icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
19. apr 2012

@lucy125 to si koľko cvakala za toto??a kde si objednávala, hoď link 😅

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Myslíš tieto plienočky? Od jednej holky tu z MK-Neitkay, je to sada pre chlapca, 5 ks plienočiek a 7 vkladaček ma s poštovným vyšlo 31,60€ tuším.Link nemám, idem ešte niečo kuk, hneď ti odpíšem 😉

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Choď sem na Shopy a nájdi si meno tej holky 🙂 🙂 alebo podla moderných látkových plienočiek sa riaď su tam všelijaké, aj na kusy, aj sady. 😉

silvia0201
autor
19. apr 2012

@lucy125 díky. nevieš, či sa dajú vkladať aj obyčajné plienky??

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Obyčajné asi nie, to by bol moc velký batožtek 😀 😀 😀 Tie vkladačky tam idu, dnes som to podrobne skumala 🙂 🙂 aj som ich oprala.Jedna vkladačka 3 vrstvová tam ide stojí od 2€ hore, ako kde, ako ktorá.Našla si tu holku s tými plienkami? 🙂 🙂

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Inak monuska342 je na to expert, poslala mi link, aj na látkovanie-skladanie plienok, ale som z toho jeleň.Ona je expert na všetky druhy takýchto plienok, ako som dnes zistila, len som čumela, čo všetko neviem a nepoznám 😕 😕 😕

monuska342
19. apr 2012

@lucy125 stvorcove sa skladaju do vrchnych nohaviciek mozes si vybrat ci pul vlnene alebo flisove....gumenne sa uz nepouzivaju iba ak na pampersku 🙂
jeeej tieto poznam ja mam take dve taku hviezdickovu ibaze mam tie hviezdicky zelene su celkom fajn len vkladacka je slabsia tak som ju vymenila za bambus 🙂 ale mas ich malinko ak chces davat iba kapsovky potrebujes ich aspon 30 😉 preto ja kombinujem aj zo stvorcami a nohavickovymi lebo tuto plienocku po pocikani musis menit celu....su to kapsove plienky 🙂 a na noc budes co davat?ja mam bambusove nohavickove plienky a navrch vlniaciky 😀

silvia0201
autor
19. apr 2012

@lucy125 ešte nie. ja to budem podrobnejšie skúmať zajtra. dneska sa mi moc už nechce. čakám na Ordináciu, tak zabíjam takto čas.

lucy125
19. apr 2012

@monuska342 Však ja chcem ešte nejaké dokupiť toto bola len prvá várka, ja budem používa´t aj tieto, aj klasické štvorcové, aj jednorázovky, ako kedy a kde, podla situácie a možností. 😎 😎 teda ja zíram 😨 😨 neviem čo na noc, čo su to vlniačiky?Tieto plienky po pocikaní, musím vymeniť celé, akože aj vkladačku aj plienkové nohavičky? 😨 😨

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Aj ja čakám na Ordináciu, inak som ti to kukla, cho´d potom sem na Mk na Profesionáli, tam su plienky a tam tri holky, jedna z nich je Neitkay, od nej mám objednané. 🙂 🙂

majam27
19. apr 2012

fuha no pekne a musis ist cisarakom, ci chces ist? no pekne teda ja mam termin na 10 juna 🙂

majam27
19. apr 2012

@marianax fuha a musis ist cisarakom ci chces ist? no ja mam termin 10. juna 🙂

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 kukni toto odtial to mám objednané 🙂 🙂 farebnysvetplienok@gmail.com

silvia0201
autor
19. apr 2012

@lucy125 ale dobre to dosrali s tou farmou. taká som nasratá.... ok. kuknem 😉

lucy125
19. apr 2012

@silvia0201 Veru tak, najprv mali da´t zabehaný seriál a potom tu idotinu, inak to neviem ani nazvať 😖 😖 .Trápny su tam všetci, človek aby bol do polnoci hore, kvoli seriálu, tiež ma to serie riadne. 😖 😖

monuska342
19. apr 2012

@lucy125 tieto co mas ty sa volaju kapsove plienky vkladacku vlozis dovnutra takze dieta ty opiska a okaka aj ten vrch takze ich musis po pouzity dat oprat ak by si chcela pouzivat stvorce tak odporucam skladat ten novosklad v pohode sa to zachvilku naucis a navrch si kup pul nohavicky tu budes menit iba stvorce a nohavicky iba ak budu vlhke alebo okakane takze setris peniazky 😎 vlniaciky su najzdravsi sposob prebalovania ja ich davam na noc na nohavickove plienky...nohavickove plienky su take ktore potrebuju navrch este nejaku nohavicky alebo vlniaciky ale su najlepsie save preto ich davam na noc...mas v tom asi chaos ze? 😅

lucy125
19. apr 2012

@monuska342 No riadny chaos teda 😅 😅 😅 😅 Pul nohavičky? A ja som si myslela, že všetky su rovnaké, len v značke a cene je rozdiel, ale zisťujem že nie je. 😨 😨 😨 Vlniačiky a pul nohavičky vyzeraju tak to isto? No ten novosklad, z toho som debil, to by som potrebovala normálne ukázať nie len z obrázkov, sila teda! 😲 😲

