icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

buba12
19. máj 2012

@lucy125 aj mne to tak blbne :(

oksi77
19. máj 2012

@myska183 jaj zlata asi sa ti to rozbeha tak len sleduj kontrakcie ked sa zintenzivnia na 5min alebo by ti odtekla plodovka volaj dokimu alebo chod do nemocky.ja som zice nerodila ale tak mi to visvetlovala moja doktorka 😒 a ked budes mat cas tak daj vedet ako ti je a ziadni strach a je nekdo s tebou?

lucy125
19. máj 2012

@oksi77 No však uvidíme, čo s tým urobia, ja neviem čo by som s tým urobila, všetko mi ide, len fotoblogy od priatelov nie 😒
@marianax Ahoj moja, no ďakujem 🙂 🙂 aj ked ja nie som fotogenická, ale už keď takto končíme všetky, tak prečo nie.To su foto z pred mesiaca bruško je zase o niečo vačšie.Som sa fotila na pamietku na tehu. 😉

lucy125
19. máj 2012

@buba12 Aha no som rada, že nie iba mne. 😒

lucy125
19. máj 2012

@buba12 Moja ešte ti to blbne? lebo mne to stále nejde stále len tu chybu vyhadzuje 😒

oksi77
19. máj 2012

no ja som dala fotku svadobnu ale mam na fotaku terajsie ale musim to nahodit do pc ale moc to neviem tak budem skusat 😒

lucy125
19. máj 2012

@oksi77 No foto je malinká, ale vyzeráš na nej velmi pekne.Stále mi fotoblogy nejdu vobec neviem čo s tým mám robiť. 😒

miskaska
19. máj 2012

@lucy125 Blbne to všetkym. Chyba nie je v tvojom prijimaci. Teraz rozmyslam, ze by som aj ja vystupila z anonymity 😝 .

lucy125
19. máj 2012

@miskaska No to by bolo super, aby sme sa pred porodm všetky pekne videli 🙂 🙂 No mne to nejde už od včera vkuse, vobec sa tam nedá pripojiť, iba na vlastný 😒

lucy125
19. máj 2012

@miskaska Supéééér velmi pekná foto moja 🙂

myska183
19. máj 2012

@oksi77 diky, si zlata, ze si odpovedala, no zatial stale rovnako... budem informovat

lucy125
19. máj 2012

Baby moje,ledva stojím na nohách, ale aj tak robím nový zákusok, že Najlepšie nebeské rezy 😝 😝 😝 vyzeraju mńamkovo, teším sa na ne na večer ,že by pri hokeji 😀 😀 😀 😀 ???

marianax
19. máj 2012

@lucy125 no ved ja mam tolko fotiek z tohto tehu ze ani pri jednom tolko nemam 😀

lucy125
19. máj 2012

@marianax No ja až tolko nie, ale zopár sa ich nájde, pár aj z fotolabu, pár domácich, ale to je jedno, hlavne,že nejaké pamiatky budu 🙂 🙂 Vela foto bude, ked sa malinký narodí 😀

marianax
19. máj 2012

@miskaska jej ahoj no som rada ze si sa tak rozhodla ved sme tu ako jedna rodina tak sa nemusime skryvat ze? 😀 vsetky ste tu zlate zienky a ked sa ukazu aj vase tvare ste mi sympatickejsie este viac lebo takto clovek aspon vie ako vyzerate kedze doteraz si to len predstavoval 😀

marianax
19. máj 2012

@myska183 ahoj moja no ako sa citis? do nemocky chod ked ti odtecie plodova voda alebo mas kontrakcie v pravidelnych intervaloch alebo nebodaj by si zacala krvacat no je mozne ze to uz zacalo nebojkaj si uz pripravena aj malinke drzim palceky a ozvi sa 🙂

marianax
19. máj 2012

@lucy125 tak to ano to mas pravdu potom sa nam uz fotak nezastavi lebo pri kazdej grimase a dobrom zabere budeme cvakat a cvakat 😀

sandy80
19. máj 2012

ahoj chrumky moje🙂
@lucy125
@miskaska - pekné fotečky, ste velice peknučké a zlatučké🙂
Ja som sa zobudila okolo 7.00, mm chudák zase v robote:( dúfam že čoskoro skončia a príde. Rodičia majú výročie svadby, tak ideme oslavovať, grilovať, je vonku krásne🙂 potom sa ozvem🙂

