Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@1ivanka1 toto mi presne behá po rozume,kazdy druhý deň ☹ tie obavy vsetky su hrozné ☹
to je nejaky rozdiel? Hmmmmm...tak ja neviem co kedy citim 😀 Dievky aj vy ste tak precitlivene? Ja hrozne...Vcera sme sa s manzelom trosku nezhodli, a uz aj som revala, potom sme sa samozrejme zmierili, vsak sa lubime, ale no jak som ja precitlivena tak to je hruza... 😀
@majussska1812 aj mne..a behalo by mi to asi častejšie ale keďže chodím na Vš občas mi behá po rozume aj škola, ale veru s kombináciou dieťatko + škola..no mám dobré obavy..a ešte ja som typ,lenivec 😖
@macuka no tak ja vzhladom na to že som rak (najcitlivejšie znamenie zo všetkých) som sama o sebe precitlivená, až by som povedala veeeľmi precitlivená, sa mi to zrejme aj na zdravot.stave odráža..a ešte teraz tehu pridáva..tak som precitlivená asi 20 krát násobne 😒 plač je u mňa normálna vec 🙂 teraz sa snazím trošku ovládať, predsa len budem mamou....ale trošku ma trápi to,že moje dievčatko tiež bude rak,,a tí to nemajú v živote ľahké ako vidím podľa seba.. 😖 ale čo už..keď to tak vyšlo...
ahojte ja sa kvam pridam ak mozem...🙂
@anulienka_nr presne ako píšeš s tými korunami 😒 pomaly prichádzam na to, že nebude ani materská ani príspevok pri narodení dieťatka,nakoľko mám reťazový pôrod - teda som doma na rodičovskom a budem rodiť po materskej a neskončenom rodičovskom 😢
uz abi bol jun 🙂 🙂
@gaborova11 asi tak si aj ja vravím 😉 ale potom to pôjde zas tak rýchlo 😒 ,že ani nezbadáme a drobcovia budú mať 3 roky 😉
@mirka1210 to mate pravdu. 🙂 hlavne abi boli zdravi nic im nechibalo bojim sa drzat take male babetko 🙂 vi mate prve ci uz druhe..🙂
@1ivanka1 Vies co..tomu never vobec...je potvrdene, ze toto su hluposti. Poznam ludi co veria v znamenia, a su raci a vobec ani stipka precitlivenosti neni na nich...Jednoducho je to blbost, no ked tomu verime, a pripisujeme velku dolezitost, tak sa nam kadeco deje, to je pravda, lebo sme tomu uverili..Ja som pocula nejeden pripad ako sa ludia riadili horoskopmi, a tak sa zlakli ked ci precitali, ze zaziju nieco strasne, ze sa dostali do paniky, a mnoho krat sa im len koli tomu stali nehody na ceste atd...Ked cloveka ovlada strach je to zle.. Ja si nemyslim, ze to precitlvenie je zo znameni, ale genetika...Rodicia, prarodicia nam zasiali a my sme zdedili tieto veci...Zivot je tazky, ale ja osobne mam skusenost, ze skuskami sa posilnujem, samozrejme ked ich vezmem ako vyzvu na zmenu charakteru...hihi 😀 Ja si aj poplacem, a potom sa zase smejem....
@macuka ahoj, tak to nie je ani moc o odvaznosti. moja dcerka je dost hyperaktivna a aj ked mi moja mama chodi pomahat aspon 2x do tyzdna, lebo este pracuje, tak to je az poobede a manzel chodi domov vecer takze oddychujem az potom. Keby mi chcela aspon spat po obede, ale ked chcem aby zaspala tak ju musim najprv unavit a potom vozit v aute 🙂. co zasa mi nepomaha lebo ked zaspi tak ju z auta vlacim az na prve poschodie do izby :( takze ani tak ani tak ;) Ale neboj neni mi vsetko jedno, kedze pri malej som mala cely cas rizikove tehu a aj v nemocnici som si polezala. inak s tym placom nezavidim, ja byvam strasne ale strasne nervozna ;)
@gaborova11 ahoj moja budeme radi vitaj medzi nami 🙂
@gaborova11 🙂 a kedy mas termin a pohlavie uz viete?
@mirka1210 preco by si nemala dostat prispevok pri narodeni dietatka?ja som tiez tak isto a hovorili mi ze ho dostanem
@gaborova11 ahoj moja budeme radi vitaj medzi nami 🙂
@d.j. juuuuj tak to mas náročné..Ja mozem lezat, lebo mi chodi pomahat kamoska, takych ludi je malo na svete, ale obe sme veriace, takze vieme komu sluzime, a ze to robime z lasky, aj ja jej pomaham ked ona zase potrebuje pomoc..Inak so svokrovcami a ich pomocou velmi neratame, lebo moja svokra nam vzdy robi poriadky ked pride k nam a to ja neznasam lebo to sa lahko zneuzije..Mne inak strasne tvrdne brucho ked stojim, chodim, a aj ked sedim.. a inak tiez som obcas nervozna, ale az agresivna, co neznasam u seba, aj u inych...Tehotenstvo je tazke, nervy su velmi zatazene, ale ked vybuchnem na rodinu omluvim sa, a nijak to nezlahcujem, lebo clovek sa ma ovladat aby neranil inych...No nie sme dokonali, a aspom ze to PREPAC clovek moze povedat a objat a dat pusu. 😉 Nech sa Ti dari velmi ti prajem aby si to vydrzala, a aby si mala aj pomoc, neni to lahke bez pomoci, no vdaka Bohu aj za tu tvoju maminku a ze si aspon vtedy oddychnes... 🙂
ahoooje.
tak ja som dneska bola trocha nakupovať s kamoškou. oplieskala som 60 éčiek, čo mi drahý nechal na postieľku 😅
@silvia0201 to je normálne, nič nekúpiš a zrazu prázdna peňaženka alebo bankový účet...to poznám 😅
@kika1111 to pozná asi každá z nás, ale ja som dneska KONEČNE!!! nakúpila veci do pôrodnice. jak na malú, tak na seba. ešte budem musieť zohnať odsávačku na mlieko, čo dosť pochybuujem, že ju využijem, tak ako kojenecké podprdy, čo som dneska kúpila 😵
@silvia0201 no mne do tej tašky tiež chýba odsávačka...a ešte musím kúpiť aj tie podprsenky, ale to si nechávam až na záver - neviem ako budem do júna vyzerať tu hore... a tiež mám obavy, že to budu zbytočne vyhodené peniaze.. 😨

@oktavia Ja sem tam cítim tvrdnutie, ale všimla som si, že to vždy vtedy, keď veľa chodím, alebo sa namáham alebo som nervózna. Doktorka mi však povedala, že je všetko ok, že nie som otvorená a že to môže byť aj z toho, že sa bábo vystiera. Koľko Ti to trvá ak to cítiš?