icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
27. apr 2012

@michelle1984 jeeeeeeeeeeeej moja ako sa tesiiiiiiiiiiim supeeeeeeer konecneeeeeeee 😀 len krasne odpocivaj a vychutnavaj si svoju postielku 😀 😀 😀

michelle1984
27. apr 2012

@marianax budem maximálne odpočívať aby som tan išla až ked bude čas rodiť 😀 😀

lenka_x
27. apr 2012

@lucy125 ten môj práve prišiel po dvoch týždňoch domov, tak si ho idem trošku užiť a zajtra späť k povinnostiam :D

lenka_x
27. apr 2012

@macuka joj to by som si aj ja sadla do záhrady na slniečko, keby som nebývala v paneláku :/ to máš výhodu. a teraz keď bude pekne, budeš mať aj viac aktivít, môžeš sa ísť prejsť alebo posedieť na slniečku, na zmrzku....

sandy80
27. apr 2012

@michelle1984 supeeeer, tešíme sa s tebou 😀 😀 😀

oksi77
27. apr 2012

@michelle1984 tak to som velmi rada za teba moja 🙂 doma je doma nic lepsie nemoze bit 🙂 aspon mozete bit spolu z drahim a to ti pomoze budes kludna aj babo bude kludnea vsetko bude dobre 🙂 super a len odychuj nic nerob 😀

sandy80
27. apr 2012

Dievčatká moje, tak blbo sa dneska cítim, aj sa mi možno hlava točí 😖 môže to byť od toho počasia? a aj bruško ma pobolieva tak trocha, ani jesť mi dneska nechutí ☹ Neviem čím to je a dúfam že čoskoro zmizne tento pocit 😉 Asi mi táto náhla zmena nerobí dobre...

oksi77
27. apr 2012

ahojte nestiham ani citat kolko ste toho napisaly 😝 ja kazdi den mam nejake aktivity.v stredu som bola u obvodaka dal mi antibiotika mam zapal hornich dichacich ciest 😢 a vcera som bola kupovat saty na svadbu a este aj na nakup no koniec.dnes socialka zdravotka odnasala som papiere na matersku lebo som zivnostnik tak musim vsetko sama 😠 ale dulezite je ze mam postielku doma uz poskladanu 🙂 taka som rada. 🙂

lucy125
27. apr 2012

@michelle1984 No supéééér, tak si užívaj domka slobodu a oddychuj, aby si tam už nemusela ísť spať. To sa ti dnes bude večer sladko zaspávať doma 😀 😀 😀 😀 Pekne lahni do postele alebo pri telku nohy vylož a len relaxuj 🙂 🙂 🙂

lucy125
27. apr 2012

@lenka_x Joj, že po dvoch týždnoch 😒 😒 😒 by som sa asi zbláznila, ale aj také su bohužial povolania, že človek musí odisť mimo rodiny na dlhšie ☹ ☹ ☹ škoda, že pekne uživiť rodinku sa nedá aj tu na SR, aby bol manžel každý deń doma k dispozicii, ja som sa akurát zobudila, z poobedneho spánku, idem umyť riad a kuk pred telku 😉 😉 😉

lucy125
27. apr 2012

@sandy80 No može to byť zmena tlaku a pod.Chutit jesť ti stále nemusí, aj keď mne chutí stále 😀 😀 😀 keď možeš pekne lahni oddychuj, aby ťa nič nebolelo. Mňa napr. včera aj dnes pri robení obeda bolelo brucho, ale tak divne, ako po svalovici, tak to ozaj neviem z čoho.Ja som akurát teraz vstala som zaspala jak kojenec dnes pobede, musím sa nejako prebrať 😉 😉 😉

lucy125
27. apr 2012

@oksi77 Waw no pekne, ty ešte všeličo stíhaš na rozdiel odo mńa. Ak sa možem spýtať ideš niekomu na svadbu, alebo sa vydávaš ty? 😉 😉 😉 Inak keď si nachladnutá, by si mala pekne oddychova´t aspoń trošku aby ti anitbiot. zabrali čo najrýchlejšie a tá postielka poskladaná je fajn pocit. Ja ju už mám doma skoro dva mesiace poskladanu, aj matrac s palchtou v nej, aj návlečky aj baldychýn, už len krpec chýba tam 😀 😀 😀

oksi77
27. apr 2012

@lucy125 idem na svadbu ku svagrovi ja som mala svadbu pred 2 rokmi 🙂 viem ze mam oddychovat ale bohuzial nedasa 😀 mm mal meninky tak to dnes ideme oslavit 😀 inak mi nic neni ani horucka ani kasel len jazik mam vihazani v cervenich bodkach 😝 ale to nic.ja sa uzivam kim mozem lebo potom prijde drobcek a koniec 🙂 ja chcem ist do ikei pre navliecky a tak 😉

lucy125
27. apr 2012

@oksi77 Juj aj ja by som šla na svadbu, ale nemám komu 😒 😒 tiež by som šla niekde an výlet, ale auto nemáme a busom sa mi moc nechce trmácať navyše drahý mal celý týždeń poobednu tak smola 😒 😒 Hádam ešte do porodu vybehneme niekde 😉

