Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@michelle1984 myslim,že to neni až take vazne,tvrdlo mi stale brucho a mala som bolesti,tak mi dali infuzky ,este je cas,maly vyzerá na 33 týždeň podľa ultrazvuku má 2094g. 🙂 hadam to bude dobre.v akej nemocke lezis? Náhodou si neni v TN?.
@majussska1812 nie nie, ja som v BA. To je dobre ak to neni vážne 🙂 nebudeš tam potom dlho 😉
@majussska1812 čo to tu čítam, už si v nemocnici? drobček nech sa ešte neponáhľa, veru má ešte dosť času.
ja mám termín vypočítaný o deň po tebe na 17. júna - a v pondelok mi povedali, že má 2055 g. máme skoro rovnako "ťažké" bábätká.
@anika159, tak si prvý oficiálny deň oslávila prácou 🙂?
@oksi77 skoro sa uzdrav!
babuľky, pijete niektorá tehotenský čaj? ja som si včera dala asi 3 deci po prvý krát a také pohyby to dieťa moje v bruchu začalo vykonávať až som sa zľakla
@michelle1984 ja neviem ci tu vôbec zaspim,je mi tak uz smutno za priatelom ☹ Juj velmi.
@riela no ved preto som tu,nech sa neponáhľa. 🙂 este ma casu dost 🙂 len dúfam,ze tu dlho nebudem.
@majussska1812 držím palce, nech si čo najskôr doma.
@oksi77 som zvedavá 🙂, budem nakúkať do témy...
@anika159 tak už budete nachystaní. ja by som zajtra chcela ísť objednať prebaľovaciu komodu, dodacia lehota je 4-6 týždňov. Juj, myslela som že - prídem, zaplatím , odnesiem...Neviem prečo u nás všetko tak dlho trvá ☹ .2
@lucy125, @anika159 aké dobrotky 🙂, ja som si dala praženicu a teraz som dojedla karamelové sušienky. ja mám dnes taký fastfood 🙂
@riela ja som si objednala ale mala som ju celkom rychlo pozri pali-hana aha teda no uz mas objenanetak nic my uz toto mame asi dva tyzdne ale je to stale v krabiciach... Verim ze tento alebo buuci tyzden to poskladame🙂 ja niekedy ked vidim toe moje kombinacie jedla tak sama zo seba nechapem
@majussska1812 to viem presne ako sa cítiš 😢
@1ivanka1 ahoj...No riesime tu ockovania detí..TBC uz nie je povinna, a teda to nemusis riesit, a teraz ozaj neviem ani ktore su povinne a ktore nie, ide o to, ze ziadne z nich nie su zarukou, ze dieta neochorie, ak by nejak bolo v styku s nakazou, jedna kamaratka mi hovorila, ze po ockovani TBC do roka ako dieta dostala tuberkulozu...Tie vakciny sa vyrabaju v zvieratach, ci embryach a okrem toho ze tie vakciny sa vyrabaju neetickym sposobom, su aj velmi nebezpecne, su to nervove jedy, obsahuju skodliviny, tazke kovy ktore totalne naburavaju imunitny, nervovy system dietata, a sposobuju mnohe vazne a neliecitelne nemoci ako cukrovka, astma, dokonca autizmus..Vsetky pripady su potlacovane, a ututlavane, aby biznis s ockovanim pretrvaval, ostatne to mame pri vsetkom na tomto svete...Su hajzli ktorým ide o peniaze, a su Ludia ktorym zalezi na ludoch a maju svedomie v poriadku....Ja ti dam len jeden link, a vypocuj si, nie je to dlhe a potom sa sama rozhodni ako sa rozhodnes aj za svoje babatko, lebo ono sa branit nevie, a ja ti len poviem, ze ti co neockuju tych je uz vela, coraz viac ludia vedia, o com je ockovaci priemysel, takze len do toho informuj sa, citaj, a venuj sa tomu lebo ide o tvoje dietatko...Su mnohi smutni rodicia na svete ktori stratili deti, a teraz im chodia na hroby davat kvety, lebo ich organizmus nevydrzal ockovanie..Budu aj taki co ti povedia, ze to neriesia, ze ich deti su zdrave atd, ale to predsa vies, ze toho koho problemy netlacia sa nezaujima o problemy inych, a tych rodicov co placu nad tym ako poskodili ich bábatká a teraz bojuju proti tymto svinstvam..Ja sama mam dcerku ktorej kadeco zistuju teraz, a som si ista, ze nema po kom mat taketo problemy...Ide o to, ze ak kadeco zdedime po rodinach, a ked este vniknu do tela babatiek taketo jedy, znasobia sa problemy niekolko krat a pribudnu dalsie horsie, aj ked maminy koja kolko vladzu....
prednaska Petekovej E.
http://blip.tv/durino/impfung-sinn-oder-unsinn-...
Obchod zo strachom- pozri aj dole pod videom co pisu postihnuti rodicia, alebo ludia co su poskodeni nasledkami.
http://www.ta3.com/clanok/13016/obchod-so-strac...
@anika159 Ok, ďakujem zajtra to stačí 😉 😉 😉 No ja varím a pečiem od kedy som sa vydala, teraz v máji to bude 5 rokov a vačšinou improvizujeme 😀 😀 😀 takže keď robím aj nejaký nový recept, tak to urobím celkom inak, alebo tam dám aj niečo, čo tam nie je.Variť a piec´t ma celkom baví 😉 😉 pečiem radšej ako varím, ale aj varenie je fajn, niekedy mám pocit, že varíme doma lepšie ako naši,ale asi je to aj tým, že manžel je vyučený kuchár, aj keď kuchára nikdy nerobil, ale ide mu to, takže keď som bola v nemocke alebo som chorá, variť mu vobec nerobí problémy 🙂 🙂 🙂
@lucy125 to mas super🙂 ja varim len asi rok... Vyvinula aok si ale taku vlastnost... Nejem maso. Moj drahy no tak ked varim maso prenho , teda presnejsie skusam varit, nikdy neochutnavm...musi si to zvycajne doolit ale vzdy to zjedol🙂)) ja sa snazim stale varit predovsetkm zdravo mam nadtudovanych milion priruciek o stravovani velmi ma to bavi🙂

Ahojte vas sa docitat nie je jednoduche ked je clovek dva dni mimo...ja som oddnes na materskej oficialne...tak som do prace sla az poobede hihihi... Ma mrzi ze tu citam ze vas tu tolko lezi v nemocnici drzim vam palce🙂