icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

hrivushka
24. máj 2012

@monuska342 niečo s pecenou, nefunguje mi tak ako by mala. Mna svrbi cele telo a zastavilo to rast malej. Neviem či mi kvoli tomu nebudú musieť vyvolať umelo pôrod. ☹

zuzu4444
24. máj 2012

@kuriatko21 ano idem do Skalice rodit 🙂

silvia0201
autor
24. máj 2012

@marianax ozvem sa. nič nové nemám, akurát to, že som bola dneska v nemocnici, vyšetroval ma sám primár,spravili mi prietoky na monitore a dozvedela som sa že malá váži cca 2900g. také malé mrňa. o týždeň znova kontrola a uvidíme čo so mnou budú robiť.... asi toľko.

andrema
24. máj 2012

@dalilali ahoj, mna zevraj caka....prvy porod mi vyvolavali na 2x po 2 tydznoch prenasania a vobec som sa neotvarala az mala zacala kolabovat, tak mi povedali,ze uz 2x so mnou pokusy nebudu robit a radsej ten cisarsky naplanuju...

majussska1812
24. máj 2012

Ahojte babule 🙂 kokso ja neviem co sa dnes deje,od 6 rana som sa zobudila isla som drahemu robit jest take bolesti som mala v podbrusku... Potom som mala znova..dala som sprchu,potom zase bolesti... Isla som ku kamoske sa prejst len mi tvrdlo brusko sem tam. A pred chvilkou zase bolesti jak som sla domov.. co myslite baby ,ze su to ti poslickovia? Ja uz by som kludne isla aj rodit za par dni zacinam 38 🙂 Dr mi hovoril,ze uz budem mavat bolesti,ze sa telo pripravuje. Hovoril,ze tonizacie su to.,ale neviem co to znamena?

bejby81
24. máj 2012

@keira termín 5.6. a synáčik zatiaľ 3800g. Včera mi robili predoperačné vyšetrenia a v piatok sa dozviem, či bude sekcia. Som zdravá, vôbec žiadne problémy počas tehotenstva, lenže Christopherko má vraj široké pliecka, takže sa obávajú, že zostane zacvaknutý aj s hlavičkou vnútri a nebude sa dať vytlačiť. Mám super gynekológa, ale nie v mojom meste. Takže chodím na prehliadky k nemu a teraz posledný mesiac aj na pôrodnicu do PB k dohodnutému doktorovi. Obaja majú podobný názor zatiaľ - skúsiť normálne, ale pripraviť sa aj na sekciu vzhľadom na veľkosť bábätka. Zatiaľ som ale pevne rozhodnutá rodiť prirodzenou cestou.

bejby81
24. máj 2012

Ženy a už vám "padlo" bruško? Mne ešte nie, malý si spokojne pláva. A neviete, že keď to bruško padne, za koľko je možné očakávať pôrod alebo čoho je to signál?

lulu1988
24. máj 2012

@keira moja mala minuly piatok 2700g -

dalilali
24. máj 2012

@andrema nebojis sa ake to bude 2 krat ? ci to nebude este viac boliet alebo sa horsie hojit

andrema
24. máj 2012

@dalilali no neviem ci sa mam bat...bude ako bude, asi si nenavyberam...mna stale pichalo kadejako podbrusko aj rok po prvom cisarskom,tak neviem, zevraj to bolo dobre zhojene,aj ked zrasty tam mozu byt...tazko povedat, neviem ci to 2x viacej boli..mas take informacie?

sandy80
24. máj 2012

@dalilali áno, mňa🙂

dalilali
24. máj 2012

@andrema tiez neviem ja len tak rozmyslam ja som mala 3-4 mesiac dost velke bolesti v okoli rezu takze sa obavam

myska183
24. máj 2012

takze kocky, my sme uz dve. sofinka sa narodila v nedelu 20.5. o 6:34 a vazila 2670 g a merala 52cm, miery modelky🙂

bejby81
24. máj 2012

@myska183 Blahoželám! To je skvelé! Miery modelky, to teda fakt 😀 A ty sa cítiš ako? Pôrod vpohode?

dalilali
24. máj 2012

@sandy80 a nebojis sa ze to bude horsie ako prvy ???

myska183
24. máj 2012

@bejby81 no da sa, aj ked so sedenim mam este trosku problem🙂 porod... no zdalo sa mi, ze tie posledne silne kontrakcie asi uz neprezijem, ale clovek prezije vsetko a ten uzlicek to je cosi neopisatelne. dnes sme dosli domov, tak uvidime aka bude prva noc s tou nasou smoulinkou

tinka5
24. máj 2012

tak ja dnes poradňu mám za sebou,tak malý je už dole hlavičkou 😉 prietoky v poriadku, krčok vraj zmaknutý, takže neviem...... 😎

tinka5
24. máj 2012

mám sa už objednať do nemocnice na CTG... 😨

monuska342
24. máj 2012

@hrivushka to mi je luto ☹ ale radsej nech ty vyvolaju ako by mali ohrozit malu

andrema
24. máj 2012

@myska183 gratulujem

marianax
24. máj 2012

@silvia0201 no super moja ze je vsetko ok 🙂 a dievcatka sa rodia s mensou porodnou vahou predsa su to len nejake princezne 🙂 a vies ze tie vahy co nam hovoria su len orientacne 🙂

marianax
24. máj 2012

@1ivanka1 naozaj? teda aj si to nejak citila alebo mas nejake bolesti? neboj moja niekedy to prejde a mozes aj prenasat len pekne lezkaj ako ti nakazali 🙂

marianax
24. máj 2012

@kuriatko21 dakujem moja pekne si to napisala aj si ma ukludnila a mas pravdu ze to musime vsetky zvladnut a ta odmena za to naozaj stoji 🙂

marianax
24. máj 2012

@blackswan75 dakujem moja si zlata ze ma tak ukludnujes no dufam ze to nejak vydrzim je to neuveritelne ze budem mat dalsie babo teraz tak rozmyslam ze keby mi niekto pred par mesiacmi povedal ze budem tehu neuverim 😅

marianax
24. máj 2012

@hrivushka neviem co je to za diagnozu moja zlata drzkaj sa urcite bude vsetko dobre neboj ozvi sa co nove myslyme na teba 🙂

marianax
24. máj 2012

@majussska1812 tak tonizacie ani ja neviem co to je ale ak su nepravidelne su to poslickovia a ak su pravidelne tak zrejme ide o porod tak sa len sleduj moja a daj vediet 🙂

marianax
24. máj 2012

@bejby81 ahoj tak brusko zvecsa padne tak 2tyzdne pred porodom no moze aj skor ja napr mam brusko cele tehu dole tak teraz ani neviem ci uz spadlo ci dokaze este viac spadnut 😅

silvia0201
autor
24. máj 2012

@lulu1988 ahoj. ešte chodíš do šale, k dr?? ja som dneska bola v 1x GA.

marianax
24. máj 2012

@myska183 jeeej moja gratulujeeem a zelam vela zdravicka a nech vam mala robi radost to je uzasne ako sa nam to tu rozbieha 🙂 potom pridaj aj foto malinkej 🙂

keira
24. máj 2012

baby, a co vase hlienove zatky?