Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@anika159 No my maso papáme 🙂 🙂 🙂 nemáme s tým problém, ja si neviem bez neho život predstaviť, myslím bez maska, ale zase, niekedy ho mať nemusím ale moj je masožravec 🙂 🙂 🙂 No u nás by som aj zdravo, ale u drahého nehrozí 😀 😀 😀 takže tak normálne, nie nezdravo, ale klasicky 🙂 🙂 🙂
@majussska1812 uf moja zlata drzkaj sa nam myslyme na teba.....
@riela Pri nových receptoch aj ja vážim, ale improvizujem 😉 😉 pri starých hádžem suroviny od oka a ešte nič nešlo do koša, jedine pár koláčov ale to som zistila, že boli zle recepty napísané, lebo švagriná aj mama maju rovnaké knihy a v tej istej knihe, bol rovnaký recept napísaný inak, myslím, iné suroviny, inak my vyšlo všetko 🙂 🙂 Akurát drahý doluje tie muffinky čo som piekla 😀 😀 😀
@marianax dakujem moja 🙂
aha, tak teda drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo 😉
No ja neviem ale budem musiet zrejme v pondelok sa nahlasit mojej alergologicke lebo takto nemozem existovat mozno budem moct aspon ten nasonex sice len ten som brala pred tehu ale pomahal mi ☹ dnes som uz uplne ze hotova ☹
@vlnka81 ano mas pravdu som hlupucka ze takto dovolujem no ked prisla pre dceru suseda videla ze mi ani do reci nie je zobrala moju Emmku na hodinu k nej 🙂 ale to nechcem aby tak bolo nehovorim niekedy sa navstivit ale toto je uz vela no co vies mozno naberiem odvahu a poviem jej nieco 😅
@marianax jasne 🙂 , máš dobré srdce, len si ho chráň 🙂 .
niektorí ľudia (nehovorím že tvoji susedia) už potom nepoznajú mieru a začnú využívať dobrotu druhých. ja mám oproti takú susedku, starú pani. najprv to mi doneste z lekárne, raz desať eur požičajte, potom dvadsať eur požičajte. To by bolo OK, lekáreň mám po ceste, peniaze vždy vrátila. potom raz zaťukala, že ju treba odviezť na omšu v sobotu poobede. mali k nám prísť na návštevu moje krsniatka s rodičmi, tak vravím, nehnevajte sa, dnes vám nepomôžem, nejde to.
bola to omša za jej zomrelého manžela. ešte mi povedala, že príde na ňu aj manželova sestra s mužom. tak sa pýtam, či ju oni nemôžu prísť zobrať autom. veď je to 5 minút od kostola. tak potom si spomenula, že si môže zavolať aj ich na odvoz... no a najlepšie bolo, že o pár dní po tomto rozhovore - idem domov, vidím ju vonku pred vchodom a keď ma zbadala, rýchlo sa išla schovať za dom. a odvtedy sa mi vyhýba.
@vlnka81 no uznaj nie, manžel v zahraničí, 4 deti doma, piate na ceste - sama je na všetko a ešte by som jej ďalšie dieťa dala na starosť, aby som si ja mohla ísť zacvičiť zumbu, a pán manžel vybaviť neviemčo? keby sa niečo vážne stalo, musím k lekárovi alebo pod. - tak to by som ešte pochopila, že dieťa dať postrážiť na nevyhnutný čas...
@lucy125 kazdy ako mu vyhovuje...ja som dlho jedla maso ... Ale len preto ze om si vzdy myslela ze by som mala aj ked mi vlastn nikdy extra nechutilo... Potom som si ale povedal ze kaslem na to... A vobec mi nechyba🙂) preto mam ale aj teraz problem s zelezom... Jem vela prevela ryb a aj ich rada varim... Ale moj drahy je tiez masozravec....takze musim vymyslat🙂)
Dobré ránko Tehulky 🙂 tak už si pomaličky dúfam chystáte výbavičku, poprípade máte vypraté a už ožehlené, tak ako ja 🙂 Dnes ešte posteľné do postieľky oprať a som pripravená 🙂
Užite si krásny víkendík so svojimi polovičkami a deťúrencami 🙂
@milacik0106 aj tebe bre ranko...my nemame este ani postielku poskladsnu a vsetko nakupene... Prave si ma zďeptala🙂)
@riela hm to je sila teda ja niekedy rozmyslam ci je chyba vo mne alebo mam proste take stastie na takychto ludi 😕 a najlepsie je ked oni sa stazuju ako im druhy robia zle a opytaju sa ma este zazila si take nieco? no neviem ani co odpovedat vtedy ked sa ma to prave ta osoba opyta co mi ublizila 🙄 a inac ako sa mas ja som nespala dobre v noci taku mam alergiu ze som uplne hotova oci mam jak vevericka opuchnute a zle sa mi dycha musim jednoznacne ist v pondelok ku alergologicke nech mi ta ten nasonex mozno ho budem moct uzivat aspon raz do dna lebo takto nemozem existovat 😒
@anika159 Fuu prepáč, toto som vôbec nemala v úmysle 😒 Ja idem rodiť skôr ako ty o dva týždne - plánovaný cisarák, tak máš ešte čas 😉
baby, mavate brutalne krce v nohach? ja sem tam, ale vcera som chytila taky krc do celej nohy od vrchu az po spod, ze normalny zachvat, som chcela, aby mi tu nohu odrezali! 😲
http://www.dojcenskavyziva.sk/sk-SK/Hlavna-strana mozno ste uz boli na tejto stranke ale celkom ma zaujala a mozete aj nieco vyhrat 🙂 pekny dnik bambulky 🙂
@milacik0106 jej ved pozeram ze ty uz o take 2-3tyzdne ides ze? no ja este takto vsetko pekne pripravene nemam postielku mame na chate no vsetko musi pockat kym pride mm aby som to nerobila sama ale neviem ci teraz uz to robit ci este pockat kedze som v 31tt 😕 😅
@keira chuda no ja som mala take pri tretom tehu to som sa s takymi krcami budila v noci ☹ bolo to hrozne ked som to povedala svojmu gynekologovi povedal mi ze aj on mava krce tak som ostala jak obarena z jeho odpovede no viem ze mi chybalo zelezo a mala som brat magnezko tak urcite sa niekde porad alebo spomen svojmu dokimu 🙂
@milacik0106 a aj ja idem o dva tyzdne skor ale ty aj tak ides predo mnou uf drzim palceky a potom ak budes stihat poprosim info ako to prebiehalo ja sa bojiiiiiiiiim ☹

Hm tak rozmyslam ze ako ma vnima ta moja suseda asi si mysly ze za to ze mam 4deti a piate na ceste tak to jej mi vobec nebude vadit lebo ona si ide na zumbu a mne jej manzel hodi malu teda chodia s mojou do skolky no je mladsia dva roky hmmm a este aj s novymi ponikami prisla a mojej nechce poziciat 😠