Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majussska1812 ahoj myslím na teba držkaj sa hl. mysli na malinké a mysli pozitívne to veľa urobí. Ja som sa tiež včera trošku posekala s manželom. Svokor si zmyslel robiť prístavbu chaty už od velkej noci sa to stavia každý víkend. Ja som na PN od pondelka s vychádzakmi konečne inak by som sa zbláznila. V piatok ráno odišiel manžel na chatu a že prespí do soboty, aby nemusel jazdiť na aute hore dole 20 km. Však všetko ok treba robiť tak nech robí a radšej teraz ako keď bude malinká na svete - nech sa nám potom venuje však ja to vydržím. V piatok som mu volala ja 2x že čo nové a svokor poslal 2 mmsky nech vidím ako stavba rastie aj mi volal že čo na to hovorím a tak. No sobotu som si povedala že sa neozvem že či môjho zákonitého napadne sa mi ohlásiť či je všetko ok a tak. Čo myslíš ozval sa ? Jasné že nie. Iba svokra mi poslala 1 mms. Večer prišiel domov 21:30 ja som si čítala časák v obývačke pod dekou s hudbičkou a s fleku ma išiel zglbať s chodby mi kričí a ty ma neprídeš ani privítať ? Som si ho vychutnala... Hovorím mu prečo by som ťa mala privítať keď si sa za celý deň ani neohlásil ani sms ani nič. Jeho výhovorka že sa mu vybil mobil /popritom má 2 mobili/ Priznal že ho nenapadlo sa ohlásiť že veľa roboty a tak. No ja som hrala zdutú a on nato
"čo zase hormóny ?" Juj do vytáčiek niekedy títo chlapi vedia dostať ženy. Nejako som to preglgla a začali sme sa rozprávať. Zanedbáva ma to som mu aj pekne vysvetlila že čo keby sa mi dačo stalo a on sa to dozvie až keď budem v nemocnici že ako by sa potom cítil a tak. Dnes išiel znova na chatu a nechal mi auto že cez vychádzku ak chcem nech prídem pozrieť tak sa chystám o 14 tej kuknuť keď dovarím. Chlapi niekedy nerozmýšlajú a nevedia sa vcítiť do nás žien /a hl. tehotných žien/ 🙄
@lucy125 drzim i ja palceky nech na poradni bude vsetko ok 😉 no je hnusna je ta alergia a ja tiez neznasam hlavne kychanie je to hroza okycham sa jak slon oci mam opuchnute akoby mi do nich niekto piesok nasypal aj v kutiku ust sa mi urobil neviem ci kutik ci herpes ☹ ani varit sa mi nechce no ale musim 😅 ako dobre ked sa tu aspon postazovat mozem 🙂
@adulka165 ach Jaaj. Tak tiez si to mala veselé. Len ten moj dobre vie,ze som v nemocnici,ze mi musia davat infuzky,bo maly chcel ist izbu von. tak mam byt v klude a on musi a musi jedovat,potom sa mi len pohorsuje. Teraz mi vola s placom,ze on je ten najhorsi a tak. Ale to mal myslet vcera ked tancoval v bare a vypal mobil...len sa jedujem a trapim ☹ tak mi je luto toho mojho drobceka,dufam,ze bude zdravucky...
