icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majussska1812
20. máj 2012

@riela waaaw 🙂 to bude deti 🙂 hlavne nech su vsetky zdravucke ..... cmuuuk

lucy125
20. máj 2012

@riela Ahoj moja, teda ty si si dala peknu námahu 😀 😀 😀 ale vyzerá to super.Paráda moja, minule som si tak myslela, kolko nás tu asi je a ký je počet chlapcov a dievčat 😀 😀 😀

lucy125
20. máj 2012

Ahojte holky, takže ďalšia noc neprespaná ☹ ☹ ☹ Do 4h rána hore, boleli ma narty, ktoré su opuchnuté už celý deń, aj v noci, žaludok, pálila ma záha, a nemohla som nájs´t žiadnu vhodnu polohu. Nad ránom trošku pokus o spánok, ale citim sa jak po dobrej nočnej.Ideme sa s drahým prejst do obchodíku, naspat pojdeme taxikom, inak to nevdidim. 😒 😒 A poobede opať spánok 😉 , hádam lepší ako v noci a zajtra ráno poradňa bojím, bojím. 😒

marianax
20. máj 2012

@kuriatko21 dakujem moja mala ma uz len 37horucku tak dufam ze nebude stupat vonku je tak krasne a my musime byt doma 😒 no musi sa uzdravit ved pekne este bude 🙂 vcera som mala takych malych poslickov ked som zehlila kosielky tak pocas jednej hodiny som mala bolesti tak si hovorim no fasa dufam ze ma to teraz nechyti lebo este by bolo skoro ale nastastie to preslo tak zrejme to boli ti poslickovia 🙂

marianax
20. máj 2012

@lucy125 ono zalezi to aj od toho ci je babo velke ci je dostatocna elasticita posvy ale aj od toho ci zena spravne tlaci vtedy ako ma napr ked ide hlavicka zena by nemala velmi tlacit lebo vtedy sa najviac potrha hlavne spravne dychat a predychavat no ale to ziadna prvorodicka nemusi zvladnut kedze nema skusenosti ja som prisla na to ze ked som tlacila tak som vzduch vytlacala malinkou dierkou v ustach cize som nemala usta uplne zatvorene aby nesiel ten tlak do mna ale von neviem ci ste to pochopili 😅

zuzkakach
20. máj 2012

ahojte dievcata, nemate nahodou zoznam, co vsetko treba zbalit do porodnice 🙂 aby som nic nezabudla. ak mate poslite prosim do IP alebo mailom. diiiik 🙂

marianax
20. máj 2012

@oksi77 jej dalsia odkryta tvar 😀 tesim sa 🙂 no zial mas pravdu je to velmi smutne len dufat ze sa s takym pristupom nestretneme 😒

marianax
20. máj 2012

@riela jeeej ahoooooj velmi rada ta vidim 😀 tak sa tesim ze ste sa babenky rozhodli dat svoje fotecky 😀 a musim povedat ze si uzasna ze si si dala tolko prace a vsetko pekne napisala a rozpisala dakujemeeee 🙂 😉

marianax
20. máj 2012

@lucy125 chuda moje neboj zajtra budem na teba vela mysliet a cakat ze prides s dobrymi spravami 😉

buba12
20. máj 2012

@zuzkakach poslala som ti do správy link 🙂

lucy125
20. máj 2012

@zuzkakach Ajoj poslala som ti do IP moj zoznam do porodnice,hádam bude ok aj pre teba. 🙂

lucy125
20. máj 2012

@marianax Juj ďakujem pekne moja, tiež dufam, že nejaké dobré správy donesiem. 🙂 🙂 🙂

lucy125
20. máj 2012

@zuzkakach Nemáš za čo moja 😀 😀 hádam ti to pomože.

