Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte holky, takže ďalšia noc neprespaná ☹ ☹ ☹ Do 4h rána hore, boleli ma narty, ktoré su opuchnuté už celý deń, aj v noci, žaludok, pálila ma záha, a nemohla som nájs´t žiadnu vhodnu polohu. Nad ránom trošku pokus o spánok, ale citim sa jak po dobrej nočnej.Ideme sa s drahým prejst do obchodíku, naspat pojdeme taxikom, inak to nevdidim. 😒 😒 A poobede opať spánok 😉 , hádam lepší ako v noci a zajtra ráno poradňa bojím, bojím. 😒
@kuriatko21 dakujem moja mala ma uz len 37horucku tak dufam ze nebude stupat vonku je tak krasne a my musime byt doma 😒 no musi sa uzdravit ved pekne este bude 🙂 vcera som mala takych malych poslickov ked som zehlila kosielky tak pocas jednej hodiny som mala bolesti tak si hovorim no fasa dufam ze ma to teraz nechyti lebo este by bolo skoro ale nastastie to preslo tak zrejme to boli ti poslickovia 🙂
@lucy125 ono zalezi to aj od toho ci je babo velke ci je dostatocna elasticita posvy ale aj od toho ci zena spravne tlaci vtedy ako ma napr ked ide hlavicka zena by nemala velmi tlacit lebo vtedy sa najviac potrha hlavne spravne dychat a predychavat no ale to ziadna prvorodicka nemusi zvladnut kedze nema skusenosti ja som prisla na to ze ked som tlacila tak som vzduch vytlacala malinkou dierkou v ustach cize som nemala usta uplne zatvorene aby nesiel ten tlak do mna ale von neviem ci ste to pochopili 😅
ahojte dievcata, nemate nahodou zoznam, co vsetko treba zbalit do porodnice 🙂 aby som nic nezabudla. ak mate poslite prosim do IP alebo mailom. diiiik 🙂
babulky ja som si zacala dnes balit tasku do nemocky...aj ked mam pocit ze to je este skoro, ale pre pokoj v rodine nabalim dnes.
No a problem na svete.ja sa do tej tasky neviem zmestit! balite sa niektora aj do kufra?neviem tam natrepat zupan
Ahojte gulky moje co dnes robite asi ste niekde von ze tak je pekne juuj a ja doma sedim idem sa zblaznit od nudy dnes nie som tak dobre naladena ako vcera uz nech je pondelok 😒
@marianax Ahoj mojulko, aj ja som doma.Sme boli len v obchode, nožky mám riadne opuchnuté, od členkov dole, potom sme umyly a rozmrazili chladničku+mrazák a teraz ideme do hajan, po tej prebdenej noci 😒 A potom už len kupel+leháro pri hokeji, sme chceli si ist sadnut večer niekde do mesta na terasu, ale neviem či to moje telo zvládne už 🙂 Juj bojím na zajtra už aby som tam bola a počula verdikt. 😒
a este babulky pls ja som dnes v noci mala prvy krat take boleti akoby tlak na konecnik ...co to? to normalne?
Neviem ci si aj ja nelahnem ale nikde nikoho vsetci su s rodinami niekde von a preto nemam rada vykendy ked nemam draheho doma je mi dost smutno aj deti sa nudia 😒 tak ale nejak to do zajtra vydrzime zajtra idem na predoperacne na interne ale az poobede drzim palceky moja neboj bude dobre uvidis 😉
@zz134 myslim ze ten ti nebude treba, ja som rodila 1-krat pred 3mi rokmi v july a bolo strasne teplo, okna sa tu v porodnici v KE nedaju otvorit koli bezpecnosti (je to na 17.poschodi) takze neberiem ani teraz. Ja si beriem len to najnutnejsie do 1 tasky, zvysok donesie manzel ked uz budem na izbe... 🙂

@riela waaaw 🙂 to bude deti 🙂 hlavne nech su vsetky zdravucke ..... cmuuuk