Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@bambulka248 Ja už som na 98% zbalená, včera som dokupila posledné veci do porodnice 😉 😉 ešte nejaké látkové plienky, mne zdrav. nohavičky, vložky, pre malého kvapky do očí, lieh ,Espumisan a pod.Ešte mi v taške chýbaju papiere, ako občianksy, zdrav. kartičky a sobášny list a moje kozmet. veci, ktoré denne používam, inak mám asi všetko.Ako si na tom ty? 🙂 🙂
@lucy125 ja este nemam nic 🙂 pre maleho je doma uz nachystane vsetko tak sa teraz chystam na tasku do porodnice. No ani neviem co si tam zbalit. Nemas nahodou nejaky zoznam?
@bambulka248 Jasné, že mám zoznam, podla neho som sa aj riadila 😉 😉 Prepošlem ti dnes na IP, ok? 🙂 🙂
@lucy125 dakujem 🙂 si zlata. cez vikend sa chystame nakupovat tak budem mat podla coho 🙂 tesim sa
@bambulka248 Už ho máš v pošte,ja som tiež nakupovala len podla neho, to je zoznam z našej porodnice v TO, potom daj vedieť ako sa ti páči, ok? 😉 😉
@lucy125 dakujem je super 🙂 velmi si mi pomohla
@bambulka248 Som rada 🙂 🙂 nech sa ti podla neho dobre nakupuje, podla mńa je dosť dobrý a prehľadný. 😀 😀
@bambulka248 A kedy máš termín? Ja 29.05.-05.06. ale idem asi sekciou, lebo pred týždńom bol malý, KP-dole riťkou, ale hádam sa pretočí spať.Dalšiu poradňu mám v pondelok, ale moja Dr. hovorila, že je asi jedno ako bude otočený, lebo u nás porodnici ukončuju 1. graviditu po umelom a ja som po umelom sekciou, tak som zvedavá ako sa vyjadrí k tomu moja Dr. v pondelok.Aké ste vybrali meno? My budeme mať chlapčeka Martinka 😀 😀
Kočky kde ste kupovali plienky Pampers, neviete kde sú najlacnejšie?A ktoré ste kúpili New Baby alebo Premium Care?
@lucy125 ja mam termin 28.06. vo stvrtok idem na ultrazvuk tak som zvedava ako sa ten moj chlapcisko ma. Budeme mat lukaska. dufam ze bude otoceny dobre aj ked neviem co je horsie ci sekcia alebo normalny porod no asi si to tak ci tak vytrpim 🙂 Ako casto ti drobec kope? Moj ma niekedy aj tri dni take ze rano par krat kopne a potom ho uz citim len par krat za den. Ale zase niekedy naopak dobiedza cely den.
@bambulka248 Ja som na tom tak isto s tým kopaním, najčastejšie kope, keď som v klude, keď niečo robím, tak asi spí a necítim ho už tak moc.Sem tam ho skontrolujem či je ok, že mu zaklopem na bruško 😀 😀 a keď sa začne mrviť a kopať tak som spokojnejšia. 🙂 🙂 Veru odtrpíme si to, tak či tak, pri normálnom porode, to človek odtrpí hneď po cisárskom potom, keď budem mať rozrezané brucho ☹ ☹
@anulienka_nr Ja mám Pampers Sleap and Play na novorodencov a stál ma balíček asi pred mesiacom okolo 10€ v drogérii 101 🙂 🙂
@lucy125 to sú 2 na 3-6kg?
@lucy125 to som rada ze niesom sama. Asi na tom nieco bude ze chlapci su lenivy 🙂 No najhorsie je ked niekto trpi 10 kontrakcii a potom nakoniec musi aj tak na sekciu. No uz to budeme musiet zvladnut. Ked islo dnu, pojde aj von 😀
@anulienka_nr Myslím, že hej, také som kupovala 🙂 🙂
@lucy125 myslela som 10 hodin kontrakcii
@bambulka248 ja uz by som si mala, ale volako sa k tomu nemam...Hovorim si ze je cas 😀 Nemam ani perinku, kocik mi pride asi zajtra, dupacky mam ledva dvoje, cumel ziadny, proste skoro nic..Musime sa s manzelom pohnut..Chcela som este posteilku natriet na bielo, mam po dcerke drevenu postielku, ale paci sa mi velmi biely nabytok, takze sa chystame to natriet akrylom nejakym bielym..A ty uz mas vsetko?
@bambulka248 No však to, nezostane tam navždy, nejako to von ísť musí, nie?Už máš aj kočík, postielku, vaničku atď? My hej, včera som dokupila posledné veci ako podložku do vaničky, ešte nejaké plienky látkové, dva podbradníky, plachtu na matrac a pod.Už nám chýba len monitor dychu a jedna osuška ešte, to má čas aj v máji, kupiť.Inak mám skoro všetko oprané aj ožehlené, zajtra dožehlím posledné kusy ešte 🙂 🙂
@bambulka248 ja som mala 7 hodim kontrakcie, a az po nich mi pichli epidural...nechali ma trapit. po 5 hodinach od vtedy ako mi pichli epidural sa narodila malá... 😕 Dlllllho som rodila, ale pocula som ze aj dlhsie rodia zeny..
@macuka my tiez natierame postielku na bielo 🙂 mame doma pouzitu tak som ju zobrala k nasim na dedinu a poctivo natierame 🙂 Pre babo mam uz vsetko nachystane. Uz len na tej postielke sa pracuje. Pre seba nemam vobec nic. som vcera bola v lidli na tie materske podprsenky a prisla som domov len s trickom a leginami. totalne uz boli vypredany :(
@bambulka248 ja este nie ...Ty ano?
@lucy125 No uz mam vsetko. teraz periem a zehlim 🙂 Uz len tu tasku do porodnice a doladit drobnosti. Sme objednali take drevene pismenka na dvere ze Lukasko tak cakam keddy to pride. Nevieme sa dockat 🙂 A zohnala som taky detsky plagat na stenu, tak sme objednali ram... tiez cakam 🙂 a musime zavesit policku atd. len cakame na znameho on ma vrtacku na panely 😀
@zz134 pre babo uz mam vsetko, ale do porodnice este nemam nic ani kupene. Cez vikend sa chystame s muzickom do nr na nakupy tak sa budem citit lepsie ked budem mat veci doma. Clovek nikdy nevie a keby sa nahodou nieco stalo ja nemam ani papuce 😀
@bambulka248 Aj my sme boli včera v Lidli, tiež som si kupila len ružovu tuniku, všetko bolo vypradané, ešte aj tá tunika bola posledná.Po mne došli ďalšie tehulky, ale odišli na prázdno, ani legíny, ani nič tam už nebolo, proste otras. 😒 😒 Ale toto sa mi v Lidli stáva bežne, nejaká akcia a ludia sa už idu zblázniť za tým.Ja som si včera kupila matersku odprdu už tretiu, v meste a chcela som v Lidli tu nočnu košelu na gombíky a nič, otrasné niečo veru. ☹ ☹ No aj ja žehlím a periem tašku mám na 98% zbalenu už. 😉 😉

baby a uz si chystate aj tasky do porodnice?