alicia28
19. máj 2012

@lucy125 , ako mozes prenasat. ? ved prenasanie je az po 42 tyzdni. porod sa predsa neda vypocitat presne ,,,,je to len orientacne v tehotenskej knizke mas datum kedy by to mohlo byt a az ked ten datum prekrocis je to prenasanie, a hlavne len 5 % zien porodi presne vypocitany termin. este si len 38.tyzden tak mas vela casu, drzim ti palce,
ja by som to mala tiez uz rada za sebou ale otvorena nie som a preto nechcem nic silit aby to neskoncilo cisarskym lebo to naozaj nechcem, nejako to dáme hlavne aby boli babetka v poriadku

kuriatko21
19. máj 2012

Ahojte babulky, pozerám, že pribudlo viacero fotiek, hned sa lepšie komunikuje. Asi sme rovnako naladené tými hormónmi, lebo mňa napadlo pridať foto v rovnakom čase.. 😀 Ja som v noci inak tiež moc nespala, ale čo je zvláštne po min. dvoch týždňoch nepokoja a nervozity som zrazu kľudná, taký pokoj cítim a dokonca som v noci uvažovala, že ten pôrod bude určite zážitok a vôbec to nemusí byť zlé. Naivita prvorodičky... 😀 Ale som aj rada, že neviem, do čoho idem...má to svoje výhody. A vy ako sa cítite?

alicia28
19. máj 2012

@kuriatko21 , dobre to beres, aj ja si myslim ze porod sa da vydrzat, aspon ked som to zvladla 1x tak teraz zvladnem zase prirodzene, ja sa bojim co bude po porode,,lebo to mam zle skusenosti s hojenim a celkovo sa potom dat dokopy. ale verim ze tento raz uz 2x to bude jednoduchsie, nenapada ma nic ine len samu seba povzbudzovat 😀

miskaska
19. máj 2012

@kuriatko21
@alicia28 Ja som sa psychicky nastavila tak, že verím, že pôrod bude v pohode: rýchly a relatívne bezbolestný. Je mi jasné, že realita môže byť úplne iná, ale proste sa nechcem stresovať 😉 .

chelonka
19. máj 2012

@miskaska a v kerí den ideš na tie kramare, som zvedava čo ti povedia, no mate to v tej štatnej sprave zaujímavé a tie nadčasy vám zaplatia či ani nie?

miskaska
19. máj 2012

@chelonka Idem v pondelok, tak ma poslal môj Dr. Nadčasy nám nezaplatia..náš problém, že si nevieme spraviť prácu za 8 hodín 😵 .Ty kedy pôjdeš?

chelonka
19. máj 2012

@miskaska ja tam idem len v pondelok volať 😀 😀 😀 tak potom budem vedieť na kedy ma daju 😀
heeej tak to berú no pekne. ako ani nám na firme akože kontkretne nadčasy nepreplacali, ale mavali sme kvartalne odmeny a vedšinou tam to zohladnili
ale ked som mala za mesiac par hodin nadčasu napr. 10. tak som to riešila tak že ked som potrebovala si niekam odskočiť počas pracovnej doby tak som šla a nikto neriešil

a daj aj tehu fotky ak máš ja idem za chvilu pridať tak sa pobaviš 😀 😀 😀

miskaska
19. máj 2012

@chelonka Túto fotku, čo som dala, je len taká imidžovka, lebo už ma skoro 4 roky. Realita je trošku iná, však ty si ma videla naživo. Keď ja tehu fotku ani nemám, asi iba jednu. Skúsim pozrieť 🙂

miskaska
19. máj 2012

@chelonka Ale, aby som nebola som zas povedala pravdu, tak nám minule odsúhlasili pružný pracovný týždeň. Za týždeň treba mať odpracovane 40 hodín. A musíme byť každy deň v práci od 8:00 do 13:00. Prísť sa dá medzi 6:00 až 8:00, avšak nad 16:00 sa nám nič nezapočítava.

chelonka
19. máj 2012

@miskaska ale šak aj teraz si pekna ty trdlo, aj ja si dam imidzovku fotku do profilu , tu čo mam aj na FB 😀 ta je teiž stara ccca 3 roky 😀

chelonka
19. máj 2012

@miskaska jaaaj no aspon že to aj my sme mali pružny prac čas.

jaaj včera som mala také krče v bruchu - skor v žalutku to určite z tých debilných liekov na železo bleee

myska183
19. máj 2012

@marianax no stale to iste, tak po 15 min. take krce na par sekund a zasa akoby nic, moze to byt iba plany poplach?