monuska342
19. apr 2012

@lucy125 nevyzeraju tak isto je v nich velky rozdiel pozri par stran dozadu kde som ty dala tie linky uvidis ako vyzeraju 🙂 neboj je to lahke len skusaj a prides nato aj ja som to zo zaciatku nevedela a naucila som sa...keby si byvala blizsie tak by som ty poukazovala svoju vybavicku 🙂

macuka
19. apr 2012

@vlnka81 ano mas uplnu pravdu co pises, musis byt zlatá žienka..juj skoda, ze tu nemam taku kamosku.. 😀 Moja dcerka je v najlepsej opatere, a uz to vidim ze sa jej nic nestalo je to ze sa za nu vela modlime a verime Boziu moc nad vsetkym co by nas chcelo znicit..Ale je dobre, ze toto ide na svetlo, a prosim daj mi aj ty vediet co este objavis..Ja som uz pevne rozhodnuta a informujem dalsie kamosky atd...Myslim na Teba tiez, a nech vas Boh ochranuje..zase sa ozvi

lucy125
19. apr 2012

@monuska342 No vyskušam to, a zajtra to pokukám 🙂 🙂 hádam sa mi ten chaos v hlave zmenší, ráno mudrejšie večera 🙂 🙂

macuka
19. apr 2012

@lucy125 no vies ked som rodila moju Dany pred 6 rokmi, mal byt pri porode, a isiel oslavovat narodeniny 😀 ...Odvtedy to mam v pamäti koli mojej malej...On je podla mna trosku divny, nedava najavo emocie, mozno ho nieco trapi..Ma taky odmietavy postoj ale pritom viem ze je dobry odbornik, ale je riadne zatajeny...Co ja viem co sa mu stalo, ze je taky..Pritom ho poznam lebo moja rodina -teta s nim chodila do skoly..Preto som mu aj dala vinko, ze ho viac poznam,chcela som si ho uctit...No co, nevadi, aj taki su ludia uzavreti... 😉

macuka
19. apr 2012

@marianax 😀 dufam ze sa mylis s tou obalockou....Ale viem ako to dnes chodi, ale tak neviem ozaj neviem aky je on...Bolo mi hrozne trapne, ale ked si vezmem jeho jednanie vzdy ked pridem do poradne, tak je rovnaky. Malo kedy ma nejaku dobru naladu, tak ja neviem cim prechadza...Ved prave, nezmeral mi hemoglobin, tak neviem, ani mi neodpovedal, ked som sa ho pytala, ci mam zle zelezo.... ☹ Som smutna

macuka
19. apr 2012

@vlnka81 keby si videla jak sa červenám ked ani na mna nekukol, asi nevedel co ma robit, ved ale musi dostavat ako uctu alebo vdaku hocico...Ja som ucitelka, a tiez prijmem z radostou a vdakou dary na konci roku, alebo po koncerte od dwti, rodicov 😀 ...By som sa trapne citila keby ze ich s tym poslem domov alebo sa ledva na nich pozriem..

macuka
19. apr 2012

@vlnka81 pocuj vlnka aj ostatne zienky co sa zaujimate o ockovanie tu su dalsie videa a clanky...
http://www.rizikaockovania.sk/

macuka
19. apr 2012

VLNKA este toto...píše lekárka studovana,,,
http://www.slobodavockovani.sk/news/ad-mudr-mar...

macuka
19. apr 2012

mýty o očkovaní.....
http://www.nefdesante.sk/nebezpecenstvo-ockovan... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

riela
20. apr 2012

Dobré ránko!
Konečne piatok 🙂

marianax
20. apr 2012

@macuka no teda je to fakt smutne ze sa takto sprava lekar akoby tam v tej svojej praci bol nasilu a aj ju robil nasilu 😒

marianax
20. apr 2012

@majam27 nie musim ist kvoli srdiecku nemozem tlacit ale nejak sa uz na to pripravujem hlavne psychycky 😅

macuka
20. apr 2012

@marianax hmmmmm je to neprijemne, ako hovoris, ale nesudim ho. Neviem ozaj cim ide, pred 6 rokmi mi taky nepripadal..Tak neviem co sa stalo. Niekedy clovek nieco zle prezije, alebo preziva a nevie si sam pomoct..Trebars doktori co vykonavaju potraty nechcenych deti musia byt podla mna tym ovplyvneni psychicky, ved na jednej strane napomahaju zivotu a spolupracuju s Bozim planom naplnat zem, a na druhej strane pomahaju k vrazdam zenam ktore deticky neprijmu a nechcu..Myslim ze to musi byt strasne a pokial lekar nevie, ze to moze odmietnut a nerobit, tak sa v tom motá a zatazuje ho to a ani nemusi o tom vediet ze ho to tlačí...My ludia niekedy nevieme rozoznat dobro od zla, to je fakt. 😕