icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

macuka
23. apr 2012

@vlnka81 hmmm nehovorim ze Bukovsky je mimo, vsak je skuseny, a vie svoje..Ja len ze proste neni dobre sa drzat podla cloveka, lebo napriklad ked mam chut na sol, tak mi volaco chyba, sodik trebars, a ked sa riadim knihou, ze nemozem solit, tak budem trpiet aj moje telo. to iste s masom..Ale vidis clovek chce zdravo, podla Bukovskeho ktory propaguje soju bude do seba pchat soju a nakoniec zisti ze je GMO a jeho ladviny idu do haja, a je neplodny, a co ja viem co...Strach je to najhorsie, to je pravda, ale aj neznalost, alebo prilisna upjatost na jedno..Tak ked hovoris, ze treba si uzit nezdravych veci, neviem neviem ci sa tym da riadit celkom, lebo sa nestaram dobre o chram svoj, ale zase ked sa bojim cokolvek dat do ust tym zase otrocim strachu.... 😀 To je chaos zeeeee? Ja uz trosku aj srandujem , s muzzom sa smejeme, ze kde ideme nakupovat? kde nepredavaju GMO? a smejeme sa, a saozrejme ze ideme hocikde, a nemame pri sebe zoznam potravin GMO...Ale zase kebyze viem tak to nekupim , nekupujem ani colu, ani ziadne gumene maciky hoci ich mam rada, obcas si ich doprajem, ale velmi malicko.. 😕 Svojej dcere ako sladkosti kupujem obcas daco, ale tiez do neprehaname...radej peciem/ ktovie ci nemam nejake prisady GMO/....takze vidis, bez viery v Boha a jeho zaslubenia o jedoch sa neda zit ozaj bez strachuuuuuu hahahaha....Inak nevidela som ten film, ale som sa pobavila o tom prasiatku je to trefne...Inak mne na kyselinu zabera maces... 😀

buba12
23. apr 2012

@emka1 takú na suchý zips zavinovačku mám jednu od ségry tak budem ho asi dávať najprv do tej a uvidím ako mu v tom bude 🙂

buba12
23. apr 2012

@vlnka81 veď to že my nemáme vysávač na ktorom sa to dá nastaviť tak asi kúpim tu na baterky a uvidím 🙂

miskaska
23. apr 2012

Chystáte sa bábätkám kúpiť aj lehátka? Ja mám dilemu, či hojdacie alebo vibrovacie.

buba12
23. apr 2012

@miskaska no ja už som nad lehátkom tiež rozmýšlala lebo sú aj tak až do 18 kg a je aj hojdacie aj vibrovacie podľa mňa je to dobrá vec 🙂

miskaska
23. apr 2012

@buba12 Keď som nikde nenašla také..teda, že hojdá samé na baterky alebo iba vibruje. Iba, že by som ho musela manuálne hojdať..to áno. Skús potom dať nejaký link na niečo konkrétne. Ďakujem.

blackswan75
23. apr 2012

@vlnka81 no o tom lietani viem tolko , ze niektore spolocnosti neberu tehotne po 30 tt takze si to zisti, v junovkach v sukromnej je kocka co zijev UK a nemoze od 29 tt letiet lebo ju letecka spolocnost nevezme, tak radsej si to xisti priamo u spolocnosti sktorou planujes letiet.

vlnka81
23. apr 2012

@macuka asi taku zdravu rovnovahu v tom treba najst 🙂 ako vravis, ak ti chyba sol tak si to telo vypyta, ak mas chut na medvedikov tak si ich das - nie casto, len obcas. Ani ja nepijem colu ale ked je vonku horuco a svieti slnko a som smadna tak cola s citronom je to najlepsie 🙂 tym "nezdravym" som myslela masko/ vajicko/ kysle/stiplave/ tucne/pohar vinka a ine jedla ktore su bezne v SK kuchyni ale takmer vsetky zdrave diety ich zakazuju 🙂 Netreba to s nimi prehanat, ale ani obmedzovat sa to stal neda... film vrchni prchni je celkom fajn - ale zas nie je to nic extra. Moj oblubeny cesky film je gulovy blesk. Je to velmi mila komedia na ktorej sa urcite cela rodina nasmejete 🙂 ja som to videla strasne vela x 🙂

blackswan75
23. apr 2012

@buba12
@miskaska no napr mne v tom decka nechceli byt, revali, zalezi od dietatka, ani klokanku nezniesli iba na rukach, kazde mimi je ine, ja si poziciam a ak v tom bude chciet byt, tak kupim 😉 ale dopredu dat 60 eur a nevyuzit je risk 😉

vlnka81
23. apr 2012

@blackswan75 vdaka za odpoved 🙂 Moja spolocnost potrebuje potvrdenie od mojho gynekologa ze som OK, max mozem letiet do 36tt. Mna skor zaujimalo ci niekto letel a zle to znasal - ci sa mam na nieco podobne pripravit 🙂

miskaska
23. apr 2012

@blackswan75 To je pravda...tak skúsim potom od kolegu požičať hojdacie a uvidíme reakciu 😉 .