@lucy125 stale mi vola a pise a place. Nech vie,ja tie, furt placem aj celu noc som sa jedovala,a on si tancoval v bare... A Jako mam byt v klude.. juj najradsej bych ho nakopala ☹
@adulka165 No tak tvoj manžel, je taký istý ako moj, tiež ho nenapadne sa samého ohlásiť, len keď ja prezváňam alebo volám, alebo posielam sms.Keď je v práci poobede, čo je mimochodom každý druhý týždeń od zajtra opať od 14-22h 😢 😢 tak sa idem sama doma zblázniť. Tiež som mu hovorila, že keď sa niečo stane zistí, to až posledný ☹ ☹ ☹ keď mu ja nestihnem zavolať.Ale čo už starého psa novým kuskom nenaučíš ☹ ☹ a budeme si musieť zvyknúť. Inak je ten moj, super, viem ma aj riadne vytočiť ale aj milo prekvapiť. Poseldné dva mesiace za mńa upratuje, všetky tie ženské robotky a tak 😀 😀 😀 teda okrem žehlenia, do toho sa pustiť nechce 😉 😉 ale inak je super a nikdy by som ho za iného nezamenila 😀 😀 😀
@adulka165 aaaaach jaaaaaaaj chlapi! 🙄 niekedy su horsi ako male deti jednoznacne im chyba nejake to koliesko 😅 ja som bez mojho skoro furt a uz vcera ma tiez taka depka chytila a napisala som mu ved to nie je jednoduche byt tu s detmi a este ta alergia och jak ma zere 😠 viem ze sa snazi ved sa o nas stara ale jednoducho je to tak chcem ho mat doma ale este si pockam nejakych 5dni mozno zacala sa sezona tak neviem kolko ja toho muza budem mat doma 😕 ale to sa vo mne takto zbiera a potom vybuchnem a vsetko mu poviem no neviem ci to bude mat nejaky vysledok 😕 a ze hormony? ale ano jasne ze hormony ved aj chlapy maju hormony nie? a tiez s nimi zametaju len oni si myslia ze to len zeny maju tie HORMONY 🙄
@majussska1812 No však keď budeš hrať urazenú, to mu nijako neublíži, nech pekne vie, že ťa to vytočilo.A ako si sa to preboha dozvedela, keď mal vyp. tel? Že bol v bare a tancoval? ☹ ☹ ☹ Nie je to od neho síce pekné, že žena v nemocke sa trápi sama a on si užíva, ale zase sa budem opakovať chlapi ☹ ☹ Nechaj ho pekne podusiť počkaj on ti to vynahradí, aby si sa nehnevala na neho 😀 😀 😀
@lucy125 Sam mi to povedal..ze tam bol.. som to necakala od neho. Ked viem,ze bol vzdy pozorny..
@majussska1812 Tak slúži mu ku cti, že sa aspoń priznal, ale myslím, že to už neurobí, keď vidí ako ťa to najedovalo, ale zase koho nie? 😖 😖 Tiež by som ho za to aspoń vyfackala. Nech sa trošku teraz podusí on, chlapec, nech sa začne končne správa´t zodpovedne ako nastávajuci otec, ani ako 18 ročný pubertiak 😖
@marianax Ďakujem, hneď dám vedieť len čo dorazím domov 😉 😉 😉 Potom budem musieť okolo 14h ešte vybehnuť do robotky, poslať papiere, ukončenie pnky a matersku ☹ ☹ ☹ Sa mi určite nebude chcieť, je to pekne ďaleko. Som zvedavá čo ti dá alergologička.Viem ako pekne može alergia potrápiť a človek sa naozaj cíti ako chorý, bez chuti na nič.A ty máš doma 4 detičky+1 v brušku, tak sa máš ešte čo doma otáčať. Držkaj sa 😀 😀 😀
Holky ideme s manželom vyskušať sterilizátor detských fliaš a cumlíkov, čo mám doma 🙂 🙂 🙂 keďže do nemocky musí byť flaša vysterilizovaná. Potom dám vedieť ako to dopadlo, bo sme to ešte neskušali, odkedy to doma máme 😀 😀
@lucy125 tak ani ja by som nemenila manžela xi no niekedy to mám sním aj ja ťažké on je baran tvrdohlavý a ja váha ktorá vždy ustúpy a podriadi sa -aj keď vätšinou máme rovnaké názory na veci a tak sa málo hádame. Sme spolu cez 9 rokov a sme spolužiaci zo strednej stej istej triedy - takže na stretávky chodíme spolu 😝 😀
@adulka165 No tak my sme barani obaja, ja aj manžel a ešte to tak vyzerá, že malý bude buď býk 😀 😀 😀 alebo blíženec. My sme spolu už 13 rokov, od začiatku chodenia, on mal 17 a ja 15 a manželia budeme teraz v máji 5 rokov 🙂 🙂 🙂 takže už si vieme aj myšlienky čítať.No aj my máme vačšinou rovnaké názory, ale chlapi vedia pekne vytočiť ale priznajme sa , niekedy aj my ich.A to som bola zo začiatku strašný žiarlivec k tomu 😀 😀 😀 som aj doteraz ale snažím sa krotiť 😎 😎 😎
Tak holky niečo už mám vysterilizované, len som jeleň z jednej veci. Vobec tam nepíšu ako dlho pred prvým použitím sa má sterilizovať, či hneď pred použitím, alebo stačí aj mesiac predtým ☹ ☹ ☹ a ešte nechápem jednu vec, načo sa cumle ,flaše a odsávačka sterilizuju, keď k tomu nie je žiadny návod, ako to chytať do rúk, akože načo potom sterilizujem, keď to nesmiem chytiť rukami, žiadne kliešte, ani rukavice ani nič ☹ ☹ Normálne som z toho blbec.Aj cumlík musí byť do porodnice vysterilizovaný a pritom nemám ho kde dať.Spať do krabičky medzi baktérie, či ako......???????? 😖 😖 😖 😖 Aj odsávačku mám zobrať do porodnice, to ju mám sterilizovať tam, priamo pred použitím????