maculica
20. máj 2012

@lucy125 ahoj mohla by si prosím poslat aj mne zoznam co treba do nemocnice? dakujem 🙂

sandy80
20. máj 2012

@riela no ty si proste úúúúúúúžasná, a pekná na fotke🙂

zz134
20. máj 2012

babulky ja som si zacala dnes balit tasku do nemocky...aj ked mam pocit ze to je este skoro, ale pre pokoj v rodine nabalim dnes.
No a problem na svete.ja sa do tej tasky neviem zmestit! balite sa niektora aj do kufra?neviem tam natrepat zupan

marianax
20. máj 2012

@lucy125 v to pevne verim 🙂

marianax
20. máj 2012

@zz134 😀 ze skoro ved si v 39tt tak je to akurat 🙂 ja nie som vobec zbalena a neviem ako to je u vas no tu vela veci nemusim brat tak myslym ze sa mi ten zupan pomesti ci? 😅

lucy125
20. máj 2012

@zz134 Ahoj ja mám zbalené dve tašky, lebo kufor nemám 😀 😀 😀 Moj ocino skonštatoval, že ako na 2 týždne k moru, keby som šla a nie na 5 dní do nemocky, ale čo už šla som podla zoznamu, ako prvorodička 🙂

lucy125
20. máj 2012

@marianax No dufam, že sa zajtra poteším, idem ráno aj s drahým ,konečne tam nebudem sama 😉

zz134
20. máj 2012

@lucy125 no tak idem na to aj ja ...sibnem to do kufra.a balis si aj osusku velku?

marianax
20. máj 2012

Ahojte gulky moje co dnes robite asi ste niekde von ze tak je pekne juuj a ja doma sedim idem sa zblaznit od nudy dnes nie som tak dobre naladena ako vcera uz nech je pondelok 😒

lucy125
20. máj 2012

@zz134 No hej, aj osušku velku pre mńa, aj uterák na tvár pre mńa, aj pre malinkého.ja som to zbalila, za dve hodky, tie dve tašky+mi tam chýba ešte moja kozmetika, čo používam denne. 😉

lucy125
20. máj 2012

@maculica Ahoj zoznam máš na IP 🙂 🙂 podla toho som sa zbalila aj ja. 🙂

mata1976
20. máj 2012

@zuzkakach je tu o tom tema, ale myslim si ze najlepsie je zistit si to v nemocnici, kde budes rodit. 😉

lucy125
20. máj 2012

@marianax Ahoj mojulko, aj ja som doma.Sme boli len v obchode, nožky mám riadne opuchnuté, od členkov dole, potom sme umyly a rozmrazili chladničku+mrazák a teraz ideme do hajan, po tej prebdenej noci 😒 A potom už len kupel+leháro pri hokeji, sme chceli si ist sadnut večer niekde do mesta na terasu, ale neviem či to moje telo zvládne už 🙂 Juj bojím na zajtra už aby som tam bola a počula verdikt. 😒

zz134
20. máj 2012

a este babulky pls ja som dnes v noci mala prvy krat take boleti akoby tlak na konecnik ...co to? to normalne?

marianax
20. máj 2012

Neviem ci si aj ja nelahnem ale nikde nikoho vsetci su s rodinami niekde von a preto nemam rada vykendy ked nemam draheho doma je mi dost smutno aj deti sa nudia 😒 tak ale nejak to do zajtra vydrzime zajtra idem na predoperacne na interne ale az poobede drzim palceky moja neboj bude dobre uvidis 😉

mata1976
20. máj 2012

@zz134 myslim ze ten ti nebude treba, ja som rodila 1-krat pred 3mi rokmi v july a bolo strasne teplo, okna sa tu v porodnici v KE nedaju otvorit koli bezpecnosti (je to na 17.poschodi) takze neberiem ani teraz. Ja si beriem len to najnutnejsie do 1 tasky, zvysok donesie manzel ked uz budem na izbe... 🙂

zz134
20. máj 2012

@mata1976 tak nebalim...snad mi helpnu ked bude treba nemocnicny