icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

buba12
23. apr 2012

@chelonka ja budem nosiť v klokanke až bude trocha väčší a len tváričkou ku mne a na mojej klokanke je aj opora na hlavičku.

lucy125
23. apr 2012

@riela Krásne škoda, že je to vypredané a lampičku už mám.Potrebovala by som len tú skrinku 🙂 🙂

macuka
23. apr 2012

ja nemám nič...ale počula som že tá šatka je najsamlepšia lebo dieta stale citi blizkost srdca matky..

monika333slov
23. apr 2012

aj ja sa ppridavam k vam babulky 🙂

monika333slov
23. apr 2012

@vlnka81 ahoj ja som letela v siestom mesiaci 18 hodinovy let a vsetko oka zober si zo sebou magnesiove tabletky a ked by si mala nejake krce alebo tak tak si jednu daj allebo aj preventivne pred letom

monika333slov
23. apr 2012

ale ako pozeram neviem ci budes moct letiet kedze si po29 tt

monika333slov
23. apr 2012

@vlnka81 urcite budes musiet mat potvrdeni od gynekolog. ci si v poriadku a ze mozes letiet a pozri si letecku spolocnost ci pvoluje let nad 28 tt

majussska1812
24. apr 2012

Babulky tak mozem ist dnes domov 🙂 akurat ma primar vysetril ... juj taka som stastna..ken baby vobec nerozumiem co mi povedal,viem asi si pomyslite ale toto je moje prve dieta... Ze na 2 cm uzavrety.. a ked ma prijmali hovorili,ze som na spik prsta otvorena,klenby spominal..a povedal,ze mi nemoze zarucit ,ze aj tak predcasne porodim...

riela
24. apr 2012

@majussska1812 to je super správa! teším sa s tebou 🙂. tak iba lež a oddychuj doma.

marianax
24. apr 2012

@majussska1812 To je vyborna sprava moja tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 no co sa tyka toho co si pisala ja som 5rodicka a neviem ti povedat co to presne znamena 😅

majussska1812
24. apr 2012

@riela veru budem sa setrit nechcela by som sa sem uz vratit..nech tam drobcek este vydrzi aspon do 36 nech ma uz vsetko pekne vyvinute...

majussska1812
24. apr 2012

@marianax no pekne... Ked budem odchadzat sa doktorky spitam ak sa bude dat...

marianax
24. apr 2012

@majussska1812 urcite ano urcite sa opytaj aj hned teraz ked je tam lekarka ved nech ti to vysvetli 🙂

sandy80
24. apr 2012

ahojte, tak mi máme po prvom synčekovi túto hojdačku: http://deti.bazos.sk/inzerat/14987308/Hojdacka-..., no musím povedať, aj keď je to úžasná vec, malý nej nestrávil dokopy 3 hodiny, neľúbil ju 😝 Takže Vám tiež odporúčam najprv vyskúšať, a keď sa dieťaťu ľúbi, až potom kúpiť🙂

sandy80
24. apr 2012

@majussska1812 super, vitaj doma🙂

majussska1812
24. apr 2012

@sandy80 az o 15 hod. ma pustia musia papiere spravit..

majulosa
24. apr 2012

Ach bože tak celé tehu mi nieje zle na žalúdok a teraz aj záha ma tak páli že koniec kyselinu mám riadnunno len dúfam že bude všetko ok a na toto všetko sa nám pokazilo auto ☹ ked sa darí tak sa darí 😒 ale aspoň malý sa ozýva kopkaním 😉 🙂

adulka165
24. apr 2012

mne kamoška odporučila toto vibrovacie kresielko tak na začiatku mája mi ho jedna baba tu z MK bazarika prinesie domov - pôjde okolo 😀 tak sa teším že ani poštovné nemusím hradiť 😝 Kamarátkin malý tam vydržal dlho lebo mu to hralo a vybrovalo. Kupujem radšej z bazarika kôli cenám lebo nové by bolo 3x tak drahé tiež je to fischer prise 😉

oksi77
24. apr 2012

@majussska1812 ahoj super 🙂 🙂 🙂 konecne domou.som za teba rada velmi 🙂 hlavne ze ste v poriadku a doma len oddychovat a kasly na domace roboty 😀

oksi77
24. apr 2012

@majulosa ajoj aj ja mam taku zahu ye musim spat posedacky 😖 mam take sacky anacid a to berem ked to je neunosne.doktorka povedala ze sa s tim neda nic robit 😝

lucy125
24. apr 2012

@majussska1812 Ahoj, tak super, že ťa dneska pustia, možeš aspoń manželíka postrážiť 😉 😉 😉 len sa doma šetri. ja som bola včera na poradni, krčok mi drží už len na vlásku zavretý, mám už len pár mm vraj 😒 😒 , ty máš ešte 2 cm. Malý je narvaný hlávkou na mechur a prežila som ďalšiu otrasnú noc, každú hod na wc aj keď nič nešlo, pocit plného mechura ktorý mi ide každú chvílu odpadnuť musím vačšinou len sedieť alebo ležať ,stáť nedokážem čo mám pocit, že mi od bolesti odpadne mechur a to za 3 týždne idem sekciou, takže bud. týždeń predoperačné musím vybaviť ☹ ☹ ☹ ja mám teraz krčok ako žena 3 dni pred termínom, nie 3 týždne, neviem ako to zvládnem, už ma paniky obchádza 😢 😢

