Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lenka_x ty chodíš jankovskemu? Aj ja chodim... Už som sa tu tolko krat pitala,ze ci niekto s tn 🙂 ze by nakoniec niekto?? 🙂
@1ivanka1 ano da sa hojdat.ja som ju kupila u nas v presove v motylovy
@1ivanka1 http://data.unisite.sk/wobj-data/303/obrazky/11... tento myslím aspoň tak vyzerá nie som si istá pretože ho nekupujem nový 🙂 ale veľmi sa mi páči aj som si ho skúšala a super sa s ním ide 🙂
@marianax neboj posledna budem rodit asi ja. to uz budem mat vypocute vsetky strasidelne pribehy 🙂
jaj baby ja by som to uz tak chcela mat za sebou a byt s drobcekom doma 😒
@bambulka248 a kedy mas termin? ja sice idem o dva tyzdne skor kvoli cisarskemu 🙂 ale nie nie je to az take strasne neboj 😉
@bambulka248 Jááj moja, tak to sme dve,ja sa tak bojím, ako to všetko dopadne, či bude všetko ok. 😒 😒 😒 Ale snažím sa moc na zlé nemyslie´t, ale keď budem mať deň "D"-dátum sekcie, tak mi do smiechu nebude, veru 😒 😒 😒 spokojná budem až doma so zdravým drobcom v postielke 🙂 🙂 🙂
@macuka dakujem moja uz sa naozaj velmi tesim ano je to tazke ale tahame to spolu uz skoro 15rokov a chvala Bohu fungujeme nechcem zakriknut 😀 ja som si ho vlastne akoby vymodlila prosila som raz Bozicka nech mi da dobreho muza ani neviem co ma to tak napadlo a dakujem mu ze ma vypocul 😀
@bambulka248 ja mam termin podla morfologickeho ultrazvuku 30.6 a podla mojho gynekologa v knizke 1.7. A preco strasidelne pribehy? Ja sa na porod snazim mysliet pozitivne, verim ze to pojde dobre. Nebudem sa dopredu stresovat 😀 ...
@marianax 28.06. mam termin no citam tu vselijake pribehy o porodoch dobre aj zle. Ja som si kupila ten epi no balonik tak cakam kedy budem moct zacat trenovat .
@miskaska Ja sa tiez snazim mysliet pozitivne, len keby som necitala vselijake diskusie o porodoch a vety typu ,,kricala som od bolesti a valala sa po zemi,, akoze nedokazem si predstavit stupen bolesti ktrory by ma donutil valat sa po zemi 😀 takze ma to trochu matie
@lucy125 jaj ani nehovor ..... nech sme uz doma s malickym. To je ten strach z neznameho ale dufam ze to nebude take strasne ten porod .... a ak hej tak budem musiet vydrzat 🙂
@bambulka248 aha tak to si naozaj po mne ale aky epi balonik coze to je? 😅
čaute kočky, tak ja som bola včera na kontrole-3D-echogenity čriev- všetko je v poriadku, že sme až nejako v predstihu, že môžem a nemusím už rodiť 2.6.2012, inak mám termín 20.6. vážime 2528g, takže mám počítať, že to bude tiež veľké .Prvé malo pri narodení 4650g, druhé 4450g, takže mám počítať, tiež s velkým.. 🙂takže mám sa načo tešiť 😉 😝 🙂
@bambulka248 nieeee moja jake ze valanie po zemi co sme domorodci 😀 ja som tiez kricala pri druhom porode ale to preto lebo mi to tak vyhovovalo a kricala som len pri tom ako som tlacila to mi pomahalo tlacit ked tlacis nafukni usta a malou skarockou vypustaj pri tlaku aby ti vsetok tlak nesiel do hlavy ale je tazke sa na to sustredit ked uz mas bolesti a tlacis no mozno si na to spomenies a hlavne klud dychat pekne pomaly z hlboka medzi kontrakciami oddychuj sustred sa uvolni sa a hlavne mysly na to ze za chvilu budes mat malinke pri sebe miliony zien to zvladli tak i ty nie je to taky horor ako niekto opisuje 🙂
@marianax http://www.perinbaba.sk/epino-delphine.html a tu je diskusia zien co to pred porodom pouzivali https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/epi-no-j... ja verim ze treningom sa daju svalyy precvicit a aspon budem vediet co je to ten povestny tlak na konecnik, ludia pisu ze nebudem taka paf ked to pride lebo ten balonik ti priblizne navodi pocit ako pri porode 🙂 tak dufam
@bambulka248 Ked som bola na Kramaroch na takom prvom sedeni ohladom porodu, tak nam doktorka vravela, aby sa necitali take prispevky 😉 ...potom zeny chodia zbytocne vystresovane do porodnice.
@miskaska ked to sa jej povie 🙂 kazdy chce vediet co ho caka. ja si vzdy poviem ze uz take citat nebudem a ked uvidim nejaku diskusiu ohladom porodu - uz som tam a studujem s otvorenymi ustami 🙂
@bambulka248 No však to, budeme musieť nejako vydržať, ja idem sice sekciou, ale neviem čo je lepšie, keďže ani s klasickým porodom, ani s operáciou nemám žiadne skusenosti, keďže ma nikdy neoperovali, tak dufam, že zač. jula sa tu všetky stretneme s našimi maličkými 😀 😀 😀
@tinka5 Fíha, teda tretie a táká hmotnosť? waw teda máš moj obdiv 😅 😅 😅 Si vždy rodila klasickým sposobom?Ja som v 36 t t malý vážil včera 2200g a ty si v 33tt a už má o vyše 300g viacej ako moj. 🙂 🙂 🙂
Som využila včerajšiu poradňu že som sa dostala von a mám aspoň jednu novú fotku 🙂
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak...
Tak gulky moje idem sa ja osprchovat upratat a tesim sa uz ma manzelika mooooozno sa tu este ukazem zelam krasny vecer a hlavne aby ste sa vsetky dobre vyspinkali 😉
@bambulka248 Ani ja by som to nemala čítať, ale vždy sa to skončí pri čítaní a v noci potom rozmýšlam nad tým aké to bude keď to nastane.Ešte sa držím ako tak pri rozume, ale potom neviem ako budem reagovať. Ja vždy keď som vo velkom strese a moc sa bojím, tak sa vačšinou rozrevem ako malé deco, ☹ ☹ ale čo už to som celá ja 😀 😀

len s tým je u mňa problém,pri prvom synovi keď som po 1,5roku prestala kojiť tak išli kilá hore ani neviem ako vtedy som pribrala zo 60 na 68kg a toho sa už nejak nemôžem zbaviť ☹ ☹