Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 skrátka, zo začiatku ma ani nenapadlo, že by sme na ten príspevok nemali nárok, a tak som sa tak ukľudnila,že dám na knižku a každý mesiac po troške utratím na mliečko a plienky 😉 lebo pri poslednej to bolo mesačne skoro 100EUR len na tieto dve najzákladnejšie veci 😒 poznáš,veď už deculko máš...a o oblečení,kozmetike...to sa dá nejako uskromniť,poriešiť lacnejšou,alebo dostanešpo niekom oblečko,máš po staršom,kúpiš na bazári...takže,keď som začala čítať tie stránky a infá o tých 270 dňoch....odrazu toho bolo na mňa veľa,skrátka tých peniažkov nie je veľa ale veľa ich treba 😒 tak som bola z toho taká ubitá,že čo ako to zvládnem...aspoň kým budem môcť nejakú tú korunku domov doniesť aj ja,takže ak platí tá stránka čo si dala,veľmi by mi odľahlo 😉 peniaze nie sú najdôležitejšie v mojom živote,ale človek ich potrebuje,najmä pre deti 🙂
@monuska342 ja som rodila naposledy v 2009 a vtedy mala nárok len tá mamička na tento príspevok,ktorá mala nárok na materské 😒 preto som si to asi vždy zle hľadala na internete,lebo som išla na to cez to materské a to mi vyhadzovalo,že nemám nárok a tak sa mi podvedome vybavila táto podmienka z 2009 😒 takže ak som ťa zmiatla prepáč a veľmi pekne ďakujem,za info....je mi ľahšie,upokojila som sa dosť 😉
Baby tak mi uz sme sa konecne s drahym dohodli na mene najprv sme chceli stale Mateja,Sebastiana,Tibora, a nakoniec chceme dat meno Damián 🙂
Dnes som nechapala co mi drobec robi v bruchu tak mi skakalo stale, naposledy bol dolu hlavickou,ale myslim,že uz sa veľa krat pretocil. Uvidím v utorok. Ešte keby nemam stale taký vytok,denno denne musim nosiť intimky ☹ už mi stoho hrabe. Vždy to v poradni hovorím doktorovi,hovoril,že to je v poriadku pokial neni hnedý,krvavý,nesvrbi,nezapacha.len už sa citim tak blbo,aj dráhy hovoril,ze ho má po sexe ako snehuliak 🙂 a čo zato mozem ☹ máte aj vy taký problém?
@majussska1812 Ahoj aj ja som mala výtok, priesvitný, nebolel, nezapáchal nič, Dr. mi urobila ster a vyšiel z toho Streptoko a Garnela Vaginalis ☹ ☹ tak sa čudujem, že Dr. ti neurobí výter.Ja som hneď dostala antibiotika a tabletky na vkladanie, tak neviem a ešte k tomu sex? by som sa bála, že nakazím manžela, neviem teda, byť tebou už len z mojej vlastnej skusenosti, by som volila výter ak bude negativ.tak budeš kludnejšia.
@majussska1812 Aj ja som nosila intimky, asi 7 denne, keď som to povedala, Dr. tak sa zhrozila a urobila kultiváciu hneď. 😒 😒
@lucy125 asi mu teda poviem,a ved mu to vždy hovorim,lenze ja som brala dlho aj antibiotika koli toxoplazme :( tak hovoril ,že to môže byt aj stoho dal mi vag.čipky na preliecenie...
@majussska1812 No ja by som ho donutila urobiť mi pre istotu ster a nespoliehať sa len na to, že to može byť z ATB. 😒 Aspoň ja som dopadla ako som ti napísala.Držím palce, aby to bolo všetko ok. 😉 😉
@lucy125 dakujem 🙂 dám vediet potom
@gaborova11 no ja som len v 30tt mne tu ukazuje o tyzden viac 🙂 neviem kedy sa nachystam ale pomaly by som uz aj mohla zacat lebo potom bude toho veela naraz 😅 na cisarak idem kvoli srdiecku nemozem tlacit 🙂 no a maly sa bude volat Lukaško 🙂
@mirka1210 chuda ☹ ja ti verim ze si sa snazila ako si mohla moja sesternica nemala mlieko vobec teda vobec jej neprislo obidve dcery boli od zaciatku na flaske to som tomu nechcela verit ale je to proste tak neviem ci je to hormonami ci cim ale je mi luto zien ktore by kojili a nemozu uvidime ako sa to nam podari kedze idem cisarakom 😕
Dobré ráno!
