Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@myska183 jaj zlata asi sa ti to rozbeha tak len sleduj kontrakcie ked sa zintenzivnia na 5min alebo by ti odtekla plodovka volaj dokimu alebo chod do nemocky.ja som zice nerodila ale tak mi to visvetlovala moja doktorka 😒 a ked budes mat cas tak daj vedet ako ti je a ziadni strach a je nekdo s tebou?
@oksi77 No však uvidíme, čo s tým urobia, ja neviem čo by som s tým urobila, všetko mi ide, len fotoblogy od priatelov nie 😒
@marianax Ahoj moja, no ďakujem 🙂 🙂 aj ked ja nie som fotogenická, ale už keď takto končíme všetky, tak prečo nie.To su foto z pred mesiaca bruško je zase o niečo vačšie.Som sa fotila na pamietku na tehu. 😉
no ja som dala fotku svadobnu ale mam na fotaku terajsie ale musim to nahodit do pc ale moc to neviem tak budem skusat 😒
Baby moje,ledva stojím na nohách, ale aj tak robím nový zákusok, že Najlepšie nebeské rezy 😝 😝 😝 vyzeraju mńamkovo, teším sa na ne na večer ,že by pri hokeji 😀 😀 😀 😀 ???
@lucy125 , ako mozes prenasat. ? ved prenasanie je az po 42 tyzdni. porod sa predsa neda vypocitat presne ,,,,je to len orientacne v tehotenskej knizke mas datum kedy by to mohlo byt a az ked ten datum prekrocis je to prenasanie, a hlavne len 5 % zien porodi presne vypocitany termin. este si len 38.tyzden tak mas vela casu, drzim ti palce,
ja by som to mala tiez uz rada za sebou ale otvorena nie som a preto nechcem nic silit aby to neskoncilo cisarskym lebo to naozaj nechcem, nejako to dáme hlavne aby boli babetka v poriadku
Ahojte babulky, pozerám, že pribudlo viacero fotiek, hned sa lepšie komunikuje. Asi sme rovnako naladené tými hormónmi, lebo mňa napadlo pridať foto v rovnakom čase.. 😀 Ja som v noci inak tiež moc nespala, ale čo je zvláštne po min. dvoch týždňoch nepokoja a nervozity som zrazu kľudná, taký pokoj cítim a dokonca som v noci uvažovala, že ten pôrod bude určite zážitok a vôbec to nemusí byť zlé. Naivita prvorodičky... 😀 Ale som aj rada, že neviem, do čoho idem...má to svoje výhody. A vy ako sa cítite?
@kuriatko21 , dobre to beres, aj ja si myslim ze porod sa da vydrzat, aspon ked som to zvladla 1x tak teraz zvladnem zase prirodzene, ja sa bojim co bude po porode,,lebo to mam zle skusenosti s hojenim a celkovo sa potom dat dokopy. ale verim ze tento raz uz 2x to bude jednoduchsie, nenapada ma nic ine len samu seba povzbudzovat 😀
@kuriatko21
@alicia28 Ja som sa psychicky nastavila tak, že verím, že pôrod bude v pohode: rýchly a relatívne bezbolestný. Je mi jasné, že realita môže byť úplne iná, ale proste sa nechcem stresovať 😉 .
@miskaska ja tam idem len v pondelok volať 😀 😀 😀 tak potom budem vedieť na kedy ma daju 😀
heeej tak to berú no pekne. ako ani nám na firme akože kontkretne nadčasy nepreplacali, ale mavali sme kvartalne odmeny a vedšinou tam to zohladnili
ale ked som mala za mesiac par hodin nadčasu napr. 10. tak som to riešila tak že ked som potrebovala si niekam odskočiť počas pracovnej doby tak som šla a nikto neriešil
a daj aj tehu fotky ak máš ja idem za chvilu pridať tak sa pobaviš 😀 😀 😀

@lucy125 aj mne to tak blbne :(