme obe trpaslíkov, lebo ja som v 31tt bola na poradni a malý mal 1220g 😒 a tu čítam samé vysoké váhy od 1600g vyššie, tak neviem. Už som v 33tt, zajtra bude poradňa tak hádam ho Dr. odváži a dozviem sa, že už riadne pribral, teda v tom dúfam 🙂 🙂

keira
10. apr 2012

@milacik0106 myslela som to tak, ze od poslednej poradne 😀 , cize cca za tri tyzdne som vraj nepribrala

milacik0106
10. apr 2012

@keira ahaaaa už som sa zľakla, že od začiatku tehu 😉 a koľko si celkovo zatiaľ pribrala? ja budem vedieť vo štvrtok - mám poradňu .. zatiaľ to bolo + 10kg

marianax
10. apr 2012

@tinuska436 😀 jake ze kedy mate? dufam ze mi nechces vykat 😀 no ja mam termin na 20teho juna ale pojdem o dva tyzdne skor kvoli cisaraku 😅 a nepozname sa ? fotku mas malu a ja ani cez tie moje okuliare nerozoznam ci ta poznam 😅

chelonka
10. apr 2012

@marianax jeee tak ty budeš mat nakoniec svoju bábiku skor pri sebe jak ja 😀 juuuj ale inak sa nám to už kráááti

chelonka
10. apr 2012

@lucy125 ale neboj tie bábatka máte váhovo stále v norme, neboj nevážia malo v danému týždnu, keby vážili malo, by vás lekari poslali do nemocky na infuzky aby babatka pribrali!!!

marianax
10. apr 2012

Taaak babenky dnes som bola v polsku kupila som nejake vecicky pre maleho ale to naozaj len tak troska este mi toho treba kupit ojoj 😅 ale co je podstatne kociarik mam objednany teda rezervovany a o dva tyzdne ked pride mm by sme mali pre neho ist juj tesim sa je cierno cerveny velmi pekna kombinacia nie je tam ani vela ciernej ani vela cervenej 😀 je to dvojkombinacia teda vanicka a sportiak autosedacku mame tak to nam netrebalo no a je k nemu este taska sietka a plast proti dazdu velky nakupny kosik je lahucky vo vanicke sa da dat babetku aj na sedenie no vytesujem saaaaa 😀 😀 😀 a stal 150ecka 🙂

chelonka
10. apr 2012

@riela neboj ani ja ešte neviem kolko važí moje malé, ale dúfam, že sa to dozviem v pondelok ked pojdem na sono 😀

chelonka
10. apr 2012

@marianax nooo tak super nakup, sieťka - myslíš moskytieru že 😀

marianax
10. apr 2012

@macuka pekneee ja som v 30tt v podstate zajtra alebo napozajtra a na poradnu idem az o tyzden tak potom napisem kolko vazi nas maly 😉

timus252
10. apr 2012

ahojte júnovky 🙂 ako sa máte? Čo ako Vám ide tehulkovanie??? ja idem teraz v piatok na poradňu,dúfam,že bude všetko okej. Bude merať drobca tuším tak uvidíme aký je už veľký. Občas ma pichá v pošve. Aj Vám sa to stáva????

marianax
10. apr 2012

@chelonka 😀 ano ano presne to myslym ved si ma pochopila 😀

lucy125
10. apr 2012

@timus252 no aj mne sa to stáva, že ma občas pichne tam dole 😒 😒 je to dosť nepríjemné a minule ma tam pobolievalo, keď som bola vonku na prechádzke a potom to prešlo.Dúfam, že to nie je nič vážne. 😒 Som rada, že v tom nie som sama, neviem či to nie je tým, že detičky sú už otočené dole hlávkou. 😉

lenca6482
10. apr 2012

no ja som bola dnes v poradni a malicke sa uz otocilo pekne dole hlavickou,tak ma to potesilo:o) a az dnes sme sa dozvedeli ze je to dievcatko 😲 ,zevraj bude mensie ze do tych 3 kil..dnes malo 1500g

zz134
10. apr 2012

@michelle1984 a ja obra 🙂

zz134
10. apr 2012

@marianax to som zvedava na vasu vahu...ja mam fakt asi najvacsie babo z Vas :( kto to vytlaciiiii

marianax
10. apr 2012

@zz134 😀 no ja som tiez riadne zvedava ked tu takto pisete ake su vase babetka ale musim si pockat este tyzden 😅

michelle1984
10. apr 2012

@lenca6482 Gratulujem k dievčatku 🙂

marianax
10. apr 2012

@lenca6482 jeeej super moja tesim sa ze sa princezna ukazala mozes nakupovat 😀

tinuska436
10. apr 2012

@marianax a akú doktorku máš? 😉 ja Magdziakovú. myslím, že nepoznáme, ja som sa do SK privydala len 🙂

d.j.
10. apr 2012

@keira aha, no ja som zo zaciatku priprala uz asi 7kg ale teraz posledne 2 mesiace nic a este ktomu som aj schudla, ale babo rastie tak hadam to bude o.k.

timus252
10. apr 2012

@lucy125 no hej.. aj ja keď dlhšie chodím tam mi tlačí malý na moč.mechúr,občas dakde pichne.... Mám brať magnezko v knižke čo mám že jak som otvorená či čo to je tak tam mám CS- 1b. To som otvorená alebo ako???? ale pán doktor mi nepovedal ,aby som odpočívala alebo niečo podobné,.ale radšej nerobím nič namáhavé,sice to nerobím celé tehu. Jáj som zvedavá na piatok,čo povie doktor. Hádam bude všetko okej,ale podľa mňa hej,treba tomu veriť.
Malý kopká tak hádam je všetko tak jak má byť. Sa teším na jún. Už sa neviem dočkať 🙂
tak ale podľa mňa to pichanie a bolesti čo sú počas tehu sú normálne,veď nosiť dieťa v brušku je dosť namáhavé na náš organizmus . No nie? a kedy máš termín?🙂

lucy125
10. apr 2012

@timus252 Ja mám termín od 29.05.-05.06 😉 😉 tak uvidíme, ale už teraz je malý dole hlávkou a mám skrátený krčok z 3 cm na 1 cm, tak uvidíme, zajtra mám poradňu hádam nebudem ešte otvorená, lebo ešte nemám všetko do porodnice.Aj ja užívam čisté magnesko 835 mg 2x denne ale predtým som brala 3x denne.A ty máš aký termín? Ako sa bude volať malý? 🙂 🙂

oksi77
10. apr 2012

ahojte babenky moje krasne ja idem zajtra na pretoky a som zvedava kolko ma moj trapaslik 😀 naposledy mal okolo pol kila ale to bolo asi v 18t 😒

timus252
10. apr 2012

@lucy125 mno malý sa bude volať Riško 🙂 Po tatovi. joooj tak ty máš skorej ako ja 🙂 ja mám 19.júna ,ale podľa mňa sa to ešte zmení. Uvidíme. No mne doktor nepovedal ,aké magnezko mám brať tak som si kúpila šumivé do vody,ale nedávam si ho každý deň,lebo mám pocit,že ma z toho prehánalo. Vôbec neviem. No potom daj vedieť ako si dopadla na poradni. ja ju mám v piatok. tak ja ešte tiež nemám veľa toho do pôrodnice,ale tak ešteee máme čas.... musí tam ešte byť dva mesiace tak hádam poslúchne 🙂))

riela
11. apr 2012

Dobré ránko!
@chelonka aj ja idem v pondelok 🙂

marianax
11. apr 2012

@tinuska436 ahaa jeej i ja chodim k nej 😀 sila a na druhy tyzden idem k nej na poradnu 🙂