icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

jana3720
1. máj 2012

len s tým je u mňa problém,pri prvom synovi keď som po 1,5roku prestala kojiť tak išli kilá hore ani neviem ako vtedy som pribrala zo 60 na 68kg a toho sa už nejak nemôžem zbaviť ☹ ☹

majussska1812
1. máj 2012

@lenka_x ty chodíš jankovskemu? Aj ja chodim... Už som sa tu tolko krat pitala,ze ci niekto s tn 🙂 ze by nakoniec niekto?? 🙂

danuskap19
1. máj 2012

@1ivanka1 ano da sa hojdat.ja som ju kupila u nas v presove v motylovy

macuka
1. máj 2012

@marianax moja tak si uzi manzela a nech si on Teba, musi to byt pre vas velmi tazke, ja si to neviem predstavit..Sestra je poklad, to verim..Ja som tiez taky spolocensky typ, potrebujem ludi okolo seba, aby som potom vedela si uzit aj samotu 😀

daniwaugh
1. máj 2012

@indys
nech uz vas pustia a budete spolu domkaaaa 😉

buba12
1. máj 2012

@1ivanka1 http://data.unisite.sk/wobj-data/303/obrazky/11... tento myslím aspoň tak vyzerá nie som si istá pretože ho nekupujem nový 🙂 ale veľmi sa mi páči aj som si ho skúšala a super sa s ním ide 🙂

buba12
1. máj 2012

@indys Držím päste nech ste čím skôr doma a v pohodičke 🙂

bambulka248
1. máj 2012

@marianax neboj posledna budem rodit asi ja. to uz budem mat vypocute vsetky strasidelne pribehy 🙂

buba12
1. máj 2012

@miskaska aj ja už mu periem veci veď to musím aj požehliť a poskladať neni skoro veď máme syndróm hniezdenia nie 😀

buba12
1. máj 2012

@marianax neboj nebudeš posledná ja budem medzi poslednými si myslím 🙂

bambulka248
1. máj 2012

jaj baby ja by som to uz tak chcela mat za sebou a byt s drobcekom doma 😒

marianax
1. máj 2012

@buba12 a kedy mas termin lebo ja mam normalne 20ho juna ale idem asi toho 8meho na cisarak 🙂

marianax
1. máj 2012

@bambulka248 a kedy mas termin? ja sice idem o dva tyzdne skor kvoli cisarskemu 🙂 ale nie nie je to az take strasne neboj 😉

lucy125
1. máj 2012

@bambulka248 Jááj moja, tak to sme dve,ja sa tak bojím, ako to všetko dopadne, či bude všetko ok. 😒 😒 😒 Ale snažím sa moc na zlé nemyslie´t, ale keď budem mať deň "D"-dátum sekcie, tak mi do smiechu nebude, veru 😒 😒 😒 spokojná budem až doma so zdravým drobcom v postielke 🙂 🙂 🙂

marianax
1. máj 2012

@macuka dakujem moja uz sa naozaj velmi tesim ano je to tazke ale tahame to spolu uz skoro 15rokov a chvala Bohu fungujeme nechcem zakriknut 😀 ja som si ho vlastne akoby vymodlila prosila som raz Bozicka nech mi da dobreho muza ani neviem co ma to tak napadlo a dakujem mu ze ma vypocul 😀

miskaska
1. máj 2012

@bambulka248 ja mam termin podla morfologickeho ultrazvuku 30.6 a podla mojho gynekologa v knizke 1.7. A preco strasidelne pribehy? Ja sa na porod snazim mysliet pozitivne, verim ze to pojde dobre. Nebudem sa dopredu stresovat 😀 ...

bambulka248
1. máj 2012

@marianax 28.06. mam termin no citam tu vselijake pribehy o porodoch dobre aj zle. Ja som si kupila ten epi no balonik tak cakam kedy budem moct zacat trenovat .