olivka_zlatko
24. apr 2012

Nemam velmi cas chodit na konika, je to ine ked uz mate doma jedneho krpca :D Ale zacala som vas trosku citat vcera a dnes. A ked citam, ake mate niektore problemy s chovanim manzelov zvlast pocas tehotenstva. Tak tomu venujte fakt pozornost. Hovorim z vlastnej skusenosti, u nas sa prevalila manzelova nevera, ked som bola v piatom mesiaci....Prezila som to sice celkom v pohode-az sa sama sebe cudujem-myslela som hlavne na to aby babatko v brusku bolo v klude. Ale chlapi su podla mna sebci a myslia hlavne na svoje potreby...Takze baby radim, sledovat ich a je sice super venovat sa hlavne babatku-to som robila pri prvom aj ja - ale muz sa potom citi na druhej kolaji a hlada cesticky inde...Drzim vam palce v zaciatkoch s babatkami, ale majte oci otvorene 🙂 A hlavne sa nespoliehajte ze mne sa to nemoze stat, to som si aj ja myslela...

vlnka81
24. apr 2012

@monika333slov vdaka monika, som rada ze si to prezila tych 18 hodin 🙂 to je brutal!!! Ja poletim necele dve hodinky tak snad to bude vsetko bez problemov. Potvrdenie budem mat od svojej gynekologicky, a spotvrdenm mozem lietat do 36tt. Par krat som mala alergicku reakciu (na primperan - to je proti zvrcaniu a raz som vypila v ramci chripkovej kury liter a pol materinej dusky) taku ze som nemohla dychat a myslela som si ze je so mnou amen. A toho sa dost bojim - ze sa mi bude zle dychat ☹ Ale magnezium urcite beriem - dobry napad 🙂 vdaka!

vlnka81
24. apr 2012

@buba12
@riela
@macuka
tak ak ste to videli tak viete o com hovorim 🙂 ja som to kupila v nejakej trafike za par korun - teda tusim 2 eura 🙂 na nete som to nasla ale len v drahsej verzii:
http://www.martinus.sk/?uItem=61611
ale oplati sa pozriet 🙂

majussska1812
24. apr 2012

@lucy125 no pekne moja,ja chodim dost casto na wecko. A tu ta hrozna postel,tesim sa ked pridem domov. a led ho mam tie 2cm uzavrety co to znamena.. ? A neboj to zvladnes , nech to este drobcek vydrzi tie 3 tyzdne,ja sa tiez modlim stale aby to dotoho 36tyzdna vydrzal,nech ma uz vsetko vyvynute.mne povedali ,ze mozem mat predcasny porod.

majussska1812
24. apr 2012

@oksi77 no budem sa setrit,len musim este upratat vecicky co som zehlila malemu jak som isla dp nemocky. a bude dobre ked si nachystam pomali aj kapsu do porodnice.. led chcel ist tak skoro von... Sice je mozne ,ze mozno budem nakoniec prenasat 🙂 co dufam,ze nie,nech sa pekne drzi aspon do 36-38 tyzdna aby bol zdravucky hlavne...

monuska342
24. apr 2012

@majussska1812 aj ja mam na 2cm a uzavrety a dr mi povedal ze je to super....pri malom som uz o takomto case mala 1,5cm a nebola som ani v nemocke a rodila som v 38tt a teraz sa vobec nesetrim a zatial sa krcok drzi 🙂

majussska1812
24. apr 2012

Baby som vam ani nehovorila,vcera tu bol moj drahy zamnou. Tak som ho spucovala..nejako mu to tu ale nedochadzalo co spravil,mal este opicu,ale som mu svoje povedala. A potom to bolo ospravedlnovania,som mu nedvihla telefon vecer kukala som spravy a tel.na izbe som mala a hned smsky jak sa boji ked neberem,ze sa tak aj cez ten vikend nebal!! Ach jaaj. Aj vecer take pekne smsky a slova hovoril,aj v noci stale pisal ako ho to mrzi ,ze bol dp dvoch do rana hore.. ze zajtra si spravime pekny den aj brusko bozkaval stale. Vecer ,ze uz aj fotku bozkava maleho z 3D ultrazvuku..

michelle1984
24. apr 2012

Boršč a k tomu cesnakový posuch posypaný nejakou trávou a kyslou smotanou. Nie vďaka, radšej si dám kavenku.
Grrr pre toto chcem ísť domov, chcem sa riadne najesť. Vôbec tu nemáme kuracie mäso, furt len bravčoviny dusené alebo hovädziny varené. Každý druhý deň je niečo s kapustou. Ja chcem vajíčkové chlebíky, chcem vysmážaný syr. Ja už nevydržím toto jesť.