Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@marianax 🙂 no ja mam sestru a ta caka teraz druhe dievcatko a u nas v rodine to bolo zatial stale na preskacku a aj ja tym ze cakam chlapceka tak to aj vychadza tyk si myslim, ze aj druhe bude chlapcek ale tak nadej umiera posledna 🙂 ale najprv som zvedava na to ako zvladnem porod a potom sa uvidi 🙂 ale tak pri jednom by som nechcela ostat 🙂
@marianax ja mam termin skor ona ma az v auguste 🙂 tak ze budeme musiet rychlo vybavovat krst aby sme to stihli este kym bude cela 🙂 a ja dostanem malu k narodeninam ked pride tak ako je to vyratane tak sa tesime 😀 no ja sa pokusim nestresovat to bude skor asi manzel ale neviem si ani predstavit co ma vsetko caka tak ze sa necham prekvapit 🙂
@marianax heeej tak ze si levica? 🙂 hej budem mat manzela pri porode i ked on nemocnice nenavidi a hned odpadava ale tak chce ma ist podporit a aj maminu tam budem mat kedze aj na poradne so mnou chodi ked nahodou manzel nemoze 🙂 a ked mu dojde aspon zle tak sa mi o neho postara 😀
@marianax asi aj ja tak ako píšeš....mne to chytilo najmä dýchanie a kríže 😉 a v noci nie a nie otočiť z jednej strany na druhú 😒 ako keby ja som sa otáčala a brucho ostalo na jednom mieste 😀 a veľké ťahanie potom v podbrušku - veru,už sa nám to blíži 🙂 a ty máš moja aj štyri nástrihy???ja teraz rozmýšľam,že kde mi spravia ten tretí??? 😀
aha joj, tak nech mala pocka nejak do toho 10. juna 🙂 aspon tam niekto bude co aspon na nete s nim pisem 😉 no a nakoniec sme sa tak rozhodli preto no ja ani tak ie ale manzelova sesternica tam robi doktorku a ta povedala ze nech idem tam, ze mi vybavi aby sa o mna dobre starali tak zato idem tam 🙂
@anulienka_nr aha joj, tak nech mala pocka nejak do toho 10. juna emoticon aspon tam niekto bude co aspon na nete s nim pisem emoticon no a nakoniec sme sa tak rozhodli preto no ja ani tak ie ale manzelova sesternica tam robi doktorku a ta povedala ze nech idem tam, ze mi vybavi aby sa o mna dobre starali tak zato idem tam emoticon
@majam27 🙂 budeme sa snažiť vydržať čo najdlhšie, ideš rodiť spontánne alebo sekciou?
@monuska342 ja si plánujem bez epi dúfam že to zvládnem 🙂
jezis baby tie hnusne porodne sietkove jednirazove gatky su aj vacsie velkosti ako XL? mam dost silne stehna a neviem ci XL mi budu? :( jeziiiis
@bbarboraa poporodne nohavicky neries, najlepsie je po porode chodit uplne bez nohaviciek a len ked pride navsteva tak si dat (a to si mozes aj svoje bavlnene) a ak nejake chces, odporucam Tena fix - maju v lekarnach, nie su sietkove ale su dost priedysne a mne sa osvedcili najviac (daju sa prat). Ako su na tom s velkostami neviem, ale v lekarni ti isto poradia.
@bbarboraa aj ja som kúpila Tena fix nohavičky, ako pozerám na balenie je tam aj veľkosť 2XL ale XL je dosť veľké, v lekárni ich majú na ks (v balení je 5ks) určite Ti ich ukážu, vyzerajú fajne aj som si ich nevedela predstaviť ale zdá sa, že mi budú vyhovovať🙂
@ivanka.7
@anulienka_nr super dakujem akurat som pozerala na nete tak este si dam ukazat v lekarni 🙂 vyzeraju fajn
ahojte, nie je tu aj niekto z presova?
baby mne strasne boletivo tvrdne brucho...Aj vy ste niektora na tom tak? beriem magnezko, ale obcas neporiadne, lebo mi znizuje tlak, tak obcas len tak po jednej nie dvoch si vezmem, ale teda male kope a cele brucho sa mi hybe, a tvrdne...:( Som nervozna z toho.
Ahojte holky, dnes som tu ani nebola, nemala som vobec čas. Doobeda sme boli v meste, potom som varila obed, potom sme boli u mojich rodičov a teraz sme došli z tesca a kauflandu. Nožky ma strašne boli, kríže ťahaju, no otras. Opuchnutá som celá ☹ ☹ ☹ ešte som aj pekne blbo spala len 4h v noci.Ani som vás nestihla prečítať, čo ste toho za dnes popísali.Malého dnes pomaly ani nevnímam, čo som stále na nohách tak hádam sa teraz preberie, keď budem v klude. A čo vy nové tu máte?Dnes sme mu pokupovali kopec vecí a ešte mám zálusk na dojčensku šiltačku v Dráčiku 😀 😀 😀 😀 krásnu, hádam zajtra vybehneme dnes bolo už zavreté 😒 😒

@marianax a meno? a chceli ste dievcatko alebo chlapceka?