oksi77
27. apr 2012

@lucy125 moj mm robi kratki dlhij tak ja polku mesiaca busmi a polku autom.mi sme tiez pekne davno nikde neboly 😖 ked neratam 700km vilet ku mojej mamine 😀 ale vpohode dalo sa 😀 vies ja musim viuzit kim este som sa schopna hibat lebo uz mam 14kg navise a uz to neni ziadna sranda 😝 idem 4.5 na poslednu kontrolu ku dr a potom do nemocky a to mam 10m od domu 🙂 a to ma tesi.a od pondelka chcem ist na cvicenia pre tehotnych do nemocky 😀 vies ja som akcni typ neusedim doma musim barco robit 😀

lucy125
27. apr 2012

@oksi77 Ja do nemocky chodiť nebudem som sa pýtala, že nemusím, k mojej Dr. to mám bližšie a robia to tam tak isto, no ja mám už 20 kg navyše, takže žiadna sranda teda 😒 😒 Moj muž má poobednu a rannu a ešte aj na sviatky chodí robiť, smola čo už ☹

marianax
27. apr 2012

@sandy80 asi je to naozaj tou zmenou pocasia ale setri sa pi vela vody a oddychuj uvidis ako bude zajtra 😉

marianax
27. apr 2012

@lucy125 ja mam tiez muza prec v utorok to uz bude 3tyzdne ☹ mas pravdu je neskutocne smutne ze tuto u nas sa rodina neuzivi musi chlap odchadzat z domu 😢

lucy125
27. apr 2012

@marianax kde ti robí muž? moj robí podmajstra u nás v TO, máva poobedné a ranné a cez poobedné je mi neskutočne smutno, ty máš aspoń detičky, tie ti robia radosť 🙂 😉 😉 Kukala si ten receptík?Inak su superkové, mńamky, dnes sme ich robili a boli fantastické 😝 😝 😝 😝 😝

lucy125
27. apr 2012

Jaj baby dnes mám akési divné bolesti 😒 😒 😒 už asi dve hodky sedím pri telke a malý sa mi zaprie nožkami o hornu časť tela a hneď na to ma strašne zabolí dole spodok, pošva, silné tlaky tam mám, ako keby sa nožkami odsuval a hlávkou tlačil von. len čo zaprie nožky, strašné tlaky do pošvy mám 😒 😒 😒 brucho mi ale netvrdne ani nemäkne ani nebolí, len tieto tlaky, čo to prosím vás je?Možem sa takto otvárať? 😢 😢

silvia0201
autor
27. apr 2012

@lucy125 nemôžeš. to ti len malý v bruchu nacvičuje aerobik. otvára sa žena vtedy, keď jej prvidelne a dosť silno tvrdne brucho. a to čo si ty popísala, mňa tak v noci malá zobudila. som si mylsela, že mi rozpučila pravý vaječník, a zlomila ľavé rebro. na neskutočnú bolesť som sa prebrala...

silvia0201
autor
27. apr 2012

synova triedna učiteľka už porodila. ako jej závidím.... a to termím mala an 15.5. aj to bola dohodnutá na SC.
asi sa aj ja dohodnem a o dva týždne bude malá na svete 😝 😝 😝 😝

milacik0106
27. apr 2012

@silvia0201 ahooj ... aj ja idem v pondelok už dohodnúť presný termín ... a tiež bude skôr .) takže nebudeš sama 🙂

silvia0201
autor
27. apr 2012

@milacik0106 ahoooooooooj. ja som to myslela sarkasticky. no ale popravde aj ja sa chystám bud. týždeň volať pôrodníkovi a dohodnúť sa na ďalších kontrolách už u neho.

milacik0106
27. apr 2012

@silvia0201 aha .. to mám preto, že som si poriadne neprečítala celý komentár 🙂

macuka
27. apr 2012

@lenka_x mas pravdu, ze to je obrovska vyhoda..My sme byvali tiez dlho v panelaku, a dom sme nemali dorobeny, ale uz je to lepsie, i ked nie celkom hotovy...no priroda je pridoda, vyjdem von a nik ma nesleduje, mame sukromie, mala mi dnes behala v gatkoch a tielku po dvore, a ja som tiez lezala v hocicom na lehatku 😀 a fajne som sa zohrievala a mala som hned naladu, to slnko robi zazraky..

marianax
27. apr 2012

@lucy125 no moj robi v Cechach ma tam firmu len nedavno zalozil ale aj on pracuje s robotnikmi na stavbe a samozrejme teraz je sezona tak roboty je dost no doma je malo 😒 ano citala som tesim sa ked si ich urobim len ten cesnak musim vynechat 😅

monuska342
27. apr 2012

@lucy125 jasne tak je to najlepsie 😉 aj ja mam penu do kupela HIPP maly ma po nej jemnu pokozku a kraaasne vonia...mala som aj bubchen ale ta sa mi moc nepaci 😒 a ty to budes mat skor zasebou tebe je lepsie...ktovie kedy pojdem ja rodit 🙂 aj ja spim zle v noci a cez den nemam cas spat iba vo vynimocnych pripadoch 😉

silvia0201
autor
27. apr 2012

@milacik0106 to nevadí 🙂

milacik0106
27. apr 2012

@silvia0201 a ako sa máte s princezničkou?