Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@bambulka248 Však ani mňa nebudí ale ja si kvoli brušku nemožem nájsť polohu, spím len na lavom boku, na pravom nevydržím, na chrbáte sa mi zle dýcha a bolia ma kríže 😒 😒 Mńa kope len trošku, vačšinou hrče mi robí, ale tlačí hlávkou na mechur a to mi sposobuje tie problémy s mechurom.ešteže som není zavodnená, lebo keby mám na to piť tie odvodňovacie čaje, to by som 24h strávila len na wcku 😒
@kika1111 No mne vobec nedovolili citron ani nič, bolo to otrasne sladké, ráno som bola hladná, nalačno to vypi´t a ešte pol litra. malému sa to tiež nepáčilo, kopal jak besný keď som to vypila, ale neúspešne.potom mi bolo z toho celý deń zle 😒 😒
@eemmaa Ja idem kvoli umelému oplodneniu, lebo u nás prvu graviditu porodníci ukončuju sekciou, bez ohladu na to, či máš alebo nemáš problémy. Už vybavujem predoperačné testy 😒 😒
@lucy125 ano aj mne obuva manzel ponozky, aj topanky, teraz uz budem nosit asi balerinky, tak bude lahsie..Ja som cele tehotenstvo nosila jedni teplaky do mesta, ktore som znicila znacka New yorker- skutocne velmi tvrvace, a vysoko "kvalitne".....a jedni rifle tehotenske HM mama, ktore vydrzali, ale uz aj tie su mi tesne... ☹ po dome nosim len pyzamo a zupan ktory po tehotenstve uz ani vidiet nebudem chciet, co ho vkuse mam na sebe, lebo nic ine nenavleciem 😀
@kika1111 Tak to ti závidím. ja som mala malého dva týždne KP, potom dva týždne dole hlávkou, potom opať KP a teraz zase dole hlávkou. Musím kontrolovať pohyby, Dr. ma podozrenie na obtočený pupočník, ale kontrolovala mu aj prietoky, aj dýchanie včera a všetko ok.Tak ho sem tam šťuhchám nech sa pomrví, nech viem, že je ok. Dalšiu poradnu mám opať v pondelok 😉 😉
@kika1111 Juj to si mala fajn, mne dala pol litrový kanyster 😖 😖 😖 brrr, otrasné to bolo, som 20 min na wc potom zvracala z toho.
@macuka No ja som na tom podobne, nosím legíny a tehu rifle, dve tritehu tričká s krátkymi rukávmi, dva tuniky a jeden tehu sveter.Cez víkend má by´t 30 stup. vobec neviem čo si oblečiem, lebo krátke gate ani sukne nemám, čo by som obliekla, hádam nejaké široké tielko na ramienka vylovím a oblečiem 😒 😒 je to hroza.Doma tiež v pyžame chodím 😀 😀 proste erotikuš oblečenie 😀 😀
@kika1111 ked dlho sedim si aj ja citim prave rebro ale inak pohodicka. ja som sa bala ci je v poriadku ked sa tak malo hybe a dr. ze je v poho zdravy ..... lenivec po maminke
@lucy125 aha no tak to drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Tak mna caka ochvilu prednaska o epiduralke a co sa tyka pohybov tak o tie nemam nudzu niekedy uz som s toho dost na nervy mam pocit ze on ani nespi lebo stale sa len mrvy a niekedy ma to dost uz boli a ani spat sa mu nechce chodit tak dufam, ze nebude hyperaktivny ked sa narodi a ze sa to potom skludni 🙂
@bambulka248
aj my máme dni, že cítim menej pohybov, ale asi to je tým, že v noci šantí a cez deň spinká.. a už necítim kopance, už cítim len ako sa presúva.. dúfam teda, že tých menej pohybov neznamená obtočenie pupočníka.. 😕 ale hadam nie, minulý štvrtok som bola na sono, doktor nevidel nič podozrivé, povedal, že je spokojný s tým čo nameral a zistil.
@lucy125
@lucy125 jaaj to ti nezavidim, ale neboj sa uz len par tyzdnov a bude dobre 🙂
@kika1111 kolko ti drobcek vazi?
@bambulka248 spávať môžem len na chrbte, ak si náhodou dovolím lahnúť na bok, tak to sú kopance ako hrom.. asi sa jej to nepáči, tak spím len na chrbte - a to mi trpne totálne všetko, bolia ma kríže.. je to strašne
@bambulka248 minulý štvrtok to bolo 1682gramov, teraz teda už asi tých 1700gramov
@eemmaa Ďakujem pekne, aj ja držím palčeky, nech ti to všetko dobre dopadne. vidím, že malý sa bude volať Peťko 😀 😀 😀 moj muž sa tak volá.Tiež sme rozmýšlali medzi Peťkom a Martinkom ale manžel nechcel meno po sebe, že až potom keby druhý bol opať chlapec 😉 😉 tak u nás vyhral Martinko 😀 😀
@kika1111 na boku nema rad ani moj, ale skor mu to vadi cez den na gauci. V noci nema problem, alebo ja mam tvrdy spanok 😀
@bambulka248 Aj ja už dufam, že to bude všetko ok 🙂 🙂 Musím ešte pár týždnov vydržať, nech nám krpec dorastie ešte 😉 😉
@bambulka248 Juj holky, vy spíte len na chrbáte. ja nemožem kríže ma bolia strašne ja len na lavom boku a to ešte spím na to kojeneckom vankušiku, aspoń pár hod sa vyspím, ale viacej ako 4h v noci to nie su. Dnešnu noc som zaspala okolo 03.30h ráno ☹ ☹ ☹
@kika1111 Až vám závidím, ten spánok na chrbáte, inak ja celý život okrem tehu spávam len na brušku, ale už ani neviem ako sa naňom spí. 😒 😒
@lucy125 no uviddime co bude v 35 tt
@kika1111 Mńa už kríže bolia stále, aj drahý matrac máme aj tak nič z toho 😒 😒 ale už musím vydržať. No ja len na lavom boku, na chrbáte tak 10 min na pravom boku ešte menej ☹ ☹
@bambulka248 neboj, možno budeš na tom lepšie ako ja 😉 😉
@eemmaa Aj ja chcem druhé dievčatko, odkladám si už preň vecičky 😀 😀
baby a tie odsávačky kupujete na vysávač?? ja sa bojím že tomu malému chúďatku vysajem všetko.viem,že je to dobré ale rozmýšlam že to začnem používať až neskôr..neviem no 😒

@lucy125 ja mám malú nachystanú už hlavičkou dole, ale zatiaľ to nie je také hrozné..
@bambulka248 a mňa moja krpatá dnes doslova týra.. mám pocit, že sa mi chce pichnúť nožičkami až pod rebrá, alebo sa tak skrúti, že sa mi natlačí úúúúplne hore a to potom nemôžem ani dýchať a normálne ma bolí všetko pod rebrami..