hlásim sa ešte z postele, vylihujem 🙂. už sa mi tak ľahko nevstáva ako pred mesiacom, dvoma. v noci som sa zobudila na to, že mám celú pravú ruku stŕpnutú.
baby, čo sa chystáte dnes variť? dajte nejakú inšpiráciu 🙂
@silvia0201 ja som ti tiez velmi vdacna moja za toto forum neskutocne sa na vas kazdy den tesim ze kto co ma nove a ako sa mate je to akoby sme sa niekde stretli a pokecali si 🙂 a ako sa mas a malinka ? 🙂
@riela dobre ranko moja aj ja som dnes vstala s tym ze mam ruky potrpnute neviem ako som spala a brucho som mala tak tvrde ako kamen a to prvy krat mi az takto stvrdlo normalne som sa na to zobudila 😖 ale vcera som dost pochodila po meste az sa mi hlava tocila vecer som uz o 8mej lahala do postele ....co varit hm vecna dilema nasa ja jak rozmyslam tak rozmyslam nic ma nenapada ale fakt nic 😒
@riela dobré ranko 🙂 aj ja este vylihujem 🙂 mala som raňajky do postele smotanovu torticku no mnam 🙂) a drahy mi hovoril,že mi ide pomôcť upratať,nech sa nenamaham,tak som zvedava,minulu sobotu mi povysaval 🙂 je to mile,musím to využiť potom nato budem sama 🙂
@marianax celkom dobre, ďakujem za opýtanie. a ty?? malá ja dúfam ok, tancuje v bruchu, akoby ju zato platili 🙂 ako som už písala, pomaly dávame veci dokopy, aby sme náhodou neostali prekvapený 😅 čo ma teší, tie najdrahšie položky už máme z krku.
chcem sa ešte opýtať, či náhodou neviete čo je s indys?? tuším takýto nick mala. dávno sa tu neozvala.
@silvia0201 to som rada moja 🙂 ja som si vcera urobila radost ked som malemu kupila par veciciek zo sekaca 😀 tiez podskakuje niekedy som az unavena z toho ale to je uplne v poriadku len nech si pekne kopka vtedy som spokojna 🙂 a uz aj prisla na to co dnes varit budu brindzove halusky 😅 pekny dnik moja a oddychuj 😉
@marianax ako tebe dobre, že vieš čo variť. u mňa je to večná dilema... ale niečo budem musieť vymyslieť. aj tebe pekný dník a tiež sa šetri. ja sa snažím... preto som niekedy lenivá ako voš 😝
@marianax našťastie som si ju druhou rukou rozmasírovala, lebo mi lietala ako keby už nepatrila ku mne🙂. ani mňa nič nenapadá, čakám čo napíše @silvia0201, tá má vždy pripravené čo mi chutí 🙂
@majussska1812 to by som aj ja brala na raňajky aj ten servis. len moja polovička vždy spí oveľa dlhšie ako ja. robila som si šunkový chleba, potom som šunku vyhodila. bola už skysnutá 😖 , tak len maslo s rajčinou mi ostalo na chlebe. ale aj to mi chutilo 🙂 .
@riela 😀 😀 😀 😀 😀 asi som ťa nepotešila čo???
@silvia0201 že voš, veď v záhrade robíš, varíš samé lahôdky svojim chlapom, veci máš už pripravené, nebuď taká sebakritická, ja som potom ultravoš.
veru, všimla som si, indys tu dlho nebola.
@indys, kde si?
@silvia0201 ale ved ja som stale leniva moooja ojoooooj ale potom sa nejak nakopnem a hlavne ked si pustim hudbicku ta ma vie nakopnut 😀

@gaborova11 presne,si moja krvná skupina 😀 ale Mareka nemchcem kvôli psych.bloku 😒 suseda,ktorá ma zo srdca neznáša aj so svojím synom,ktorý sa volá Marek - inak krásne meno,ale ja si vždy vybavím ich 😢 a Mateja máme v rodine a muž ho aj tak neschválil 😒