bambulka248
1. máj 2012

@miskaska Ja sa tiez snazim mysliet pozitivne, len keby som necitala vselijake diskusie o porodoch a vety typu ,,kricala som od bolesti a valala sa po zemi,, akoze nedokazem si predstavit stupen bolesti ktrory by ma donutil valat sa po zemi 😀 takze ma to trochu matie

bambulka248
1. máj 2012

@lucy125 jaj ani nehovor ..... nech sme uz doma s malickym. To je ten strach z neznameho ale dufam ze to nebude take strasne ten porod .... a ak hej tak budem musiet vydrzat 🙂

marianax
1. máj 2012

@bambulka248 aha tak to si naozaj po mne ale aky epi balonik coze to je? 😅

tinka5
1. máj 2012

čaute kočky, tak ja som bola včera na kontrole-3D-echogenity čriev- všetko je v poriadku, že sme až nejako v predstihu, že môžem a nemusím už rodiť 2.6.2012, inak mám termín 20.6. vážime 2528g, takže mám počítať, že to bude tiež veľké .Prvé malo pri narodení 4650g, druhé 4450g, takže mám počítať, tiež s velkým.. 🙂takže mám sa načo tešiť 😉 😝 🙂

marianax
1. máj 2012

@bambulka248 nieeee moja jake ze valanie po zemi co sme domorodci 😀 ja som tiez kricala pri druhom porode ale to preto lebo mi to tak vyhovovalo a kricala som len pri tom ako som tlacila to mi pomahalo tlacit ked tlacis nafukni usta a malou skarockou vypustaj pri tlaku aby ti vsetok tlak nesiel do hlavy ale je tazke sa na to sustredit ked uz mas bolesti a tlacis no mozno si na to spomenies a hlavne klud dychat pekne pomaly z hlboka medzi kontrakciami oddychuj sustred sa uvolni sa a hlavne mysly na to ze za chvilu budes mat malinke pri sebe miliony zien to zvladli tak i ty nie je to taky horor ako niekto opisuje 🙂

bambulka248
1. máj 2012

@marianax http://www.perinbaba.sk/epino-delphine.html a tu je diskusia zien co to pred porodom pouzivali https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/epi-no-j... ja verim ze treningom sa daju svalyy precvicit a aspon budem vediet co je to ten povestny tlak na konecnik, ludia pisu ze nebudem taka paf ked to pride lebo ten balonik ti priblizne navodi pocit ako pri porode 🙂 tak dufam

miskaska
1. máj 2012

@bambulka248 Ked som bola na Kramaroch na takom prvom sedeni ohladom porodu, tak nam doktorka vravela, aby sa necitali take prispevky 😉 ...potom zeny chodia zbytocne vystresovane do porodnice.

bambulka248
1. máj 2012

@miskaska ked to sa jej povie 🙂 kazdy chce vediet co ho caka. ja si vzdy poviem ze uz take citat nebudem a ked uvidim nejaku diskusiu ohladom porodu - uz som tam a studujem s otvorenymi ustami 🙂

lucy125
1. máj 2012

@bambulka248 No však to, budeme musieť nejako vydržať, ja idem sice sekciou, ale neviem čo je lepšie, keďže ani s klasickým porodom, ani s operáciou nemám žiadne skusenosti, keďže ma nikdy neoperovali, tak dufam, že zač. jula sa tu všetky stretneme s našimi maličkými 😀 😀 😀
@tinka5 Fíha, teda tretie a táká hmotnosť? waw teda máš moj obdiv 😅 😅 😅 Si vždy rodila klasickým sposobom?Ja som v 36 t t malý vážil včera 2200g a ty si v 33tt a už má o vyše 300g viacej ako moj. 🙂 🙂 🙂

michelle1984
1. máj 2012

Som využila včerajšiu poradňu že som sa dostala von a mám aspoň jednu novú fotku 🙂
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak...

marianax
1. máj 2012

Tak gulky moje idem sa ja osprchovat upratat a tesim sa uz ma manzelika mooooozno sa tu este ukazem zelam krasny vecer a hlavne aby ste sa vsetky dobre vyspinkali 😉

lucy125
1. máj 2012

@bambulka248 Ani ja by som to nemala čítať, ale vždy sa to skončí pri čítaní a v noci potom rozmýšlam nad tým aké to bude keď to nastane.Ešte sa držím ako tak pri rozume, ale potom neviem ako budem reagovať. Ja vždy keď som vo velkom strese a moc sa bojím, tak sa vačšinou rozrevem ako malé deco, ☹ ☹ ale čo už to som celá ja 😀 😀

lucy125
1. máj 2012

@marianax Tak si to pekne s ním uži, nech máte krásne dníky a noci spolu 😀 😀 😀