blackswan75
23. apr 2012

@vlnka81 pokial ti to lekarka odporuci tak nemaj obavy, viem ze tam vo vyske su tlaky na krcok a ta co ma skrateny to moze vyvolat kontrakcie, ten tlak je aj v usiach, vela ludom zalahne v uchu co je normalne, treba zuvat zuvinu 😀 urcote to zvladnes a kam letis? Budes mat dlhy let?

blackswan75
23. apr 2012

@miskaska presne, lebo ti bude potom luto a na materskej sa zide kazde eurko 🙂

vlnka81
23. apr 2012

@miskaska toho hojdania by som sa nebala. kamoska mala male bejby a to prislo same na to ako sa vlastnou vahou rozhojdat a este sa pri tom pekne smejkalo 🙂 no nebolo to novorodenatko ale malo urcite 3 - 4 mesiace. ale fakt je asi dobre najpv pozicat ako vravi @blackswan75

adulka165
23. apr 2012

@sandy80 a eemmaa : baby díky za povzbudenie akurát som to spomenula susede, kt. Ma malého 2,5 ročného syna a ta mi doniesla 2 balíky prsných vložíek tak som si to vyskúšala so satami tak pohodicka. Som sa upokojila 😀 😅

macuka
23. apr 2012

@vlnka81 to som uz pocula....kde to mozem najjst tu komediu? a marecku podejte mi pero, to je super.

vlnka81
23. apr 2012

@blackswan75 letim Brusel - Bratislava, to je cca hodinka a pol. Letime ryanairom ale dali sme si rezervovat sedadla tak budeme v prvom rade - miesta by malo byt dost. ja som na PN uz od oktobra -nevolnosti a migreny non stop. aj v nemocnici som bola - stale som slaba ako mucha. Prave niekedy v marci sa to zlepsilo ale stale nemozem jest vsetko. Ale bejby bolo vzdy od sameho zaciatku v poriadku, nemala som s bruskom ziaden problem. Tak snad to nejako prezijem 🙂 a ako vravis - beriem aspon 3 baliky zuvaciek 😀

riela
23. apr 2012

ahojte,
vy píšete ako českí žandári!

@vlnka81 včera som ten film pozerala 🙂

buba12
23. apr 2012

@miskaska jaj ty myslíš tie samo hojdacie tie sa mi zdajú dosť veľké a hlavne neprenosné a keď máš to vibrovacie to sa dá ľahko aj preniesť tak myslím že to bude asi lepši dosť dobré ohlasy som počula na fischer price vibračné tých je aj tu na bazáre na mk dosť také modré

buba12
23. apr 2012

@vlnka81 gulový blesk to tuším dávali teraz cez víkend v telke 😀

buba12
23. apr 2012

@blackswan75 ja mám tiež klokanku požičanú a to lehátko asi poriešim tak že vyskúšam na segrinom a keď bude v ňom spokojný potom kupim ale asi aj tak cez bazar

riela
23. apr 2012

baby, ja si to kresielko nemám od koho požičať 😝 . potom mi napíšete recenzie. 🙂

lucy125
23. apr 2012

@miskaska baby myslíte takéto lehátko? Alebo aké?
@buba12
@riela

chelonka
23. apr 2012

@miskaska ja som lehátko dostala ale ked chcem hojdať tak musím ja 😀 teda neni motorizovanééé

riela
23. apr 2012

@lucy125 hej. vidím, že už máš pripravené. videla som aj také čo vibrujú.
pozerala som tvoj album. máš tam nočné svetlo, čo som dnes držala v ruke 🙂 . kúpila si aj tú hraciu skrinku s tým?

riela
23. apr 2012

@chelonka budeš posilovať ruky 🙂

chelonka
23. apr 2012

@buba12

@miskaska

ževraj klokanky niesú dobre, ale iné nosiče tie ergonomické su dobre a aj šatky
http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/preco-n...
http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/vyhody-...

ja mám už mám doma šatkuuuuu 😀 😀 😀

lucy125
23. apr 2012

@riela No toto lehátko nám došlo min. týždeń, je hojdacie, vibrovacie som nevidela ešte 😀 😀 😀 No nemám k svetielku hraciu skrinku, len to dojčenské osvetlenie. Aku hraciu krinku myslíš? ja som ho kupovala cez net, teda lehátko aj osvetlenie, hracia skrinka k tomu nebola. Nemáš náhodou link naňu? 🙂 🙂

chelonka
23. apr 2012

@riela ved ani ja som netušila, že mi to prinesu, bolo to mile prekvapenie

buba12
23. apr 2012

@lucy125 niečo také 🙂 inak to svetielko mám aj ja dostala som ho od kolegynky 🙂