baby neodolala som a odkrojila som si stoho jogurtového krémešu hmmmmmmm odporúčam teda chutí skvele 😀 ja mám strašne rada krémešky - teda hlavne koláče kde ide puding 😅 😝
@lucy125 ... vsetko Ti vysterilizuju priamo v porodnici, aspon na Kramaracoch to tak robia, ked ich o to poziadas. Doma som po porode sterizovala dudliky, flasky aj odsavacku 1x denne asi do 3-4.mesiaca, potom uz nebolo treba, stacilo vsetko poriadne umyt pod horucou vodou. Mam doma parny sterilizator, veci som z neho vytahovala kliestikmi - kuchynskymi, odlozila na utierku vysusit a potom som ich pouzivala.
@majussska1812 fuuu moja len mu daj nech sa potrapi i on 😠
No baby uz sme sa teda udobrili 🙂 je mu pekne zle,ze sa isiel prejst do hor.. a pride zamnou,asi da boji este soferovat aby nenafukal 🙂 ze doma stale len plakal ked tam videl moje a pre maleho veci 🙂 nech vie,ake to je ked ja tu placem.. doktorka bola zamnou ,ze dnes len jedna infuzka,takze brusko ok 🙂 maly inak kopcoval pred hodinou,tak dost silno. Ale ja som vzdy rada ked ho citim. Ten krvavy vytok som uz nemala. on ani vlastne rano nebol moc krvavy,skor hnedy. Len berem cipky na noc na zapal,dohovie ci to aj to nebolo...a baby sestricky mi ti vraveli,ze nech si stale nechytam brucho,ze aj to robi tvrdnutie potom. Som ani nevedela..
@lucy125 jéj som rada že takto píšeš. Dnes málo ľudí toto dokáže priznať že je nedokonalý a neposlušný tvor..To je totiž pokora, a ľudia skor majú radi pýchu, ego...Veď volakde v Biblii je napisane, " upokojte sa s stichnite na svojich lozkach vediac, ze ja som Boh"...no tak povedz cim sa my mozeme starostit...jedine svojimi hriechmi, a cinit z nich pokanie, lutovat a Boh je milostivy, odpusta..Jezis vzdy odpustil hriechy, a potom uzdravil telo, dusu, ducha...Tak to robi aj dnes, nie je iny..Je rovnaky vcera, dnes, i naveky..Ja som inak mala dnes sokovy zazitok..Skoro som ozaj odisla, z tohoto sveta, a Boh ma zachranil..Dala som si dve magnezka, a isla na wecko, manzel bol v zbore na kázni s dcerkou, ja sama doma a zrazu mdloby, panika ma chytila, ze co teraz odtackala som sa z poslednych sil k vode, a hovorila som Boze pomoz, ale svoje slova som uz nepocula, iba zdialky, normalne som citila ako odychadzam- kriticky nizky tlak, niekedy tak ludia umieraju...Zrazu som lapila vodu zacala som dychat zhlboka a modlila sa, a o chvilu trvalo to take tri styri minuty, az 5 som sa vracala do normalu...Bola som sokovana ake je clovek krehky tvor ozaj...Som tu vdaka Bohu naliala som do seba liter vody, a dakujem Bohu ze ma zachoval, aj maličké...Takze vidis, ako hovori On stoji pri nas, ked na Neho volame. 🙂
@majussska1812 to som rada ze ste sa udobrili urcite si vstupil do svedomia a uvedomil si co je dolezite 🙂

@riela jasné, my ženy sme úplne iný "druh" človeka ako muži, s tým už nič nenarobíme 😀